reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Hej. I ja po ciezkiej nocce, ale jak juz wspominalam u mnie ostatnio one tak wygladaja:/ wieczorem meczyly mnie mdlosci jakis nacisk na jelita uff dobrze, ze juz mam to za soba! Dzisiaj z rana dalej jakies mdlosci, ale nie dam sie tak latwo:p wc odwiedzane co godzinke... Na dodatek palce u rak okropnie opuchniete:/ szczerze to zazdroszcze juz tym rozpakowanym, bo to czekanie jest okropnie meczace....
Agula, tynka- u was jak tam?

reklama
dziewczyny juz sie weekanduja:-D moze jeszcze w dwupakach:-p
Ja uciekam do mamusi i do chrzesnicy- no bo kto mi brzuszek posmaruje??heheheh
a potem na urodzinki do przyjaciolki, wiec bede wieczorkiem badz jutro.Prosze nie panikowac, zadnych objawow jeszcze nie mam
Magdabb- szybko niech Ci te mdlosci przechodza, a niech sie juz zamienia w TO!!:tak:
mnie tez juz czekanie denerwuje, no ale nacieszmy sie kopniakami, w moim przypadku czesto w zebra- auuucc.

Dzień dobry Mamusie :-)
U mnie nocka nad wyraz spokojna, może dlatego, że zmęczona byłam, a Juniorek wyszalał się przed spaniem. Ja do niego mówiłam, a on mi pukał :-) ale się mama uśmiała, bo mówię tak: Mój Juniorek będzie zawodowym fighterem... A on mnie tak smera od środka :-) a ja mówię: A może Ty baletmistrzem będziesz, jak tak wiercisz tymi nogami? I takiego kopa dostałam, że aż skoczyłam. A mama mówi, że dziecko stresuję, a później się dziwię, że mi się odpłaca tak :-D Teraz zbieram się do tego sklepu, póki słoneczko świeci :-)

U mnie nocka w miarę, na 7 godzin snu tylko 2 razy w wc :))) ale biodro bolało :(

Mój zadowolony z golarki :) Po południu wyskakujemy do Galerii Mokotów na rybkę :tak: a przy okazji wejdę do Smyka i do Mothercare :)

Miłego dzionka kochane :-D

Witam się weekendowo:-)

Weekend w pełni a mi się tak nic niechce:no:masakra jakaś z tym lenistwem:szok:mam nadzieje że po porodzie przejdzie -pewnie tak bo samo się nic nie zrobi a przy 2bąblach to bedzie trzeba być na pełnych obrotach.Weekend raczej w domku,wczoraj byliśmy na zakupach więc teraz siedzenie w domku.M przyjdzie z pracy to kochany mi ładnie podłogi odkurzy i schody na lkatce schodowej zamiecie i umyje,jak ładnie poprosze to może mi w domku podłogi pomyje;-)no i królikowi klatke wyczyści.Kurcze mała chciała króliczka bo znajoma miała aż 5 no i się zgodziłam a teraz żałuje bo tylko kupa syfu i ten zapach nieprzyjemny jak już zafajda klatke solidnie ech,no a teraz chetnie bym się go pozbyła no ale nie ma komu dać.

Magdabb-kurcze przechlapane z tymi mdłościami,mam nadzieje że szybko przejdzie!!!ja już też wyczekuje tego sądnego dnai już też pomału mam dość!!!wczoraj troszke chodziłam po slepach i już pomału miałam dość.Po porodzie to będzie o niebo lepiej bez brzuszka,doczekać się już niemoge:tak:

M mnie ostatnio dopytywał jaki bede mieć brzuch po porodzie?bo pamięta że jak urodziłam Nicol to odrazu miałam mały nic mi nie wisałó,i teraz dopytywał czy teraz też tak szybko zniknie no chciałabym czas pokaże choć obawiams ię ze teraz tak łatwo niebędzie.

Dziś zamówiłam sobie dla małego takie piankowe postacie z Kubusia Puchatka nad Wiktorkowe łóżeczko,jak narazie to ma przyklejony pasek z kubusiem ale jakoś tak łyso.Nicol pamiętam że takowe pianki kupowałam w Castoramie ale teraz się tam nie wybieram także zostałó allegro:-)ach jak dobrze że to allegro jest.

OlciaLolcia-to juniorek udany:-Djakby rozumiał co mamusia do niego mówi:tak:

Nic zmykam bo mała mi żyć nie daje musze iść z nią wyklejać wycinanki zerkne tu potem -miłego weekendu:tak:

Witam. Dziś miałam nie najgorszą noc tylko tak jak geniusi prawe biodro mi dokuczało. A tak mi się ostatnio dobrze spało na tej stronie.

Dee_ tabelka super, bardzo czytelna i wszystkie najważniejsze informacje zawiera

Dagrab udanego dnia z mamą i chrześnicą

Magdabb współczuję tych mdłości, mnie drugi dzień żołądek boli (tak myślę że to żołądek) po nos-pie minęło.

Byliśmy właśnie w hurtowni z wózkami, to kilka kroków ode mnie i zarezerwowaliśmy wózek. Teraz tylko czekać na przelew z zus za L4 i młody będzie mieć swoje pierwsze cztery kółka. Z resztą nie mogę go zbyt wcześniej kupić bo chciałby zaraz ładować na ten świat. :-D Z córką gdy byłam w ciąży we wtorek kupiliśmy wózek a w środę rano zaczęłam rodzić. Widać czekała, żeby wszystko było gotowe na jej przyjście na świat :-D

Łóżeczko miałam wcześniej złożone, jak w szpitalu byłam to moja mama wszystko poprasowała i ubrała. Lepiej powiedz m by to łóżeczko złożył bo już nie masz siły :-D

reklama
Melduję się i ja:-)
Po wczorajszej okropnej nocce tą zaliczam do udanych obudziłam się tylko 2 razy
Dziś wyjazd do domku w poniedziałek wizyta u gina,biorę ze sobą torbę do szpitala i dla małego w razie W.
Dee nie dziwie ci się że spanikowałaś my z m już jakiś czas bez przytulanców bo się boimy:-(
Magdabb współczuję mdłości
Dziewczyny na opuchliznę polecam jednodniową dietę cały dzień mleko lub jabłka mi naprawdę pomogła i ograniczyć wodę.
Ja już po kawusi czekam na m bo dziś w szkole ma egzaminy i jedziemy na wieś.Dziś u mnie na wsi było -18 stopni brrryy
Miłego weekendu

Do góry