reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

chouette- zawsze miałam faaajny tyłek :zawstydzona/y::-D a teraz jak ten brzuch taki wielki, to się ten tyłeczek taki płaski wydaje :-D
brzusio znowu twardy, lekko pobolewa... Niby już bym chciała akcję, a z drugiej strony jak się zacznie, to na pewno będę panikować :-D
gdzie można tą herbatkę kupić??
Dziewczęta jeszcze troszkę.... :-D i...

Załączniki

• 5113f5043283245385094cb17c6a6603.jpg
    5113f5043283245385094cb17c6a6603.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
reklama
Olcia oooo super byłoby zobaczyć stopy:-) hihihi:-po (.)(.) nie wspominam.
tą z liści malin herbatkę? na pewno w zielarskim a jak nie to w aptece też powinna być. Też z jednej strony bym chciała żeby poród się zaczął, ale jak przyjdzie ten moment to coś czuję że będzie dezorientacja strach i panika....:rofl2: a m to już sobie nie wyobrażam w tym wszystkim:laugh2:

Vanilia- w takim razie jutro misja!!! Wyruszam do zielarskiego!!! Bo w okolicznych aptekach nie ma :eek:
Mi się wydaje, że większość z Was zachowa zimną krew, tylko mężczyźni będą panikować :-D hihi koleżanka mi opowiadała, że jak ona się rodziła i zadzwonili do jej ojca na kopalnię, że córka mu się urodziła, to w drodze do szpitala nie wiedział co kupić i kupił... Gumki i spinki do włosów :-D

Wróciłam !!!! i to w dwóch osobach :) hahaha

jesteśmy już w domku cali i zdrowi :) Piotruś je, śpi i wali w pamperki :) czujemy się super!!! Poszło szybciutko..:) Zaczęło boleć o 11.00 przestało o 13.05 :) ekspresem :) może dlatego tak szybko, bo byłam bardzo pozytywnie nastawiona do porodu :)i tylko trzy maleńkie szwy :) zresztą miałam obok siebie mojego lekarza, który pomagał :-) (sprawdził się lepiej niż mąż i nawet nie zemdlał :-D) opieka super!!! byłam miło zaskoczona...
troszkę odpoczęłam w szpitalu od domku... a jak wróciłam to nie wiedziałam za co się złapać, a zostawiłam moją trójkę tylko na 2 dni... :)

Piotruś urodził się w dniu urodzin mojej mamci :) babcia jest przeszczęśliwa... a dzisiaj urodziny mojego Jaśka :)

Moi mężczyźni już śpią, więc pora i na mnie!!! Dziękuję wszystkim za gratulacje!! Jesteście Kochane!!! I życzę każdej z Was szczęśliwego i szybkiego porodu!!!

Ale Wam się śpieszy do tego porodu... szkoda, że ja nie donosiłam - pewnie bym tak samo mówiła. Końcówka ciąży jest najbardziej męcząca - no ale ja się na ten temat wypowiadać nie mogę :p

Krisowa, blizniak, cyśka - zajrzyjcie sobie na forum wcześniaki. Jest tam o zasiłku pielęgnacyjnym na wcześniaki. Ja się u siebie w ops dowiem i może go dostaniemy. Dodam, że taki zasiłek nie tylko wcześniaki z problemami zdrowotnymi dostają - zdrowe ale urodzone przed wcześnie (podobno) również. Każda kasa się przyda.

No ja już po wizycie mamusi. Nawet nie było tak źle :p Kuba troszkę dał po palić ale ogólnie ok. Teraz dzieci smacznie śpią, a ja mam chwilkę dla Was ;) po całym dniu już mnie głowa boli - zmykam niebawem do wyrka.

to ja też połaziłam - byliśmy w castoramie - kupiliśmy karnisz do sypialni i mnóstwo pierdółek, lampkę dla Leny...nic że na miejscu okazało się, że kabel za krótki i dumam co teraz zrobić;)

Potem byliśmy w Ikei - Nadia do kulkolandu jak to nazywa a my na łażenie, Antila - no faktycznie mogłyśmy tam wpaść na siebie:). Efekt taki, że kupiliśmy zasłony oprócz koszyka:-)
a i glogga na wieczorki:).

Teraz konsumujemy dalej torcik:).

emile no to szybciutko w domciu!!!
olcia- a co to jest to na dole z pomalowanymi paznokciami??bo ja juz nie pamietam:-D
Chouette kolejne piekne zdjecie!!! nie martw sie dzidzia wyjdzie,ale mnie tez meczy i przeraza pytanie KIEDY!!
Ja narazie nie bede nic stosowala, niech sobie siedzi w brzusiu.We wtorek ja wkoncu na USG zobacze.
no i od dzisiaj zmiana planow, siostra przyjechala, ale wraca do siebie i przyjedzie juz po zeby byc jak wyjde ze szpitala.Bo rownie dobrze to moze byc jeszcze z 2 tyg.
Choc juz mnie wszyscy probuja zaklinac, nawet szwagier juz mojemu m przywiozl te ciuchy ochronne na porodowke.Nie wiem skad on o wytrzasnol.

reklama
Emil ale Twój syneczek śliczny:-) sama słodycz....jejku ale zazdroszczę że uż możesz przytulić maleństwo, nam na razie zostaje pogłaskanie się po brzuchu:-D Super że poród tak szybko poszedł, oj ale bym chciała tak samo:tak:

Olcia też jutro kupuję tą herbatkę i będę pić, już chyba troche późno ale nie zaszkodzi spróbować.

Do góry