reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

chouette- zawsze miałam faaajny tyłek :zawstydzona/y::-D a teraz jak ten brzuch taki wielki, to się ten tyłeczek taki płaski wydaje :-D
brzusio znowu twardy, lekko pobolewa... Niby już bym chciała akcję, a z drugiej strony jak się zacznie, to na pewno będę panikować :-D
gdzie można tą herbatkę kupić??
Dziewczęta jeszcze troszkę.... :-D i...

Załączniki

• 5113f5043283245385094cb17c6a6603.jpg
    5113f5043283245385094cb17c6a6603.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
reklama
Olcia oooo super byłoby zobaczyć stopy:-) hihihi:-po (.)(.) nie wspominam.
tą z liści malin herbatkę? na pewno w zielarskim a jak nie to w aptece też powinna być. Też z jednej strony bym chciała żeby poród się zaczął, ale jak przyjdzie ten moment to coś czuję że będzie dezorientacja strach i panika....:rofl2: a m to już sobie nie wyobrażam w tym wszystkim:laugh2:

Vanilia- w takim razie jutro misja!!! Wyruszam do zielarskiego!!! Bo w okolicznych aptekach nie ma :eek:
Mi się wydaje, że większość z Was zachowa zimną krew, tylko mężczyźni będą panikować :-D hihi koleżanka mi opowiadała, że jak ona się rodziła i zadzwonili do jej ojca na kopalnię, że córka mu się urodziła, to w drodze do szpitala nie wiedział co kupić i kupił... Gumki i spinki do włosów :-D

Wróciłam !!!! i to w dwóch osobach :) hahaha

jesteśmy już w domku cali i zdrowi :) Piotruś je, śpi i wali w pamperki :) czujemy się super!!! Poszło szybciutko..:) Zaczęło boleć o 11.00 przestało o 13.05 :) ekspresem :) może dlatego tak szybko, bo byłam bardzo pozytywnie nastawiona do porodu :)i tylko trzy maleńkie szwy :) zresztą miałam obok siebie mojego lekarza, który pomagał :-) (sprawdził się lepiej niż mąż i nawet nie zemdlał :-D) opieka super!!! byłam miło zaskoczona...
troszkę odpoczęłam w szpitalu od domku... a jak wróciłam to nie wiedziałam za co się złapać, a zostawiłam moją trójkę tylko na 2 dni... :)

Piotruś urodził się w dniu urodzin mojej mamci :) babcia jest przeszczęśliwa... a dzisiaj urodziny mojego Jaśka :)

Moi mężczyźni już śpią, więc pora i na mnie!!! Dziękuję wszystkim za gratulacje!! Jesteście Kochane!!! I życzę każdej z Was szczęśliwego i szybkiego porodu!!!

Ale Wam się śpieszy do tego porodu... szkoda, że ja nie donosiłam - pewnie bym tak samo mówiła. Końcówka ciąży jest najbardziej męcząca - no ale ja się na ten temat wypowiadać nie mogę :p

Krisowa, blizniak, cyśka - zajrzyjcie sobie na forum wcześniaki. Jest tam o zasiłku pielęgnacyjnym na wcześniaki. Ja się u siebie w ops dowiem i może go dostaniemy. Dodam, że taki zasiłek nie tylko wcześniaki z problemami zdrowotnymi dostają - zdrowe ale urodzone przed wcześnie (podobno) również. Każda kasa się przyda.

No ja już po wizycie mamusi. Nawet nie było tak źle :p Kuba troszkę dał po palić ale ogólnie ok. Teraz dzieci smacznie śpią, a ja mam chwilkę dla Was ;) po całym dniu już mnie głowa boli - zmykam niebawem do wyrka.

to ja też połaziłam - byliśmy w castoramie - kupiliśmy karnisz do sypialni i mnóstwo pierdółek, lampkę dla Leny...nic że na miejscu okazało się, że kabel za krótki i dumam co teraz zrobić;)

Potem byliśmy w Ikei - Nadia do kulkolandu jak to nazywa a my na łażenie, Antila - no faktycznie mogłyśmy tam wpaść na siebie:). Efekt taki, że kupiliśmy zasłony oprócz koszyka:-)
a i glogga na wieczorki:).

Teraz konsumujemy dalej torcik:).

emile no to szybciutko w domciu!!!
olcia- a co to jest to na dole z pomalowanymi paznokciami??bo ja juz nie pamietam:-D
Chouette kolejne piekne zdjecie!!! nie martw sie dzidzia wyjdzie,ale mnie tez meczy i przeraza pytanie KIEDY!!
Ja narazie nie bede nic stosowala, niech sobie siedzi w brzusiu.We wtorek ja wkoncu na USG zobacze.
no i od dzisiaj zmiana planow, siostra przyjechala, ale wraca do siebie i przyjedzie juz po zeby byc jak wyjde ze szpitala.Bo rownie dobrze to moze byc jeszcze z 2 tyg.
Choc juz mnie wszyscy probuja zaklinac, nawet szwagier juz mojemu m przywiozl te ciuchy ochronne na porodowke.Nie wiem skad on o wytrzasnol.

reklama
Emil ale Twój syneczek śliczny:-) sama słodycz....jejku ale zazdroszczę że uż możesz przytulić maleństwo, nam na razie zostaje pogłaskanie się po brzuchu:-D Super że poród tak szybko poszedł, oj ale bym chciała tak samo:tak:

Olcia też jutro kupuję tą herbatkę i będę pić, już chyba troche późno ale nie zaszkodzi spróbować.

Do góry