reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Czesc.

Munie gratuluje, ale w szoku tez jestem!

Co to za szpital???????? Masakra. Ja po CC dostałam dzieciaka jak tylko przewieli mnie na pooperacyjna, potem niestety zabrali bo odleciałam, ale rano na moje życzenie natychmiast miałam ja przy sobie. Przecież ten kontakt jest bardzo ważny!

Możesz mieć teraz kłopot przy karmieniu, gdyby mała źle chwytała pokazuj jej jęzor ( wcale nie żartuję)

Bledu przy znieczuleniu nawet nie będę komentować...:crazy:

reklama
Witam,ale piszecie,ciężko będzie nadrobić:-)
Dee - współczuje Ci bardzo całej tej sytuacji mam nadzieje,że uda Ci się wszystko załatwić pomyślnie bo dość już wycierpiałaś.
Munie - ogromne gratulacje,mam nadzieję że już jesteś ze swoją córeczką:-)

Ja wczoraj byłam na ktg nie wykazało skurczy,ale dziś od samego rana się pojawiły na razie nieregularne ale coś czuje,że chyba na mnie kolej,mam rozwarcie na 2cm i chyba czop odchodzi bo dosyć sporo mam śluzu.
Czekam teraz na rozwój sytuacji.Aha i mój synek waży 3300 więc nie jest źle:-)

Czesc.

Munie gratuluje, ale w szoku tez jestem!

Co to za szpital???????? Masakra. Ja po CC dostałam dzieciaka jak tylko przewieli mnie na pooperacyjna, potem niestety zabrali bo odleciałam, ale rano na moje życzenie natychmiast miałam ja przy sobie. Przecież ten kontakt jest bardzo ważny!

Możesz mieć teraz kłopot przy karmieniu, gdyby mała źle chwytała pokazuj jej jęzor ( wcale nie żartuję)

Bledu przy znieczuleniu nawet nie będę komentować...:crazy:

Ja tez po cc leżałam na pooperacyjnej i dopiero jak przewieźli mnie na poporodowa to Mała zobaczyłam czyli po ponad 2 godzinach.

Witam ;-)
Ja juz po sniadanku podwojnym jakos mnie dzis nalecialo na salami z musztarda:szok::-Dale ledwo jjem przez zapalenie tych dziasel:-( nie moge grysc taki boll:wściekła/y:
Starsza coreczke zaprowadzilam do szkoły a mniejsza cwiczy jogging z rana :szok:musze Wam powiedziec ze chude ma te pytki jak nie wiem a doslownie unosi mi skore na 2cm :baffled: smieszne takie :-Djak ja lapie to tak smiesznie zabiera ale zaraz znowu wypycha :tak:i zauwazylam tez ze od jakiegos czasu juz nie zachowuje sie w brzuchu jak płód tylko jak noworodek serio:tak:

Dee- Wspolczuje Ci takiej okropnej sytuacji i takich problemow naprawde wspolczucia jeszcze teraz w ciazy cie szarpia mecza i narazaja na stres dodatkowy
Munie-Gratulacje
Ktoras ma problemy z toaleta polecam dwie lyzki miodu na czczo popic ciepla letnia woda, lub syrop z laktulozy? jest cos takiego w pl? albo suszone sliwki :rofl2: noi herbatka ziolowa tylko nie za duzo zeby nie wywolac porodu oproznianiem sie bo i tak tez mozna.

Lece sie ogarnac i Ja umyc wlosy :tak: i posprzatac domek i wstawic obiad :rofl2: dzis serwuje zeberka z cebulka a wy?

Dee wiem że w Polsce jedyna szansa dla Ciebie jest zrzeczenie się rodzicielstwa ale to na drodze sądowej...takie prawo. Z góry współczuje i mam nadzieje że sprawa rozwiąże siępozytywnie dla Ciebie
Munie ja też mam nadzieje że małą już dziś zobaczysz
a ja dalej czekam na jakies silniejsze skórcze bo reszta jak wynika jest już przygotowana do porodu ;-)

reklama
Do góry