reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

reklama
Cześć dziewczyny!
Co do objawów, to moje mdłości zaczynają mnie dobijać. W poprzednich ciążach tak nie miałam. Nie wymiotuję, ale co z tego skoro mdli mnie na samą myśl o jedzeniu. Choć głodna jestem cały czas, tylko nie wiem co bym zadła... Ja I usg mam w środę i chyba zejdę z tego swiata przed tym dniem, bo czuję jak stres narasta.... niby puste jajo się raczej nie powtarza, ale zawsze jest jakieś ale...

Mina - leż i odpoczywaj. Swoją droga masz dziewczyno cierpliwość... ja bym już chyba histeryzowała i na IP dawno była :sorry:

Ostatnia edycja:
trina spoko... ja już się pogodziłam z tym że pewnych rzeczy nie przeskoczę... czas.. czekanie.. lekarz w tej chwili nic nowego nie wymyśli. Pierwszy trymestr jest najgorszy

Mina29 dokłądnie, lekarz nic teraz na to nie poradzi, trzeba wierzyć, leż odpoczywaj :*

trina79 mdłości jak najbardziej ok, ja sama je mam i dziękuję Bogu że nie wymiotuję, ty też dziękuj, jeść się chcę a nie wiadomo co i o to chodzi ;). Usg jeszcze nie miałaś?? powodzenia więc :)

MINA trzymaj się :tak::tak:
I ja mam dziwny apetyt coś bym zjadła ale niewiadomo co a dzisiaj jadłam ciastka z czekoladą na przemian z pomidorem i zwyczajną kiełbasą:szok::szok:

reklama
Do góry