reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Mitra - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO, w szczególności bezproblemowego rozwiązania i jak najlepszej "obsługi" w Piasecznie. A astrologia to hobby czy możesz nam "przepowiedzieć" coś więcej?? ;-)

Krisowa - te ciągłe wizyty są na pewno męczące ale z drugiej strony będziesz miałą przebadanego synka pod każdym kątem :tak: i ślicznie przybiera na wadze!

Dagrab - oj było wczoraj wesoło ale nerwy chyba bardziej udzieliły się m. Bo jak wbiegł do domu z krzykiem pakuj się nie możesz tu zostać to ja mu odpowiedziałam teraz nie mogę bo Wiktorek je parówkę. Muszę sprawdzić iitv bo dziś powinien być nowy odcinek pan am i gotowych - o zaległych odcinkach możemy na razie chyba pomarzyć.

Munie - trzymamy tu wszystkie mocno kciuki!!!! To nie wtorek ale jak Mitra napisała 23 to super data.

ArliJ - z tymi chrzestnymi to różnie bywa, nawet w rodzinie. Moim chrzestnym nie jest nikt z rodziny i pomimo tego że mieszka w Kanadzie jest mi bliższy niż mój własny ojciec. Teraz też się zastanawiam czy na chrzestnego nie wziąć naszego najlepszego przyjaciela choć mój m ma dwóch braci.

Ostatnia edycja:
reklama
Arlij- oby Nadii tak zostalo :tak: Ja nie mam problemu z chrzestnymi przy pierwszym dziecku, bedzie siostra m i moj szwagier.Jak pojawi sie drugie to juz bedzie problem,ja mam jedna siostre i m tak samo(sa w tym samym wieku,ale szwagierka narazie samotna).Ale wolalabym kuzyna niz jakiegos kolege.
Munie- no tak , ta co ma miec cesarke bolu nie czuje;-)

aaaa no i aktualna lista

"nasze wymarzone terminy": :-D

Olcia - 25 stycznia bądź 2 luty

Flower - 26 stycznia bądź 2 luty

Chouette - 31 stycznia bądź 2 luty

Sylcia007 - 1 luty

Mitra - 1 luty bądź 2 luty

Vanilia - 1 luty bądź 3 luty

Digitalis, M85, Pluszacze - 2 luty

Dagrab - 2 luty ale trzymamy kciuki aby przed 30 stycznia

Weronika - 2 luty bądź 5 luty

Paluszek - 2 luty bądź 12 luty

Dee - 6 luty

Susi - 9 luty bądź 12 luty

Siwa - 9 luty bądź 16 luty

Isia - 10 lutego

ArliJ - 12 luty bądź 20-21 luty

GalwayGirl - 13 luty

Antila - 14 lutego bądź 19 lutego

Ania83 - 16 luty

Geniusia - 16 luty bądź 17 luty

Daissy - 21 luty

Trina - 21 luty

Renatka - 21 luty

MamaNiki - 23 luty

Sencilla - 29 lutego

Jak coś pokręciłam to poprawiajcie i jak kogoś pominęłam to z góry przepraszam!!

Ostatnia edycja:
Mitra - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO, w szczególności bezproblemowego rozwiązania i jak najlepszej "obsługi" w Piasecznie. A astrologia to hobby czy możesz nam "przepowiedzieć" coś więcej?? ;-)

.
Weronika bawię sie w astrologie , hobbystycznie stawiam horoskopy, ale ostatnio rzadko , czasu brak ;) ale lubię te klocki .

Munie też trzymam kciuki żeby było wszystko OK
Ja jakoś się dziś dziwnie czuję mam dziwny ból brzucha tak jak na okres i mały strasznie się wierci i kopie po wszystkim co się da.Na lewym boku nie mogę leżeć b straszną mam zgagę:wściekła/y:
Aż m się wystraszył i chciał skręcić łóżeczko_Odebrał mi wyniki na przeciw ciała są ok nic się nie wytworzyło pod koniec.

Mitra wszystkiego najlepszego i spelnienia marzen!

Munie kciuki zacisniete! I tak grzecznie wyczekalas niemal do ustalonego terminu!

Krisowa super ze Adas ladnie przybiera na wadze! A te wizyty u lekarzy no niestety jakos musicie przerwac ten czas! Najwazniejsze by wszystko bylo ok!

ArilJ my pierwsze dziecko a i tak mamy klopot z chrzestnymi! Tzn ja mam tylko siostre a moj m tez same siostry i to 3! :)

Olcia super ze mozesz liczyc na ich pomoc nadal! Mam nadzieje ze szysbko Wam sie ulozy wszystko :tak:

Hej kochane to trosze i ja wam poodpisuje
Dee opowiadaj nam szybciutko jak obiadek z tesciuniem :)))))))))i jak sie czujesz
Betibeti kochana trzymam za was kciuki niedenerwuj sie tak bedzie dobrze o dotrwasz do wyznaczonej daty w dwupakuuuuuu buziakiiii
OlciaLocia trzyma kciuki aby ci pomogli,oj ciezko w polsceee kurcze 300zl przeciez to cale niccc masakra,no i ten paciorkowiec zdroweczka laseczkooo bedzie git zobaczyszzz,a hjak przeczytalam o tym jak CI siostra bylego pomogla z ta paczka i jak napisalas ze sie poplakalas a wiem ze Ci ciezko to az mi lezka sie zakrecila w oczkuuu jak bedziesz kochana czegos potrzebowac to pisz na priv bedzie ciocia z bb slac z angli paczke :))))))))))))))
Lady87 kochana tule cie bardzo mocnoooooooooooo ,i zdrowka zyczeee
Vanilia to powodzenia i duzo duzo duzo seksikuuuuuu ja zaczenam od srody wieczor na przylot mojej mamy hahahahahah

Susi dziekuje ze pytasz dzis duzoooo lepiej wyszlam nawet z lozka i zaczelam ogarniac domek troche,wczoraj caly dzien przelezalam ale dzis superrrr,a co do tej krwi to dobrze ze zadzwonilas do gina :):):)
MItra kochana wszystkiego najlepszegooooooo,krotkiego bezbolesnego porodu i grzeczniutkiej ,zdrowiutkiej dzidziulenkiiii
Ja tez trzymam kciuki za te kture zaczynaja sie rozpakowywac
Sonka a ty kochana pewnie juz przytulasz swoja ksiezniczkeee:))))))))))))
Munie ale masz super juz jutro wyczekiwany dxzien i Dzidzia bedzie z wami,kciuki zacisniete
Gieniusia ja z tymi slodyczami to wczoraj mialam chrapkeee normalnie zwijalam sie zeby cos zjesc ale ze do sklepu bardzo daleko to musialam czekac az do 1 w nocy na meza az mio przywiezie jakies zapasy
Renatka.Wawa trzymam kciukasy na dobre wynikiii
MamusiaBlaneczki ale fajniee u Ciebie prace wra no i ty juz wszystko prawie masz ja tez sie zastanawiam nad niania juz musze poczytac opinie i cos sie kupiii
Agatka witamy spowrotem dobrze ze cie przebadali a teraz sie obserwuj i jak cos migusiem na IP
Krisowa ale super ze niunio przybiera i zycze aby bylo jak najlepiej u was i duzo ale to duzooooooo zdrowka dla Adaska
Weronika Mundat ja serialiki polskie sciagam z TntTorenty a amerykanskie seriale z ThePiratBay przez bitcometa

pluszacze- ja tez sciagalam z pirate bay,ale sa seriale malo popularne wiec ich pobranie trwaloby wiecznosc niestety,a na tych stronkach bardzo szybko sie pojawialy no i z napisami.Bo ja nie wszystko pozniej kumam bez nich.

reklama
Do góry