reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

mitra- wszystkiego najlepszego
krisowa – super waga synka rośnie
Kurcze moje wyniki z paciorkowca czekają już od tygodnia i boję się zadzwonić... wizyte dopiero mam 30 stycznia.

reklama
Mitra -wszystkiego najlepszego!!!!spełnienia wszystkich marzeń!!!!

Munie-ale super jutro będziesz mieć maleństwo przy sobie!!!!też bym pomału tak za tydzień swoje maleństwo chciała no ale nic musze czekać.Trzymam kciuki ażeby szybko sprawnie i jak najmniej boleśnie poszło!!!!

Ciekawe jak tam u Sonki poszłó-teraz zapewne wypoczywa i tuli maleństwo.

Laydy-wspólczuje ale napewno m znajdzie jakąś prace!!!staraj się nie denerwoawać ,wiem że fajnie się pisze no ale co zrobić ja nie ma się na to wpływu.Może w jakiejś miejscowości obok m coś znajdzie:tak:

Magdabb-no to ciekawe czy to już to?ja pamiętam że przy małej odrazu mi wody poleciały i ponad godzine nic totalnie nie bolało ani kuło,z tego co pamiętam to nie widziałąm wcześniej ażeby mi czop wyleciał-i tak do dziś się zastanawiam czy mi wogóle wyleciał.A skurcze jak już przyszły to takie regularne co 5minut i takie solidne.

Krisova-no super wieści że Adaś ładnie je i przybiera na wadze!a co wkońcu chłópak jest to bedzie duży i silny:tak:super macie maleństwo upragnione przy sobie a my nadal czekamy!!!!

Blair-pozdrowionka dla Was i buziaczki dla Dominiczka!!!!Pamiętaj ze my tu o Was myślimy i pamiętamy:tak:zerknij czasem jak czas pozwoli!!!

mama2006-fajnie że jesteś !!!wszędzie dobrze ale w domku najlepiej!!!No teraz zaczną się wszyscy "Nawiedzać":-Dja pamiętam te"pielgrzymki"do naszej małej:-Dcodzień ktoś był dopiero potem mieliśmy troszke spokoju.Z m się zawsze śmialiśmy -bo jak goście byli to mała całe ich wizyty przesypiała widać hałas jej odpowiadał a jak goście wychodzili to 10minut z zegarkiem w ręku i mała się budziła.

Blair-jak tam Anielka jak leci?daje mamusi troszke pospać???a kochana chciałąm spytać czy Wy zakupiliście ta huśtawke z fisher...Wiem że kiedyś wspominałąś że będziecie kupować,ja się właśnie cały czas zastanawiam czy kupić huśtawke czy leżaczek i nie wiem bo i jedno i drugie ma podobne funkcje!!!

Właśnie czekam na mame-m po nią podjechał dobrze że mam moment luzu na warsztacie to mógł pojechać.Przechlapane że moja mama nie ma prawka no ale nie chce robić bałaby się autem jeździć.Też tak siedze i rozmyśłam co zrobimy jak poród zacznie się w nocy a m bedzie musiał mnie do szpitala zawieżć.Jednak całe szczęście że do rodziców moich jest 3km i oboje robią na zmiany-także zawsze któres jest w domku.Jeśli bedzie tata to się po niego zadzwoni-wsiądzie w auto i przyjedzie,jeżeli będzie mama w domku to m szybko w auto siądzie i ją przywiezie.Także zawsze jest jakieś rozwiazanie.Niby z nami teść mieszka ale jakoś wolałabym małej nie zostawiać w nocy z tesciem bo zamałó żżyta z nim jest i jakby tak się w noy obudziła z płaczem to zapewne teść nie dałby rady i niewiedziałby co robić.

Słysze już szczekanie psa na dole to chyba mama człąpie do nas do góry po schodach:tak:dobrze że przyjechałą bo jakoś tak smutno mi cały dzień samej z małą siedzieć,zawsze bynajmniej jest do kogo gębe otworzyć ,nic musze zmykać miłego popołudnia.Zerkne potem

Mitra sto lat

A unas spacery zakazane, a kąpanie to pikuś w stosunku do ilości wizyt jakie mamy miec z racji wczesniactwa
okulista, neurolog, kardiilog, okulista, audiolog... zapomnialam o czyms??? aha poradnia wczesniakow, pediatra, usg itd itd :) jednak dajemy rade i maly wazy juz 2200 gram :) jupi

ojejku , ciągle taki okruszek. ...Trzymam kciuki zeby wszystkie badanie i wyniki był ok!

O rany, rany, a ja taka podekscytowana jestem :-) właśnie mi paczka przyszła od siostry byłego. Swoją drogą kochana dziewczyna z niej jest i cały czas utrzymujemy kontakt. I wysłała mi takie ciuszki przepiękne, ręczniczki, taki kocyk super, kurteczkę zimową, no takie cudeńka, że aż się popłakałam... Bo sama lekko nie ma, a jeszcze mi pomagać chce... Nie wiem, jak jej się odwdzięczę w przyszłości... Brak mi słów...

Olcia to super prezencik dzisiaj dostałaś, ja uwielbiam oglądać ciuszki i wszystko co dla maleństwa.

Kupiłam dziś herbatę z liści malin, zacznę ją chyba pić jak skończymy 40 tc (dziś go właśnie zaczęłyśmy), kurna już sama nie wiem...czy to działa? a jak się okaże, że działa, walnę sobię ją dzisiaj a jutro skurcze, mam nadzieję, że skończone 39tc to już na bank jest wszystko dobrze i mała może wychodzić?

chouette ja urodziłam w 39 t tzn. 38+6 i wszystko cacy:) Spokojnie....a właściwie to po co chcesz przyśpieszać? przecież natura sama sie odezwie:-)i w sumie w każdej chwili możesz zacząć rodzić i bez malin:)

witam
ciezko Was nadrobić bo 2 dniach nieobecności więc nawet tego nie robie... nie mam siły poprostu.
Krisowa oby tak dalej
Mitra wszystkiego najlepszego
Sonka i Munie trzymam kciuki i czekam na swóij czas

reklama
Do góry