reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Witam.
WYSPALAM SIE.Dosyc ze poszlam spac chyba o 23:szok: to teraz dopiero wstalam,oczywiscie z jedna pobudka na wc standardowo przed 4 rano.M jeszcze spi, nie ma mi kto sniadanka zrobic:eek: bo to jego zadanie w weekand.
Vanilia- nie martw sie moja w srode miala tez dzien spokoju, az sie martwilam, a wczoraj troche pokopala mamusie, m sie smial ze jak sie nie rusza to panikuje i robie wszystko zeby sie ruszala.A jak sie rusza to stekam.
A teraz ma czkawke:-)Napewno maja juz malo miejsca.Spokojnie.
Ja nie myslalam o jakiejs idealnej dacie.Dla mojej mamy chcialabym urodzic przed 30 zeby mogla wnuczke zobaczyc jeszcze.Bo tak to po miesiacu zobaczy dopiero:-(CHoc fakt ten 2 jest kuszacy(ja mam termin na 5).
Geniusia- ja to wpisuje zawsze "prosty przepis na... " hehehehe
Dzisiaj zaszaleje , a co tam- rosol zrobie :-p

reklama
dzien dobry kochane :-)

Tak jak obiecalam staram sie nadrobic zaleglosci, dotarlam do 18-stego. Dagrab kachaniutka, nie opuscilam Was tylko mam awarie sprzetowa ;-) a z chlopakami musze toczyc "wojny" o wolnosc dla peceta :-D

Isia , ale masz przystojniaka :cool:Wow... Pannica tezsie raczej nie opędzi :) super dzieciaki

Mnie pasuje termin 1-2 luty. 31.01 melduje się w szpitalu wiec może sie uda ;)

Weronika - ja bym chciała 21.02. Super początek peselu 122221xxxxx, poza tym to odbicie lustrzane roku - 21.02.2012 :-) ale pewnie nie dociągnę, bo za dużo stresów teraz mam. Dlatego teraz się nie udzielam.
Mama Niki, Suzi - ja mam z Wami termin z liczenia klasycznego (+1 tydz - 3 mies od ost @) wychodzi mi 21, a wg kalendarza równo 40 tyg na 19.02.

witam

widze ze tamat terminowy :)

no to ja najpozniej to 12 lutego wczesniej 2 lutego a najlepiej to jak sobie wybierze sam jakis niedlugo :-D

"nasze wymarzone terminy": :-p

Flower - 26 stycznia bądź 2 luty

Chouette -
31 stycznia bądź 2 luty

Sylcia007
- 1 luty

Mitra - 1 luty bądź 2 luty

Vanilia - 1 luty bądź 3 luty

Digitalis, M85, Pluszacze - 2 luty

Dagrab - 2 luty ale trzymamy kciuki aby przed 30 stycznia

Weronika - 2 luty bądź 5 luty

Paluszek - 2 luty bądź 12 luty

Dee -
6 luty

Susi -
9 luty bądź 12 luty

Isia
- 10 lutego

GalwayGirl
- 13 luty

Antila -
14 lutego bądź 19 lutego

Ania83 -
16 luty

Geniusia - 16 luty bądź 17 luty

Trina - 21 luty

Renatka - 21 luty

MamaNiki - 23 luty

Sencilla - 29 lutego

Jak coś pokręciłam to poprawiajcie. :-D

Ostatnia edycja:
Hej weekendowo!

Podczytuję Was codziennie, ale jakoś nie mam weny na pisanie! Załapałam jakiegoś doła i trochę ciężko mi się go pozyć!

Po wtorkowej wizycie u gina wszystko ok! Mały waży ok 2680g i wiem tylko tyle, bo tutaj nie sprawdzają kurcze szyjki ani nic w tym stylu! Wymazu na paciorkowca też nie robią i jak mam być szczera to w pierwszej ciąży nawet nie wiedziałam o czymś takim, dopiero Wy mnie uświadomiłyście!

W czwartek byłam się zameldować w szpitalu, w którym będę rodzić i pech chciał że trafiłam na lekarkę, którą bardzo źle kojarzę, bo w pierwszej ciąży po badaniu które ona robiła wyszło, że moje dziecko ma baaardzo dużą główkę i przekracza wszystkie normy, więc ja od razu internet i tu jakieś wodogłowie, tu coś innego! To co się przez idiotkę napłakałam to moje! A dziecko urodziłam zdrowiuteńkie z małą, normalną główką! Teraz nawet nie analizowałam wymiarów jakie porobiła, bo jak widziałam jak na odwal się robi to usg to stwierdziłam, że nie ma sensu znowu się denerwować!
02.02 mam się zgłosić na ktg
Ogólnie jakoś ta wizyta w szpitalu strasznie mnie dobiła i zaczęłam się panicznie bać!
To się wyżaliłam!

Mama2006- słodziak z tego Twojego Filipka!
Krisowa, fajnie że już jesteście w domku! Dużo zdrówka dla Adasia i sił dla Ciebie!

Weronika ja też mam dwa terminy 09.02 i 12.02, mam nadzieję, że któryś wypali:)

No i oczywiście nie wiem co i komu jeszcze miałam skrobnąć:)

Miłego dnia:)

Trina to ciekawe, która z naszej trójki pierwsza ;p

dziś jadę do babci:) ona zastępuje mi często Mamę, choć tez już dawno minęła 80rok życia ;) zawiozę jej parę rzeczy, które są raczej praktyczne, ona już nie potrzebuje nowych łaszków czy obrusów, a na pewno dobra kawa i herbata jej się przyda, bo nie będzie musiała wydawać swojej marnej emerytury :) i kupię jej jeszcze likierek jajeczny, bo bardzo lubi ;p

mnie to obojętne kiedy, byle w lutym, a nie w styczniu;p

"domowy inkubator" - mało przez Ciebie nie popuściłam ze śmiechu!

miłego dnia kobitki!

Krisowa miło, że się odezwałaś:) Adaś zuch chłopak! sporo odziedziczył po Tobie, a na pewno po Was siłę:D

reklama
Hej dziewczyny ja dzis tez mialam w miare mila noc Udalo sie co nieco pospac :)) a teraz sniadanko jem i Na wspolnej nadrabiam, jak dobrze ze w sobote leca wszystkie odcinki :)
No i za male porzadki sie wezne i obiad, nie umiem siedziec na duspku ciagle a od lezenia glowa mnie boli :/

Wpadne pozniej buziakujemy :))

Do góry