M85 trzymam kciuki za wizyte u ginka,a co do spinanaia sie brzuszka to popieram Digitals moze juz niedlugo
)))))))a co do Imienia to trafiony zatopiony Natalia piekne imie
Digitals ja mam z miesiaczki wyliczona date na 2 lutego hehehe a z usg na 8 zobaczymy jak to bedzie
BetiBeti to super ze tak Ci sie udaloo my tez juz kupilismy wozeczek nie ten co chaialam bo bardzoooooooooooo drogi ale ten co teraz mamy tez sliczny i o wiele tanszy
,smiesznych masz tych synkow hehehehehehehhehe osmialam sie no i superowo ze dbaja o mamusie tak tzrymac chlopakiiii
Munie mowisz ze warte obejzenia te filmiki a to ja chyba tez sie skusze a to na youtube ogladasz czy gdzie?/??????trzymaj sie jeszcze do wtorku kochana
MamaNiki dbaj o siebie i lez kochana
Dagrab a to dobre z tymi ziemniakamiiii ja ostatnio zostawilam tak jajka i tez myslalam ze maz ich z samochodu niewyciag
nal a tu calkiem odwrotnie hehehehe to ja zostawilam w sklepie,i musze powiedziec ze super pomysl z tymi skarpetkami musze przetestowac na moim mezusiuuu
Kitek81 lepiej sprawdzic siebie od A do Z a przynajmniej wyrzutow pozniej nie bedzie ze moglas to zbadac a nie zbadalas badaj sie ile wlezie wkoncu dzidzi i ty najwazniejsi jestescie
OlciaLolcia ale masz fajnie z bylym bylym idzie to w dobrym kierunku tzrymam kciuki,a co do juniorka to niemartw sie pewnie ladnie spi albo ma juz malusko miejsca jeszcze pokopie zobaczysz
Suzi86 ja tez se poslodzilam zycie zajadam nalesniczki z powidlami yummyyyy
Flower heheheh ja tez mam tak ze moge spac i spac i niczym mnie nie wyciag
nie z lozka chyab z mojemu szkrabkowi sie zachce jesc albo pokopie mamusie po pecherzu hahahahahaha
Poroniona84 heheh to ja tez mam tak ze cycuszki mi wiszsza i mam syndrom smutnych cycuszek hahah az sie boje co to bedzie juz po wszystkich normalnie bede je zarzucac na ramiona
)))))
MamaNiki ty widze tak samo jak ja nie umiesz odmowic ja tez jeszcze mam dwie klientki do ostrzyzenia ale dopiero po weekendzie ale tak czy inaczej dbaj o siebie kochana
Mama2006 kochana slodziaka masz w domku i ciesze sie ze zdrowy no i zycze zdrowka dla Kubusia
Isia ale masz sliczne dzieciaczki i bardzo dobrze ze jestes z nich dumna wkoncu twojeeee
Myszka super ze sie odezwalas bo sie martwilam i prosze tu nas niestresowac tylko pisac kochana buziaki odemnie i Leonka
Arlij to superowo ze wyniki lepsze
))))0000
Krisowa bardzo sie ciesze ze niunio tak ladnie przybiera na wadze ,zycze wam duzo sil i zdroweczka dla Adasia bedzie super zobaczycie muaaa
Wkoncu was nadrobilam a tylko par4e gdzin mnie nie bylo ,bylam z kolezanka polazic po salonach sukien slubnych looo matko ale sie zmeczylam juz nie dla mnie takie wyprawy a teraz leze i sie lenieeeeee buziaki dla wszystkich mam i dla chorowitek zdrowka