reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

o jejku a martwiłam się, że nie będę jej miała bo nie będzie mnie w Piasecznie.
Z nieba mi spadłaś Mitra:-)
daj adres na pw to ci wysle jak doczłapię sie na pocztę ( ale juz nie w tym tygodniu, bo musiałabym dziś a dzis się nie uda). I nie ma nic za darmo ; ) Pisz jak było w Piasecznie, bo jakby co to jeszcze mogę wiać ;)

reklama
Digitalis- ale obiecujesz ze nie przegapie ???:-D
Olcia Lolcia- mialam ze zgaga dokladnie to samo wczoraj.Masakra.
Moja wczoraj sie malo ruszala.Dzisiaj tez tylko chwilke i teraz spi.
Wkoncu sen zapamietalam, niestety nie byl rzyjemny,snilo mi sie ze mialam robione USG i moja gin mi mow ze dzidzia ma 10 cm!!!masakra jakas.
U mnie z biustem to samo.. ale to dla dzidzi zniose.
Flower ja juz Cie dzisiaj wypatrywalam, naszczescie spr ze jestes "aktywna".Mowie wam instykt jakis mi sie wlaczyl czy cos i was pilnuje!!!;-)Moj m tez zanim nastawi sie na "odpowedni program" to nieraz ja szybciej cos zrobie, a pozniej buczy na mnie ze on mial to zrobic.Tylko ze u mnie jak go o cos prosze to ma byc juz teraz natychmiast, a on "zaraz, pozniej".Tak bylo z posciela dla gosci ostatnio,prosze zeby przebral od 18, a do 21 dalej nie zrobione.Wiec raczki moje szlachetne poszly w ruch.Przebrane.:laugh2:

dagrab milo ze ktos zauwazyl ze mnie nie bylo :-D

no i ja tez mam takie mysli ze przegapie poczatkowa akcje :-D

a wczoraj chcialam sprawdzic mojego m i zadzwonilam ze rodze to sie zaczal smiac i mi nie uwierzyl! mowi ze jakos za normalnie to powiedzialam! :-)

ale mi M ciśnienie podniósł
005.gif
właśnie zadzwonił, że w weekend chyba do Leszna będzie musiał jechać szukać jakieś pompy
005.gif
a tu dzień babci i dziadka+ 18ka, jeszcze pewnie przetrzyma mnie do 15 z ostateczną decyzją
killer.gif
qrcze, a już się cieszyłam, że chociaż raz Mati się nie rozchorował i nie trzeba będzie w ostatniej chwili nas odmawiać z imprezki
icon_sad.gif

Digitalis u mnie KTG będą robić tam, gdzie chodzę na wizyty do gina, położna ma ten cały sprzęt w swoim gabinecie, a w drugim pomieszczeniu jest gabinet gina, gin mi nic nie mówił, tylko położna pilnowała, że to trzeba teraz zrobić, nie wiem, jak często mnie będą wzywać na KTG, pewnie w zależności od tego co mi teraz wyjdzie?! zobaczę co mi powiedzą teraz, bo zwolnienie też mam wypisane tylko do 6,02, a to poniedziałek a mój gin przyjmuje tylko środy i czwartki, więc żeby tylko nie wymyślił, ze zwolnienia mi nie da:angry: nie mam zamiaru przed brać z macierzyńskiego:no:

Dziewczyny nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę tego biegania po sklepach, sprzątania itp. Mnie już wszystko od leżenia boli. Dom powoli pokrywa się kurzem, powolutku staram się utrzymać ład. Strach mi jednak nie pozwala i gdy robię coś przez 5 min to potem leżę bitą godzinę. Choinka mi się sypie, w nocy leżę i słuchać jak spadają igły. M wywlekł PlayStation i po całym pokoju walają się gry :wściekła/y: Już mnie szlag powoli trafia, ale jeszcze ponad tydzień by ciąża była donoszona.

Kitek81 nie dziwię się, że jesteś zła. Też nie lubię gdy z moich planós nic nie wychodzi

Uff ulżyło mi z tymi piersiami. U mnie jeszcze brodawki zrobiły się ogrooooomniaste. M zastanawia się jak mały da sobie z nimi radę :-D

hej kochane:-)

Digitalis-pamiętam że bedąć z Nicol w ciąży to na koniec miałam rozwarcie na 4cm i normalnie chodziłam itd,teraz lekarka nic nie mówiła że malezeć.Mysle że jest ok

Antil-Właśnie lekarka mówiła że mały jest bardzo nisko główką ułożony że ustawia się pomału do kanału rodnego.Ciekawa jestem czu mały urodzi się w terminie -wedłóg mojej lekarki 21 luty a według gina co robił mi 2X 4d to powiedział że 18luty więc zobaczymy.

Fajnie z tym zdięciem małej Anielki:-)zbieg okoliczności.

Rany ale u mnie zaczęło pięknie sypać-taki piękne grube płaty śniegu.

Wczoraj też mi lekarka robiła ten test czy badanie na paciorkowca-nic nie musiałam dodatkowo płacić bo ma jakieś tam punkty i może mi to za darmo zrobić.

Nic ide położyć się choć na godzinke bo mała śpi a ja też padam ,wkurza mnie to bo codzien musze pospać w dzień a nie zawsze się uda,dobrze że dziś obiadek wcześniej zrobiłam.Jak wstane to musze domek dokończyć ogarniać,strasznie mi się nie chce ale o 18 przyjedzie się klientka obciąć.Już w sumie nikomu nie robie włosów bo nie mam siły ale ta to taka stałą jedna z wierniejszych klientek a że włoski krótkie to nie miałam sumienia jej odmówić ale myśle że to już ostatnie strzyżenie.Mykam miłego dzionka zerkne wieczorkiem

ja już po wizycie u babci. Oj bidulka już nie bardzo kontaktuje, nawet imion zapomina, no cóż ten wiek.

Ja dalej cierpiąca, brzuch boli. Może ma to związek z tym że chyba się obniżył, bo jak go podtrzymam od dołu to tak nie ciągnie i nie boli

Obiad muszę jeszcze zrobić a potem się kładę i leżę cały dzień

reklama
Do góry