reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

wlasnie wrocilam z KTG w piasecznie. A na skrzyżowaniu jak jechałam rozdawali lokalne gazetki, I wiecie co mam zdjecie Anielki Blair w kolumnie z noworodkami z Piaseczna :) j Blair zachowac ci gazetkę?

reklama
Ale jaja z tym zdjęciem małej Blair :-)
Mitra
pisałaś kiedyś nazwę tego niewskazanego środka który stosuje się w znieczuleniu. Możesz przypomnieć?
Tynka podobno najlepiej sprawdzić wsadzające rękę między biust a brzuch- jak masz wrażenie że więcej dłoni się mieści to znaczy że brzuch się obniża. (tak jest w teorii, ja mam wrażenie ze cycki mi mocno wiszą, więc obiektywnie nie potrafię ocenić czy odległość rośnie...)

betibeti niezły cyrk masz w domu. Widać że wszytkiego sama w domu dopilnowujesz. Może po porodzie chłopaki nauczą sie bardziej zajmować domem, zwłaszcza że za parę lat sami wkroczą w dorosłe życie to będzie im tylko łatwiej, a juz na pewno Twoim synowym:D

Antila drugie to już w drodze, a z trzecim to się okaże. Mąż sobie zarzekł że chce sam zadecydować kiedy się pojawi bo pierwsze było trochę niespodziewane, a planowanie drugiego bardziej na siebie wzięłam bo on by to odkładał jeszcze z 10 lat, więc nie zdziwię się jak trzeciego nie będzie albo w bardzo odległej przyszłości.

Munie filmiki ogladać możesz ale i tak nic praktyki nie zastąpi, z resztą pierwsze tygodnie po cc to lepiej żeby np tatuś się zajął wszelkimi zabiegami pielęgnacyjnymi;)

dagrab spokojnie, porodu nie przegapisz:)

kitek81 a na KTG Twój lekarz prowadzący Cię skierował? mi dopiero pewnie w szpitalu będą robić po 38tc jak się zgłoszę.

renatka
straszny ten sen, na szczęście to tylko sen.

choinka rozebrana, idę na małe zakupki z psiapsiółą może nie padne po drodze;)

Ha!! Co do zmywarek i innych udogodnień, to ja mam lepszy sposób... Biorę mojego kochanego braciszka i mówię: kurde Młody... Wypadałoby poodkurzać... Wiesz, zrobiłabym to, ale już mi tak ciężko:-). No i Młody zapierdziela. A wszystko zaczęło się po moim pobycie w szpitalu, biedny się tak zestresował, że pierwszy dzień to leciał już ze śniadaniem do mnie i dotrzymywał mi towarzystwa cały dzień kochany. I tak jak zawsze, kiedy koledzy przychodzili do niego, to muzyka na cały regulator, siedzieli do 12 w nocy, tak teraz cichutko, towarzystwo wypraszane o godz 21 :-D. Podziw, bo 16lat ma, a to wiek taki wiadomo...
Wskoczyłam do wanny się oporządzić i Junior tam coś się poprzekręcał i chyba poszedł dalej spać :-p. W ogóle, to mam straszne uderzenia gorąca od kilku dni, a w nocy pocę się jak mała świnka :baffled:. Mama się śmieje, że to już menopauza. I tak jak nigdy nie miałam zgagi itp (oprócz sytuacji, kiedy naprawdę poniosło mnie z eksperymentami kulinarnymi), tak dzisiaj w nocy aż mi się ulewało :baffled: jak noworodkowi cholercia:baffled:

reklama
Ale jaja z tym zdjęciem małej Blair :-)
Mitra
pisałaś kiedyś nazwę tego niewskazanego środka który stosuje się w znieczuleniu. Możesz przypomnieć?
Tynka podobno najlepiej sprawdzić wsadzające rękę między biust a brzuch- jak masz wrażenie że więcej dłoni się mieści to znaczy że brzuch się obniża. (tak jest w teorii, ja mam wrażenie ze cycki mi mocno wiszą, więc obiektywnie nie potrafię ocenić czy odległość rośnie...)

dolargan

Do góry