reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
Mitra moj syn twierdzi, ze nadopiekuncza jestem i ma racje ;-)

Dee o ile pamietam zamawialas lozeczko i facet byl wporzadku, moze skontaktuj sie z nim i zapytaj o ta szuflade byc moze maja cos na sklepie za nie duze pieniadze

Mitra dzięki za namiar :-) osobiście myślałam o zakupie czegoś takiego
Klupś pojemnik na pościel do Safari Nowość !!! (2056244720) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jednak cena zmusza mnie do czekania na "lepszą kieszeń" :zawstydzona/y:

Idę sprawdzić stronę Ikei, może coś wpadnie w oko :-)

Myszka jesteś genialna :-D dlaczego ja na to nie wpadłam? Zaraz napiszę do niego maila :-)

dla stalej klientki moze uda sie rabat zalatwic, bo 87 za szuflade to jednak sporo

to sie nie edytuje tym razem a co :-D

Dostałam sms-ka od Olci, wczoraj po północy, ale już kurcze spałam:

"Odesłali mnie bez żadnych badań do innego do innego szpitala. Teraz pod kroplówką leżę, bo skurcze są i chcą zatrzymać akcję. Sebuś 2780 g waży"

Olcia trzymamy kciuki:)

no trzymamy trzymamy

Hej
U mnie nocka nie za ciekawie, odezwało się moje nieszczęsne biodro. Kilka razy miałam już zapalenie stawu biodrowego i w nocy znowu tak mnie zaczęło rwać że spać nie dało:baffled: mam nadzieję ze jakoś przejdzie samo, bo na poprzednie zapalenia brałam antybiotyk a teraz to nie bardzo się da....spróbuję więcej leżeć żeby odciążyć ten staw, z resztą chodzić i tak się nie da bo boli pierońsko.

To sie wyżaliłam:-p Miłej soboty kochane Wam życzę

Olcia trzymaj jeszcze Sebcia w brzuszku! CHociaż wagę ma już ładną, więc się nie stresuj, wszystko będzie dobrze nawet w razie wypakowania. Ściskam

reklama
Do góry