dobrnelam do konca!!!!!ufff
Sie ostatnio rozpisujecie!!!akurat wtedy jak mnie w domu nie ma.Wieczor spedzam na czytaniu was, az m sie smieje ze mnie.
Dzisiaj wizyta u lekarza- opisana w odpowiednim watku.Jesli chodzi o L4 mam wypisane do 8 lutego bo taka date porodu mam w kartotece.Ale ja trzymam sie daty 5 luty bo taka date podaja mi wszelkie kalkulatory no i na USG wyszla taka sama data.Ja nie mam pracy fizycznej, tylko przy komputerze i dosyc stresujaca, poniewaz na poczatku mialam problemy to od czerwca na L4 i dzieki Bogu bo na poczatku ciazy moglam spac non stop.
Nie jestem w stanie odpisac wszystkim, nie zastosowalam metody Galwaygirl ;-)
Ale:
witam nowe mamusie na naszym forum
Dee- nie wierze, Ty i nie pracowac!!!tzn pewnie w domu nadrobisz :-)
Mama- super ze sie odezwalas, mam nadzieje ze w niedziele jednak Cie wypuszcza,a moze i szybciej.
Ja mialam udany dzionek z chrzesnica, dzsiaj dopiero zobaczyla moj goly brzuszek( bo przeciez musiala wejsc do lazienki do CIOCI jak sie kapalam)chcialybyscie zobaczyc jakie oczy zrobila![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Popoludniu tez na chwile odkrylam brzusio to wychodzila ze swojego lozeczka na slepo bo pilnowala zebym go nie zaslonila
pozniej calego mi nasmarowala swoim kremem bambino, a co jej na raczce zostalo to smarowala sobie twarz i swoj brzuszek( a raczej bodziaka).Wiec wesolo.
Mala mi od godziny 17 spokoju nie dala,wierci sie kopie, uciska na pecherz.Czasem barrdzzzoo zaboli.Az m mnie pociesza ze dam rade jeszcze dwa tyg.Smial sie ze jak sie o ciazy dowiedzielismy to ciup gdzie tam jesszcze do lutego!!!A tera boshe jak to zlecialo.
Sie ostatnio rozpisujecie!!!akurat wtedy jak mnie w domu nie ma.Wieczor spedzam na czytaniu was, az m sie smieje ze mnie.
Dzisiaj wizyta u lekarza- opisana w odpowiednim watku.Jesli chodzi o L4 mam wypisane do 8 lutego bo taka date porodu mam w kartotece.Ale ja trzymam sie daty 5 luty bo taka date podaja mi wszelkie kalkulatory no i na USG wyszla taka sama data.Ja nie mam pracy fizycznej, tylko przy komputerze i dosyc stresujaca, poniewaz na poczatku mialam problemy to od czerwca na L4 i dzieki Bogu bo na poczatku ciazy moglam spac non stop.
Nie jestem w stanie odpisac wszystkim, nie zastosowalam metody Galwaygirl ;-)
Ale:
witam nowe mamusie na naszym forum
Dee- nie wierze, Ty i nie pracowac!!!tzn pewnie w domu nadrobisz :-)
Mama- super ze sie odezwalas, mam nadzieje ze w niedziele jednak Cie wypuszcza,a moze i szybciej.
Ja mialam udany dzionek z chrzesnica, dzsiaj dopiero zobaczyla moj goly brzuszek( bo przeciez musiala wejsc do lazienki do CIOCI jak sie kapalam)chcialybyscie zobaczyc jakie oczy zrobila
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Popoludniu tez na chwile odkrylam brzusio to wychodzila ze swojego lozeczka na slepo bo pilnowala zebym go nie zaslonila
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Mala mi od godziny 17 spokoju nie dala,wierci sie kopie, uciska na pecherz.Czasem barrdzzzoo zaboli.Az m mnie pociesza ze dam rade jeszcze dwa tyg.Smial sie ze jak sie o ciazy dowiedzielismy to ciup gdzie tam jesszcze do lutego!!!A tera boshe jak to zlecialo.