hej dziewczyny w koncu udalo mi sie zagladnac i cos przeczytac i skrobnac a wiec z grubsza wszystko przestudiowalam a teraz szybko odpisze co nieco na posty
weronika mudant ojj te nieszczesne trojeczki, u nas przy wszystkich innych nawet przy piatkach problemu nie bylo, nigdy zabki jej podwojnie praktycznie wychodzily i bez placzu i goraczek sie obeszlismy, ale jak trojki zaczely wychodzic to byl koszmar Biedna Nadia nam sie tak nameczyla
czlowieka serce boli
((
aneczka K i my chcielismy Ninke, ciagle jakos tak myslelismy ze bedziemy mieli druga corke, ze na synka nie ma za wielkich szans a tu na usg mielismy supriseeee
bedzie synus
Nataniel
mama niki no to bedzie wazny dzien dzien babci i dziadka
zycze udanego spotkanka i samyc milych wspomnien
m 85 oby stan wojenny szybko minal
ja strasznie nie lubie gdy sie z D pokloce, potrafimy czasem naprawde dlugo z soba nie gadac, i na dodatek oboje mamy trudne charaktery wiec czasem jest goraco
isia jezeli fotelik jest w dobrym stanie, i wszystko z nim jest w porzadku to moze warto go wziasc, Ale trzeba wsystko dobrze sprawdzic Najwazniejsze bezipeczenstwo, Ja mam dla Nadii nautiliusa a dla Nataniela teraz nie pamietam nazwy, ale chyba cos z graco
weronika mudant i mi sie udalo wczoraj spakowac
w koncu, tak pomyslalam sobie ze jakby co do czego doszlo to moj D niewiedzialby gdzie czego dokladnie szukac A tak juz bagaz mam pelny, wlasnie jedynie smoczki musze kupic, Ostatnio mialam dla Nadiny z tommee tippee i teraz tez sie w te zaopatrze
blizniak nie mialysmys sie jeszcze okazji poznac, a wiec milo mi
)) I serdeczne gratulacje dla swiezo upieczonej mamy i gorace buziaczki dla maluszka :* niech zdrowo rosnie
siwa porod przyjdzie szybko i szybko sie pozytywnie skonczy
bedzie dobrze i z Toba i z malenstwem :* ja mam nadzieje ze moj porod teraz bedzie taki jak poprzedni
pluszacze noo staram sie co kilka tyg wyskoczyc do kosmetyczki i zadbac o siebie nieco, wlasnie walnelam sobie brwii i rzeski uzupelnilam, jakbym nie byla blada jak sciana to tylko bym dodatkowo jakiejs szminki czy blyszczyka uzywala a tak musze te skore troszke zabarwic
trina wiesz co ja sobie np staram ulatwiac zycie
np kupuje duzo warzyw wszystkie juz obieram kroje paczkuje i zamrazam, kupuje zasob makaronow etc takich rzeczy Tez miesa juz kupie troszke wiecej po porcjuje i pokroje na rolady kotlety gulasz etc, a potem jak na szybko trzeba cos zjesc to raz dwa wszystko mam, a tak ogolnie to obiadow nie zamrazalam, po porodzie czulam sie dobrze wiec spokojnie praca sie dzielilam z D staralismy sie siebie wyreczac a i on mi duzo pomagal
beti beti no Ty masz w domu starsze dzieciaczki ktore musza miec cieply posilek dziennie, i ja Nadinke tez juz mam, ostatnio bylo inaczej, ale na szczescie teraz D bedzie w domu i na dodatek jest kucharzem wiec bedzie musial pokazac na co go stac
renatka.wawa i mi nogi spuchly nieco, kostki i kolana, a swedza mnie czasem palce u stop, wczesniej tak nie mialam,
kitek to ladny sen mialas
romansik z ksiedzem
Uuuuu
digitalis oby udalo sie cos zalatwic w urzedzie, ja tez dzisiaj bylam niby cos zalatwione mam ale znow we wtorek musze isc i papiery zaniesc, Dobrze ze urzedniczka ktora zajmuje sie moim rejonem zamieszkania to rowna babka
mama 2006 ciesze sie bardzo ze sie odezwalas
gratuluje jeszcze raz Wycaluj synka :*
ainah witam goraco mame na watku
a co do kluc to ja od wczoraj doswiadczam takich nieczestych ukluc w srodku pochwy,
m 85 ja w sumie nie mialam chyba zadnych przepowiadaczy, dziewczyny czasem pisza ze maja tam jakies czeste i regularne bole czy skurcze kilka dni wczesniej czy nawet tyg, Mnie 16 kwietnia ok 11 zaczelo cos ze tak powiem szczypac w talii i ja inteligentna stwierdzilam ze zdrzemne sie
gdy sie obudzilam bylo ok 13 i mialam te same uszczypniecia troszke mocniejsze zaczelam liczyc i zapisywalam na kartce i juz byly 3 skurcze w ciagu 10 min Staruszek przyjechal akurat z pracy zadzwonilam do szpitala a oni mowia ze juz moge przyjezdzac z torba ze czekaja Wiec najpierw moj staruszek pojechal po kfc zjadlam sobie na spokojnie twistera Bo ochote mialam ogromna i stwierdzilam ze mozemy jechac
Przyjechalam do szpitala skurcze mocniejsze Pani podpiela mnie do ktg i mowi ze bardzo duze i silne skurcze, sprawdzila rozwarcie i mowi ze juz 6 cm mam
cieszylam sie niezmiernie
Tylko najsmieszniejsze jest to ze porodowka byla full
i zabraly mnie panie do pokoju gdzie bede po porodzie Tam juz inne panie tula dzieci a ja za parawanem gadam przez tel z rodzina ze juz zaraz bede rodzic i sobie stekam huhu haha uua aaa spokojnie postekalam przyszla pielegniarka dostalam antybiotyk i zajechalismy na porodowke Zdecydowalam sie na znieczulenie etntox czy jakos tak To taki tlen co wdychasz i zaczelam rodzic Staruszek czekal za drzwiami Niechcialak go na sali Samej mi bylo o duzo latwiej, Kilka parc i wody odeszly a nastepnie kilka znow i Nadinka byla juz na swiecie
Wiec powiem Ci szczerze ze niewiem czy te uszczy[niecia byly takimi przepowiadajacymi skurczami czy po prostu byly to te juz mowiace ze to porod
dawidowa milo mi poznac
digitalis swietnie ze masz pozalatwiane papierki w urzedzie
dee bardzo fajnie ze juz na wolnym jestes
teraz poodpoczywaj sobie za wszystkie czasy
olcialolcia ciesze sie niezmiernie ze u Ciebie i fasolinki wszystko wporzasiu Oby tak do koncoweczki :*
Ludzie doszlam do konca waszych postwo nie lada wyczyn Bo doslownie pisarki tu sa same
Ja zmeczona obolala dzis w ogole ciezki dzien mialam i ciezka noc, Sasiadowi chcieli auta okrasc Szyby powybijali larma narobili ze szok
Ale na szczescie im sie nie udalo