reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

siwa79, Weronika Mudant mi też brzuch najbardziej twardnieje w nocy. Czasami mam wrażenie, że całą noc jest taki twardy i do tego mocno boli, częściej się budzę przez to, że boli niż do wc :dry: no-spa forte hmm ja tam w zasadzie różnicy nie widzę, wezmę czy nie jest to samo.

Vanilia dobrze, że wizyta i wyjście do kina udane :-)

Ja tam jakoś nie zwracam uwagi na znaki zodiaku, obojętne mi to.

reklama
Vanilia- chyba wszystkie porody bede bardzo przezywac, juz sie tego troszke boje.Moja mama mowi ze ja to zawsze z sercem na dloni.Ale ty dziewczyno bedziesz miala takie warunki porodu ze ho ho.Bede Ci zazdroscic.:-p
Moja mala szaleje.... no tak dziecko BB, jak mama na forum to sie dzidzia cieszy :tak:

tylko na chwilkę, bo córa mi chyba zaraz wyskoczy, tak się rozpycha, normalnie jeszcze tak nie dawała czadu, ale chyba odwdzięcza się za to, że ją pościskałam jak się goliłam i obcinałam paznokcie od nóg-boszeeee jaki to wyczyn:zawstydzona/y:
widzę, że nie tylko u mnie takie przeboje z imionami i nawet wyborem płci-moja mama przy pierwszej mojej ciąży przez długi okres czasu nie mogła uwierzyć, ze będzie chłopak, bo wcześniej śnił mi się ś dziadek,-jej tata- który mi powiedział, ze przyszedł zobaczyć prawnuczkę-więc mama była zdania, ze przecież dziadek nie mógł tak kłamać, że szybciej USG się myli:-pi dłuuuuuugo mówiła do brzucha Haneczka:wściekła/y:no ale potem już jej przeszło, jak Mati się urodził!
nie no nie popiszę więcej, tak mi się rozpycha aż mi się słabo i gorąco robi !
miłej nocy i zdrówka dla chorowitków!

M85 wiesz ja nie biorę żadnych leków bo po pierwsze nie wiedziałam że mogę no spe a po drugie to bałam się żeby nie zaszkodzić,
i tak już nie jestem zadowolona ze siebie bo odstawiłam witaminy bo powodowały wymioty i źle się po nich czułam jakie kolwiek bym nie kupiła to do półgodziny był HAAAAAFT wiec wiec od paru tygodni nie biore witamin i już mam wyrzuty sumienia ale co miałam zrobić
:-( pani doktor do której chodzę powiedziała że te wymioty są gorsze niż nie branie witamin pod koniec ciąży hmmm ale ja jakoś nie mogę się uspokoić bo jak byłam w po przedniej ciąży prałam całą ciąże witaminki i magnez b6 a tu tylko do 6miesiąca a potem tak jak by mi odjeło zapotrzebowanie hmmm.

Te noce to sie coraz gorsze u mnie robia:/ pierwsze trudnosci z zasypianiem, a pozniej ze wstaniem... M juz spi a mi jakos tak sie nie chce. A no i od kilku dni zauwazylam, ze dziwnie mi sie chodzi:p jakos biodra, miednica sie rozszerza czy cos i tocze sie, a przy tym okropnie denerwuje , bo ja lubie wszystko szybko:)) buziaczki i oby ta noc byla lepsza od pozostalych :p

reklama
Siwa - a próbowałaś inne witaminy brać, bo ja miałam nudności tylko po prenatalu, a teraz biorę pharmaton matruelle i jest ok. U mnie nospa działa, albo działa podświadomość - najważniejsze że pomaga. Munie coś wspominała żeby uważać z nospą ale nie wiem dlaczego.

Do góry