reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
Isia ja tez nie chce Koziorożca, ale wole go od ryb ;) Ale tez chce dociągnąć do 21.01. Oby sie udało ! Poza tym planowałam wodnika.

Hej!
Nie nadrobie was niestety bo za duzo piszecie kobitki;-) Ja moge tylko z doskoku a tak to caly dzien latam jak wsciekla , a to zakupy a to obiad , dzieci do przedszkola i z przedszkola:eek: itd itd. Nie wyrabiam juz na zakretach z tym wielkim brzuchem;-):-D Olcia obserwuj sie , kto wie kiedy sie zacznie;-) Ja juz tak sobie mysle ,ze rusze pelna para jak skoncze 36tc. Przestane sie w ogole oszczedzac i co bedzie to bedzie a znajac zycie i pamietajac poprzednie porody to mala i tak bedzie siedziec zawziecie w brzuchu do terminu albo i dalej;-):-D Och tak sie nie moge doczekac kiedy bedzie po porodzie....

Mama Niki, slicznie cora Twoje wyglada :)) slodzinka :)))

Ja dzis na obiad mialam Raviolli i sos pieczarkowy, niechcialo mi sie cudowac :p

Corka ma robi porzadki w swojej kuchnii, oooooo ludzie ale bedzie sprzatania, teraz wlasnie makaron myje Bo wszystko trzeba myc :p kregoslup znow zaczyna nawalac, musze sie polozyc, a tu choinke i inne *******ki musze jeszcze pochowac

A ja włączyłam córci bajki i położyłam się, bo samopoczucie jakieś nie bardzo i usnęłam! Wstałam właśnie, patrzę a moje dziecko śpi na podłodze! Pewnie obudzi się około 20 i będzie znowu wojować do północy!

Kurcze tak sobie myślę, że chyba czas spakować torbę do szpitala!

Mamaniki świetny strój wymyśliłaś dla Nicol! Moja w zeszłym roku miała taki sam tylko czerwono-złoty, włosy spięte w koka, czarne krechy na oczach, rewelacyjnie to wyglądało! Mała gejsza:-D

Ostatnia edycja:
sonka86 na tym etapie niestety już większośc puchnie. Mi rano cięzko się z łózka zwlec takie nogi i czasem ręce cięzkie. Teraz tez z "kopytkami" do góry siedzę, bo sobie spacerek dłuższy zrobiłam i od razu spuchły.

galwaygirl z tymi siłami to nie tak kolorowo. Przydałoby się czasem trochę więcej, ale to tak jest że im więcej obowiązków tym bardziej się mamy mobilizują:)

kitek81
też by mi się taka akcja zbierania ubrań przydała, może wreszcie zrobiłabym porządek z tymi wszystkim ciuchami które przekłada się z kąta w kąt;)

ArliJ witaj wśród lutówek, szkoda że dopiero teraz, ale lepiej późno niż wcale;)

Vanilia wydaje mi się że u mamy jest jednak Filipek, więc warto byłoby zmienić. Daj znać jak po wizycie, jak juz oczywiście z randki wrócisz. Ja juz po, zaraz wszystko w wątku "u lekarza" opiszę, ale w zasadzie wszystko w porządku.

MamaNiki śliczna chineczka, mimo że blondyneczka;)

Munie
najlepiej dotrwaj do końca 38tc potem już spokojnie możesz rodzic, bo zwariujesz w tym łóżku, a tak przynajmniej będziesz miała dzidzie przy sobie;)

Isia sprężaj się z robotą, bo za 2 tygodnie ciąża będzie donoszona, więc dobrze żebyś miała większość poszykowaną. Z resztą jak patrzę na to co się z dziewczynami dzieje to nawet wcześniej możesz zacząć rodzić - reguły nie ma.

Kupiłam dzis mały szamponik i żel pod prysznic, więc moja wyprawka do szpitala juz kompletna, jeszcze tylko malutka musze spakować. Za 2 tygodnie mam wizytę i nie planuję do tego czasu rodzic, więc jeszcze czasu trochę jest, przynajmniej w teorii;)

reklama
Może jakąś modkę poprosić żeby usunąć komentarze do SMSÓW :-) moim zdaniem straszny bałagan jest na naszym forum przez to, że wszystko wszędzie się wpisuje.
Mam nadzięję, że jak dojdzie temat zdjęć maluszków to komenty będą gdzie indziej :-)
A teraz dobra wiadomość :-p Jak przyszłam do pracy to menago kazała mi iść do domu :-D więc już jestem po obiadku z małżem i zabieramy się za porządki (włączyło mi się sprzątanie i wicie gniazda - energia mnie rozpiera)
Jak tylko dostanę wiadomości od Cyśki to będę pisać :-)

Do góry