Czesc Dziewuszki!
Sonka ja Ciebie doskonale rozumiem z tymi snami. Ponad 10 lat horrorow nie ogladalam a snia mi sie takie sny jak z najgorszych filmow normalnie. A najgorzej, ze mi sie tak realne wydaja.
ArliJ witamy!
Cyska trzymam kciuki za szybki porod!
No wiecie co, jak bylam w ciazy z Karen to tylko 2 dziewczyny sie wczesniej rozpakowaly i to doslownie o pare tygodni. Ja nie wiem co tu sie dzieje?
MamaNiki slicznie wyglada Twoja corcia, podobna do mamusi.
Dziewczyny ja nie mam ciagle czasu zeby szukac i czytac inne watki. Patrzac ile tutaj smarujecie codziennie to pewnie szybko ich nie nadrobie. Takze jestem dzwieczna, ze tutaj tez piszecie co sie dzieje i kto sie rozpakowuje.
Wczoraj sie wkurzylam bo moj lekarz mial nagla cesarke i znowu ten drugi mne przyjal. 2 minuty lacznie z badaniem szyjki. Paciorkowca nie mam. Chcialam sie go spytac jeszcze o te moje dretwiejace rece ale juz wypadl z gabinetu. Wogole wpadl do niego jak sie jeszcze rozbieralam.
Ten moj lekarz jest bardzo dobry, no najlepszy z polskich ginekologow tutaj. Ale jest tak zajety. Ja nie wiem ile on porodow odbiera tygodniowo ale juz 3 razy czekalam na niego bo polecial do porodu, raz rozebrana na fotelu juz.
KTG tez OK takze mi jeszcze daleko do porodu.
Ja chce tylko dociagnac do 22 stycznia zebym bron Boze Koziorozca nie miala.
No przydaloby sie dociagnac wogole jak najdluzej patrzac, ze nie mam jeszcze ani nic poprane, ani nawet skompletowane.
Wczoraj gadalam z babka od fotelika ale nie chciala zejsc z ceny to jeszcze poczekam.
Fajnie macie z tymi poloznymi, u nas nikt do domu nie przychodzi.
Nocki to ja sypiam dobrze, ostatnio nawet na siku nie wstaje. Ale rano mam tak zdretwiale rece, bola mnie nadgarstki, kosci i tak jakby mi mrowki chodzily. Pomaga dopiero jak je wsadze pod zimna wode.
Dzisiaj mnie jeszcze obudzil bol lewego jajnika, okropny, taki jak na okres. Nie wiem co to bylo.
Mialam sobie polezec w lozku ale zaraz mam wycene a pozniej jedna klientke co czeka zapomniala dac i druga co wyjechala na wakacje i domu jej dogladam.
Ani podatki, ani wyprawka, ani rzeczy do sprzedania nie ruszone. Ja nie wiem kiedy ja to zrobie.