Witajcie, w końcu udało mi się przebrnąć przez to co pisałyście...
Rano załatwiłam sobie komputer, m pojechał ze mną go odebrać i mamy stacjonarny :-) zamieniliśmy tel.komórkowy na komp stacjonarny (hehe jak zwykle wyczaję okazję). Potem pojechaliśmy na obiad do mojej mamy, a później m zabrał Nas do McDonalds. Dzisiaj się tak obiadłam, za wszystkie czasy
znów przez 2 tyg. przybędzie mi parę kg
Olcia - możliwe, że to był czop. Mi jak wypadł przy Kubie - to wyglądał jak biała galaretka na papierze. Ja po 2 tyg. pojechałam zobaczyć co się dzieje bo bardzo mi brzuch twardniał. Co do jego wypadnięcia to różnie z nim i porodem bywa. U nie których po paru godzinach może zacząć się akcja porodowa, a u innych po około 2 tyg. Może poczeka poczekaj jeszcze troszkę, a jak bardzo Cię martwi to jedź na IP. Ja miałam bez krwi, tylko samo białe, więc to co innego. Teraz obserwuję i nic jak na razie nie ma... brzuch mam wysoko, więc jak na razie nic nie zapowiada abym urodziła wcześniej. Mały daje czadu
ale uwielbiam te kopniaki jego. Trzymam za Ciebie kciuki.
Digitalis - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu !!!
Sonka - ja bym bratu m ciuszków nie dała. Bym powiedziała mu wprost, po co wyrzucali - tak by mieli dla drugiego.
Sylcia - pewnie, że to żaden wstyd brać rzeczy używane dla dziecka. Ja sama sporo rzeczy (ubranek, zabawek) dostałam dla drugiej pociechy. A dostałam je po to aby było mi łatwiej i wiadomo tańsze wydatki. To co dostałam przeznaczę dla koleżanki, która rodzi 2 miesiące po mnie, a te co kupiłam to sprzedam... trzeba sobie jakoś pomagać.
Isia - no to super okazja Ci się trafiła z tym przwijakiem. A ja wczoraj na allegro wygrałam aukcję baldachimu i przybornika. Dzisiaj kobitka do mnie napisała, że z jednego się troszkę kolorek sprał i mi opuści 10zł
więc znów super okazja.
cyśka - ja biustonosze kupiłam do karmienia tym razem przez allegro i jestem bardzo zadowolona
więc może i Ci się uda coś fajnego znaleźć.
Dee - super masz tą menagerkę. Czasem jak jestem w Arkadii to zaglądałam to tego salonu, ale nigdy Cię nie zastałam
super, że mąż się z pisał i pomógł przy szykowaniu ciuszków dla córci
Co do
blizniak - to nie wiem jak jest w Szwecji (ale jak ja urodziłam przedwcześnie) to leżałam z Kubą 10 dni w szpitalu. Więc jeśli
blizniak spotkał ten zaszczyt i maluch pojawił się wcześniej - to może być tak samo. Pewnie jak będzie już w domku to się do Nas odezwie. A dokładnie kiedy do Nas o tym pisała?
Zmykam spać dziewczyny, spokojnych i przespanych nocek życzę - do jutra.
To tyle zmykam spać