reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnia nich dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens. W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil i szybkich szczęśliwych porodów.

Pewnie nie zajrzę do was przez weekend,jeszcze raz wszystkiego dobrego,udanego sylwestra:-):-):-)

Krisowa kciuki zaciśnięte i oby wszystko szczęśliwie się zakończyło !

Renatka szczęśliwej podróży i do zobaczenia :happy2:

Mama2006 Tobie również wszystkiego najlepszego z okazji imieninek :* Oby Filip nie pchał się za szybko na ten świat !

Daissy, dzięki za cynka co u Krisowej :*

Renatka Tobie także wszystkiego co najlepsze z Nowym Rokiem, aby okazał się lepszy od poprzedniego i przyniósł wiele miłych niespodzianek:D i oczywiście szczęśliwego i szybkiego rozwiązania:)

Właśnie spojrzałam na aukcje wózka, który wybraliśmy. Zmartwiłam się, że chwilowo nie ma zestawu XXL. Postanowiłam napisać do nich i zapytać czy planują jeszcze takie zestawy w styczniu (mam nadzieję, że już wtedy będziemy kupować, to zalezy od dziadka) i napisał mi coś takiego:

"Witam serdecznie,
tak tylko w styczniu będą zmiany w tam modelu.
Bedzie kilka poprawek co chodzi o szycia.
Także polecam zakup pod koniec stycznia jeżeli nie będzie to dla Państwa zbyt późno.
Pozdrawiam Karol"

Jestem mega szczęśliwa i czekam cierpliwie :-)

reklama
Ulala dziękuję Dziewczynki za kciuki :-) pomogło :-D puścili mnie do domku, mam leżeć plackiem:baffled:. Ale nie wyglądało to tak źle... Zrobili mi usg ginekologiczne, szyjka wprawdzie skrócona, ale zamknięta. Termin mi się przesunął na 11 lutego :-p wg usg. Także wprowadzam małe zmiany. Tylko jak ja wyleżę tyle czasu :-(. NIc... Jak trzeba, to trzeba
Krisowa- bądź dzielna Kochana!!!
Dee_- Wszystkiego naj, naj!! :**

Do góry