reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

galwygirl.......łółłłłłłłl tyle powiem.....niesamowity film...jeżdzi w Tobie ten mały

poza tym skarpetki mam ten sam problem, ale jakoś radzę sobie ja nie lubię prosić ..o pomoc jak muszę...brzuch twardnieje...nospę wzięłam i lepiej

reklama
hehe pokazalam mojemu m filmik, komentarz- ciuuuuuppp fajny kamikadze.
Co puszczam ten film to moja sie budzi i tez wywija.
No i dowodzik zalatwiony, m w szoku bo kobitki chetne do pomocy, nie byly pewne czy na stary dowod da sie dziecko zarejestrowac, wiec ZADZWONILY do odpowiedniego dzialu zeby o wszystko sie dopytac :szok:

hej dziewczyny,
widze, ze ostatnio mowa o goleniu :)
ja polecam Wam metode depilacji woskiem na cieplo, oczywiscie pierwszy raz niezle boli, ale mozna sie przyzwyczaic :tak:pozniej wolno odrastaja wloski i jest spokoj na dlugo :tak:
ja chodze do gabinetu ktory wykonuje depilacje woskiem, ale bez paskow flizelinowych (z paskami strasznie boli). ta druga metoda jest o niebo lepsza i mniej bolesna ;-)

​Galwaygirl- nie wiem dlaczego ale jak tylko włączyłam Twój filmik to odrazu mały zaczął szaleć i dalej szaleje :-D
Może pomyślał "nie bedę gorszy a co":-p

Czesc Dziewuszki!
Renatka a co to za szyszki?
Dee za duzo wolnego.;-):-)
dagrab na lozeczko polowalam w sumie 4 miesiace. Wolalam poczekac niz kupowac byle jakie. Ale to byla naprawde niezla okazja.
Co do zgrabnosci to mi ciagle cos z rak leci i musze to podnosic. :wściekła/y: Dobrze, ze teraz dzieciaki maja przerwe swiateczna to sie nimi wyreczam.
Odkad jest Franek zaczelam na spacery wychodzic bo tak to tylko przemykalam do auta juz nagrzanego w kamizelce. No i moja kurtka zimowa sie jeszcze na mnie zapina wiec chyba nie jest tak zle z tym moim brzucholem. Ale meczy wszystko, meczy. Coraz czesciej jak sprzatam w domu to musze przysiasc na pare minut.
Paznokcie jeszcze umaluje i skarpetki tez zaloze ale jak mam M obok to mi zaklada kozaki.
Sencilla wlasnie zwlekam z pojsciem do kosmetyczki bo nie jestem pewna czy ten bol nie przyspieszy porodu czy nie wiem jakichs skurczybykow nie dostane?
Teraz mi bardzo wolno wlosy odrastaja, nie bylam juz ponad 2 miesiace ale tak czekam zeby przed samym porodem pojsc.

Dziewczyny, to coś z tą piosenką jest, bo ile razy oglądam filmik, to szaleństwo :szok:, nawet jak cicho gra :confused:
Co do dowodu, to ja swój złożyłam do wymiany w lipcu po zmianie nazwiska, a że nie mogłam polecieć w listopadzie to odbiorę go dopiero ... w maju. Na razie to mam kompletny zamęt przez to, bo w banku stare nazwisko, telefon też, bo potrzebowali dowodu, a w urzędzie i w pracy już nowe. Nie wiem jak to będzie z rejestracją Piotrka, na szczęście oni nie są takimi biurokratami jak w PL więc może akt małżeństwa wystarczy zamiast dowodu, no i jeszcze bilet do PL ja inne nazwisko, Mąż i Syn inne, ech...:angry:

renatka :tak: pochwal się jak zrobisz to cudo, brzmi bardzo smacznie i słodko. I od razu potem podaj przepis :) ja robię takie fajne ciasteczka owsiane bez pieczenia :)

Dziś spalam do 11. A to dlatego, że poszlam spać dopiero po 2 w nocy. No i jeszcze mnie dusilo, kaszlałam, trudno było zasnąć przez to, no i dodatkowo koło 5 raz się obudziłam i znowu kaszel. Potem nie pamiętam za którym razem zrezygnowalam z leżenia na wysokich poduchach i polożyłam się na boku. Wstałam z bólem bioder, ale udalo mi się tej nocy przespać trochę.

I generalnie mam teraz humor do du.y. Poprosilam Mojego o uprzątnięcie z suszarki prania, a potem powieszenie pościeli. Naprawde już mi ciężko to robić. A on to robil na odwal się, z laski, byle jak. To potem siedzialam w lazience i ryczałam. I sama poprawiałam te wiszące płachty. Chłopy to kretyni...

Galwaygirl hehe super mały buszmen:-D ślicznie wypycha mamusi brzucholek. Moja też wierzga, i już kilka raz chciałam nagrać, i nie wiem jak ona to wyczuwa bo jak biorę komórkę do ręki to przestaje:tak:

reklama
Genia..woła się do łazienki takiego ...i jeszcze raz wiesza...a Ty obserwujesz i delikatnie tłumaczysz...jak tak moim tłumaczę...ale moi w kwestii wieszania ubrań widzę są niereformowalni kiedyś latem na lince tak powiesili pranie, że wyglądało jakby je pies zwymiotował:-D...że tak delikatnie to ujmę

Do góry