reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Ja zakładam skarpetki tak samo jak Dee czyli na stojąco:-D narazie m mi w tym nie pomaga ale kto wie jak bedzie:confused: ale jeśli chodzi o golenie nóg i depilacje "tych" miejsc to masakra:baffled: śmieje się ostatnio że przy goleniu przerabiam wszystkie pozycje kamasutry:-D:-D:-D
Ja dziś kiepsko spałam,bo mały mało się ruszał w nocy i trochę się przestraszyam.Teraz troszkę się rusza.Ale myślę że te ruchy są delikatniejsze i rzadsze bo duży już chłopak z niego i chyba mało miejsca poprostu ma.
A przedwczoraj wieczorem wyskoczyło mi zimno na ustach i paskudnie to wygląda:baffled: i jakby tego było mało mój m obudził się dziś chory i boje się żeby mnie przypadkiem nie zaraził:-(

reklama
Przedstawiam Wam Naszego Synka Piotrusia, polecam sec. 41 i 59, ale ogólnie cały filmik daje radę :-D[video=youtube_share;XTOqRtr5xig]http://youtu.be/XTOqRtr5xig[/video]

Generalnie nockę miałam zarwaną, bo ćwiczenia odbywały się do 4.30 nad ranem :szok: a filmik jest z około 21 :tak:

Ostatnia edycja:
pluszacze- mam identyczną kołyskę po Danielku :) ale tym razem nie będziemy jej używali bo kupujemy łóżeczko dostawne. No chyba że będzie Mała wyła po nocach to będę ją w kołysce bujała. Ale zakładam optymistyczny scenariusz, że będzie grzecznym aniołkiem jak Daniel.

A ja nie mam żadnych problemów z butami czy skarpetami:) no ewentualnie golenie się sprawia problem bo nic przez brzuch nie widzę, ale daję radę:cool2:

galwaygirl -:szok: mi mloda teraz dokazuje bo zaczelam sprzatac:-D nie lubi tego jak mamusia, a jak tylko wlaczee kamerke to zaraz idzie spac :-)ale takich cwiczen to chyba jeszcze nie mialam.
M w tym tygodniu szybko dosyc konczy prace wiec wlasnie uciekl do fotografa i do urzedu miasta, zeby wkoncu dowod wyrobic nowy, bo mu waznosc minela w lipcu!!! Nastraszylam go troche, ze z niewaznym dowodem to on mi dziecka nie zarejestruje(nie wiem czy to prawda) ale jak od lipca mowilam ze ma isc to jak grochem o sciane, a postraszylam go wczoraj,to dzisiaj juz sie tym zajol :szok:

Ostatnia edycja:
Widze, ze nie tylko ja mam problem ze skarpetkami:-D 

Bylam dzis rano z wynikami u mojego gin i morfologia do d***:wściekła/y:
Zalecil nowe witaminy, mam nadzieje, ze lepiej bedzie.
I z tekstem do mnie " Jak Pani nie urodzi do tego czasu to 10 stycznia zapraszam":-D

Isia Piekne lozeczko :-)

Galwaygirl No to Maly szaleje :-D Bardzo ladne imie, uwielbiam imie Piotrus:tak:
Ja probowalam wczoraj chyba z 6 razy nagrac ale jak tylko zaczynalam to cisza i zero ruchu a jak przestalam to od razu brzuch latal w kazda strone:-D
Zlosliwe to moje dziecko moj m mowi, ze po mnie taka zlosliwa :-D

galwaygirl-łał ale szaleje:-):-):-)
Jesteśmy w tym samym tygodniu ale mój Wojtuś tak jeszcze nie potrafi.Jak próbuję go nagrać to cisza i spokój.
Co do zakładania skarpetek to jeszcze daję radę ale czasami m wiąże mi buty bo samej troszkę ciężko już:szok:

No tak, Ci mężowie... co złego, to po mamie wszystko dziecko dziedziczy. Jak będzie płakało, spać w nocy nie da, to oczywiście po mamie, jak będzie uparte lub bałaganiarz to też po mamie, a jak na odwrót to "w tatę poszło" :-D No ale mój na te wygibasy to mówi, że porządny z niego hokeista będzie, w ostateczności piłkarz. Jeszcze wczoraj oglądaliśmy Trailer do filmu goon, o hokeiście, bo mój uwielbia hokej, no i na koniec: "wchodzi do kin 24.02.2012". To Mąż od razu, że to przeznaczenie, że jak Synek urodzi się w terminie (właśnie 24) to jednak zostanie hokeistą :-D:-D:-D:-D:-D:-D a ja się śmiałam, że on zamiast na porodówkę, to może pojechać do kina by się odstresować ;-)
Co do skarpetek, to mi też coraz ciężej, muszę już na siedząco, a buty, to jak jest obok to też proszę Męża by i pomógł, a jak jestem sama to cieszę się, że to kozaki, bo łatwiej zasunąć

Ostatnia edycja:
Galwaygirl cudny filmik:) ja jak patrzę na te kopniaczki czy to u siebie czy to na takich filmikach to się mega wzruszam :D strasznie będzie mi brakowało tych kopniaczków jak urodzę, ale jak tylko czuję, że mój mały sie przekręca i rusza to mam straszną ochotę go już na żywo przytulić, wycałować rączki, stópki, dupeczkę, wszystko:D hehe ale jeszcze niech siedzi w brzuszku, niech bierze co najlepsze dla siebie :)

z tym octeniseptem, to racja zadzwonię jeszcze do szpitala, ale w gruncie rzeczy to też gapa jestem, bo jak była szkoła rodzenia to pustka we łbie, a jak tylko zajęcia się skończyły to ja mam dopiero teraz mnóstwo pytań do tej połoznej:/ wypiszę na kartkę i zadzwonię do niej i się o wszystko wypytam ;p

reklama
Hej!
Ja dzis wzielam sie za porzadny przeglad tych ciuszkow co podostawalam. Matko ile tam rozu:szok: Kolezaka dala mi 8 sztuk body w tym kolorku. Chyba dokupie ze 2 w jakims innym bo sie zaslodze:-D Duzo tego w ogole mam. Robie sobie powoli liste co jeszcze kupic.
Co do zakladania skarpetek i butow to ja zakladam na stojaco i noge jakos z kolanem w bok podnosze. Dzis byl wyjatek i jak wychodzilam spod przysznica to mnie jakis bol spojenia zlapal i maz mi stopki wycieral;-):-p No a golenie :baffled: na slepo albo z lusterkiem , nie jest latwo z tym:-D
Uciekam do dzieci paaa

Do góry