mama Niki
Ewelina
Galwaygirl-dzięki ża posta przyda się,ja naszczęście ubóstwiam czosnek w każdej postacisama się zastanawiam czemu ten lekarz odradził stosowanie czosnku i cebuli,jak to okreśłił"w tym czasie"no kurcze chyba zaszkodzić mi nie może.M mi zakupił wapno z witaminą c i tak mnie zastanawia jak biore rutinoscorbin czy to niebędzie zadużo tej wit c,normalnego wapna nie było.
Moja mała wyszła dziś na sanki ale o 18 fakt że już było ciemno ale i tak frajde miała a ja przez okno tylko zerkałam jak brykała z tatusiem a jaką radoche miała,aż fikołki chciałą robić,m biedny uciekał bo go bombardowałą śniezkami ach te bąbelki małe wiele nie trzeba ażreby dzieci radoche miały.
M właśnie skoczył po pizze,mamy tu na osiedlu pizzerie także zaraz szamać będe:-)
Moja mała wyszła dziś na sanki ale o 18 fakt że już było ciemno ale i tak frajde miała a ja przez okno tylko zerkałam jak brykała z tatusiem a jaką radoche miała,aż fikołki chciałą robić,m biedny uciekał bo go bombardowałą śniezkami ach te bąbelki małe wiele nie trzeba ażreby dzieci radoche miały.
M właśnie skoczył po pizze,mamy tu na osiedlu pizzerie także zaraz szamać będe:-)