Suzi86
Fanka BB :)
hej baby. Jak noc? wczoraj się pochwaliłam że się wyspałam, a dzisiaj jakaś masakra. Brzuch dołem, miednicę i biodra to myślałam że w nocy z bólu mi rozerwie, taki tępy wstrętny ból.....ani poducha między nogami nie pomogła. Potem wzięłam nospę i jakby trochę ulżyło.....myślicie że miednica się przygotowuje do porodu czy co? w każdym razie dzisiejsza nocka do bani
Vanilia, ech miałam to samo, myślałam, że mi miednicę i biodra rozerwie od środka a jak się kładłam na plecach to znowu plecy czułam jak mi się wyginają w łuk i już druga noc z rzędu skończyła się o godzinie 3.00, jak się obudziłam na siku to juz zasnąć nie mogłam, ale w końcu jakoś zasnęłam i spałam do teraz ;p
Pluszacze Wesołych i Radosnych Świąt i pomyślności w Nowym Roku i od nas
MamaNiki ja ostatnio na pizzę się też skusiłam, mówiłam, że jak zacznę karmić to będę musiała sobie odmówić, więc chciałam skorzystać póki jeszcze w miarę mogę ja uwielbiam pizzę żadnych mcdonaldów, ale pizzę to wciągnę zawsze ;p
laski jak się brałyście lub bierzecie za pranie, to pierzecie ciuszki we wszystkich rozmiarach jakie macie, czy tylko te na pierwsze 3 miesiące?