Oglądałam nie dawno serial NA DOBRE I NA ZŁE i prawie się poryczałam. Odcinek był o małych dzieciaczkach - to takie wzruszające
Co do dziewczynek - to większość z Nas pewnie dziewczynkę chce. Ale najważniejsze aby zdrowe dzieciątko było
Synek chce brata, a ja córeczkę - Kuba ostatnio wpadł na fantastyczny pomysł, aby urodzili się oboje na raz
hehe oby nie był prorokiem
Ja Kubę miałam urodzić w listopadzie, ale się pośpieszył i urodził się w październiku. Pamiętam jak nie dało się za bardzo wychodzić na długie spacery. Drugie dziecko chciałam urodzić wiosną no i prawie tak będzie
Ja część ubranek mam tzn. takich najsłodszych, które sobie zostawiłam na 2 pociechę. Mam też łóżeczko, krzesełko do karmienia, wózek spacerowy, rowerek 3-kołowy, troszkę grzechotek. Pościel oraz poszewki na kołdrę, poduszkę, materacyk, prześcieradła i ręczniki z kapturkiem, parę butelek
Troszkę rzeczy jest
Więc do kupienia nie będzie tak dużo
Fotelik i wózek oraz ubranka pożyczę od koleżanek - i będzie dobrze.
A właśnie macie zamiar karmić piersią? Jak Kuba jak się urodził w 35tyg. nie umiał się przyssać do cyca, karmiłam go butelką z odciągniętym moim mlekiem. Po 2 tyg. udało mi się i zaczęłam karmić piersią i karmiłam do 14 miesiąca. Kuba sam zrezygnował
Teraz też mam takie plany
W pierwszej ciąży ciuszki zaczęłam kupować od 3 miesiąca - wiedziałam, że będzie wszystko dobrze i tak było