reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

heloł
ja tylko na momencik, bo zaraz wybywamy do Szczytna na M egzaminy do Policji, to trzymajcie kciuki ok 14-j za niego plissssss
z góry dziękujemy :-)
odezwę się po powrocie
trzymajcie się i miłej niedzieli życzę :-D

reklama
gowinderek strasznie mi przykro, bardzo Ci współczuję :-(

mama2006 - to samo przechodziłam z moim synkiem dwa lata temu. Pierwsza lekarka zlekceważyła stan zapalny ucha (byłam na pogotowiu w nocy z soboty na niedzielę) :wściekła/y: A jak w poniedziałek trafiłam do laryngologa, to stan zapalny był już tak poważny, że uszku zebrała się ropa i trzeba je było przekłuwać. Okropne to było, ale pomogło. Pani laryngolog powiedziała mi wtedy, żeby przy dmuchaniu nosa przechylać dziecku głowę w przeciwną stronę do dmuchanej dziurki (czyli np. przy dmuchaniu prawej, głowę przechylać w lewo). Wtedy katar odpowiednio schodzi z nosa.

Paluszek_ gratuluję świetnej bety :-)

kitek81 powodzenie w takim razie i trzymam kciuki mocno :-)

Ostatnia edycja:
Ale ja jestem głupia :zawstydzona/y: 3 dawki luteiny połykałam, a przecież ją bierze się pod język :wściekła/y: :angry:bleee właśnie zapodałam sobie dawkę poranną i nie mam najpiękniejszej miny FUJ!
Mam nadzieję, że nic się nie stanie, że tamte połknęłam :-(

Dee - nigdy nie brałam tego leku więc nie po mogę. A powiedz mi gdzie Ty chodzisz do lekarza? Ja się cały czas zastanawiam nad lekarzem, który ma mi ciążę prowadzić.

Kitek - kciuki zaciśnięte !!! Mąż na pewno zda ;)

Ostatnio rozmawiałyście o snach. Ja też mam jakieś dziwaczne. Dzisiaj mi się śniło, że byłam u lekarza i lekarz mi powiedział, że prawdopodobnie nie jestem w ciąży... ehh przeżywam wizytę. Poszłam we śnie do innego to usg-ie nie chciał mi zrobić... ehhh No ale mam nadzieję, że w końcu doczekam się usg-ie i zobaczę swoją kruszynkę :)

Ja wizytę kolejną będę miała w 8 tyg.(według lekarza) lub 9 tyg. (według mnie). No ale ważne, że się załapie i zaświadczenie sobie załatwię, że chodziłam do lekarza. Wy też o nie po proście - będzie potrzebne do BECIKOWEGO.

Buziaki odezwę się późnij

A ja dzisiaj od rana mam mdłości... straszne uczucie... raz już myślałam czy nie biec do łazienki... koszmar... ale to daje nadzieję, że Bąbel rośnie :) i dopiero da mi w kość (a raczej żołądek...). Pozdrawiam Was wszystkie ! Zdrówka!

cześć Dziewczyny
witam się i ja. Mam nadzieję że nie macie nic przeciwko żebym do Was dołączyła?
Mam 35 lat, 5 letnią córkę, męża i kocura :-). Więc prawie równowaga płci w rodzinie. Mówię prawie bo kot wykastrowany :-). Planowany termin porodu to 9 luty 2012. Jestem po pierwszej wizycie u ginekologa (było to w 5tygodniu i 3 dniu), było serduszko ale biło bardzo wolno bo 60 uderzeń na minutę a powinno być 100. Więc denerwuję się przed kolejną wizytą we wtorek. Dostałam luteinę, duphaston oraz acard i clexane ze względu na wcześniejsze poronienie w zeszłym roku i moje problemy autoimmunologiczne.
Pracuję, zajmuję się córeczką i to pozwala mi zająć głowę innymi myślami.

Trzymam za Was i za siebie kciuki, a Tobie gowinderku bardzo współczuję.

mama2006 na pierwszej wizycie bylam na kasprzaka w mojej przychodni u dr Agnieszki Hoffmann. Prowadzila dwie ciaze mojej sasiadki i byla zadowolona :p

reklama
Witam.Dzisiaj mija dokładnie 7 tyg ciąży według OM a ja wcale tego nie czuję niemam mdłosci ani wrażliwowsci na zapachy wczoraj byliśmy na grillu u znajomych a mi wszystko smakowalo dziwne zaczynam się trochę martwić....:-(

Do góry