reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

blair- moze sie zakurzyc, dlatego ja mam stare poszewki na poduchy od mamy, do nich to wloze i bedzie spoko.
hooba- ja tez mam stracha, bo siostra urodzila miesiac wczesniej, a ciuszki nie poprane.Wiec wole wczesniej.
Dee- wiem co czujesz moj m ostatnio ogladal ceny pieluch na allegro i wczoraj w realu.Podejrzewam ze na dniach kupi.Jak wczoraj zaczelam prac to tez mi przez tel mowi ze trzeba to poprasowac bo juz malo czasu zostalo i tak w kilku przypadkach.Do tej pory stal tak obok tego wszystkiego(bo sie nie znam,nie bede przeszkadzal,pogadaj z siostra itp)Teraz jego zainteresowanie jest takie slodkie, inaczej nie da sie teg okreslic.
Ok wiecej nie pisze bo 3mam kciuki za Krisowa- wszystko napewno bedzie ok!!

reklama
Ja przy Danielku to miałam już wszystko poprane w sierpniu (w październiku rodziłam) a teraz no nie mogę się zebrać. Może to dlatego że już się naprasowałam i naprałam tych małych ciuszków tyle razy... Ale nic, kiedyś się zbiorę;) a jak się nie zbiorę to małż pralkę wstawi :-)

Krisowa trzymam kciuki i ja!! jesteś teraz pod dobrą opieką i stałą obserwacją, więc musi być dobrze:) !!!

ja z praniem też stoję, za bardzo mi się nie chce a poza tym ta jelitówka wypłukała mnie ze wszystkich sił ;p rano poszłam do sklepu bo lodówa pusta a głodna jestem, że szok, ledwo przyszłam, ale złapałam trochę świeżego powietrza:)

dziś ugotuję sobie krupnik, taki świeży i na warzywkach i 1 skrzydełku z kurczaka będzie dobry na mój biedny żołądek;)

a ta cola to jak kret chyba działa ;p że też dopiero po niej mi ulżyło hehe

Krisowa trzymaj się, mam nadzieję, że szybciutko obniżą Ci ciśnienie
Daissy z praniem i prasowaniem mam to samo, przy Ani już miałam o tej porze wszystko gotowe:-)

Krisowa Trzymam kciuki! Oby wszystko bylo dobrze!!

Ja jednak z praniem poczekam do konca Grudnia, po swietach ale przed sylwestrem sie za to zabiore.
Ide dzis na USG 4D wiec znowu zobacze moja Anielke, juz sie doczekac nie moge :D
Lece na obiadek bo dzis u mamy jestem i chce jej troche pomoc. Buziaki :)

krisowa trzymam kciuki :-) bedzie na pewno wszystko ok :-) moja kumpela tez ostatnio wyladowala z mega cisnieniem, na szczescie to nie zatrucie bylo i wypuscili ja po 3 dniach :-)

reklama
hej kochane:-)

Wchodze a tu na dzień dobry takie wieści:szok:

Krisova-kochana trzymam kciuki napewno wszystko będzie dobrze!!!jesteś pod dobrą opieką !!!trzymaj się dzielnie !!!

Ja tylko na momencik bo zaraz musze uciekac do obowiazków domowych-trzeba korzystać póki mała mi śpi.sałatka się przegryza w lodówce od wczoraj ,obiadek się robi,domek ogarnięty,ciasto kupne ale jest także jestem gotowa na przyjęcie Mikołaja i gości:tak:Rany ja to chyba bardziej się nie moge doczekać niż moja córcia-ciekawa jestem jej reakcji-czy będzie się bała czy raczej będzie się cieszyć.Mikołaj przyleci z Laponi:-Do 16.30 .Fajny dzień a najlepsze w tym wszystki że tak niewiele a dziecku można radość sprawić.
No i musze zmykać bo słysze że moje dziecko się już wyspało,a miałam iść na spokojnie wziąść kąpiel i włosy zrobić echh,pewnie wstała bo przeżywa że przyjedzie Mikołaj babcia dziadek kto wie może szwagierka i chrzestny przyjedzie,nie wiem bo nikt się nie zapowiadał no ale w taki dzień się nie zapowiada.Nic dziewczyny miłego dzionka odezwe się wieczorkiem jak już będe po wizycie gości i mała bedzie spać.

Do góry