reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

blair- moze sie zakurzyc, dlatego ja mam stare poszewki na poduchy od mamy, do nich to wloze i bedzie spoko.
hooba- ja tez mam stracha, bo siostra urodzila miesiac wczesniej, a ciuszki nie poprane.Wiec wole wczesniej.
Dee- wiem co czujesz moj m ostatnio ogladal ceny pieluch na allegro i wczoraj w realu.Podejrzewam ze na dniach kupi.Jak wczoraj zaczelam prac to tez mi przez tel mowi ze trzeba to poprasowac bo juz malo czasu zostalo i tak w kilku przypadkach.Do tej pory stal tak obok tego wszystkiego(bo sie nie znam,nie bede przeszkadzal,pogadaj z siostra itp)Teraz jego zainteresowanie jest takie slodkie, inaczej nie da sie teg okreslic.
Ok wiecej nie pisze bo 3mam kciuki za Krisowa- wszystko napewno bedzie ok!!

reklama
Ja przy Danielku to miałam już wszystko poprane w sierpniu (w październiku rodziłam) a teraz no nie mogę się zebrać. Może to dlatego że już się naprasowałam i naprałam tych małych ciuszków tyle razy... Ale nic, kiedyś się zbiorę;) a jak się nie zbiorę to małż pralkę wstawi :-)

Krisowa trzymam kciuki i ja!! jesteś teraz pod dobrą opieką i stałą obserwacją, więc musi być dobrze:) !!!

ja z praniem też stoję, za bardzo mi się nie chce a poza tym ta jelitówka wypłukała mnie ze wszystkich sił ;p rano poszłam do sklepu bo lodówa pusta a głodna jestem, że szok, ledwo przyszłam, ale złapałam trochę świeżego powietrza:)

dziś ugotuję sobie krupnik, taki świeży i na warzywkach i 1 skrzydełku z kurczaka będzie dobry na mój biedny żołądek;)

a ta cola to jak kret chyba działa ;p że też dopiero po niej mi ulżyło hehe

Krisowa trzymaj się, mam nadzieję, że szybciutko obniżą Ci ciśnienie
Daissy z praniem i prasowaniem mam to samo, przy Ani już miałam o tej porze wszystko gotowe:-)

Krisowa Trzymam kciuki! Oby wszystko bylo dobrze!!

Ja jednak z praniem poczekam do konca Grudnia, po swietach ale przed sylwestrem sie za to zabiore.
Ide dzis na USG 4D wiec znowu zobacze moja Anielke, juz sie doczekac nie moge :D
Lece na obiadek bo dzis u mamy jestem i chce jej troche pomoc. Buziaki :)

krisowa trzymam kciuki :-) bedzie na pewno wszystko ok :-) moja kumpela tez ostatnio wyladowala z mega cisnieniem, na szczescie to nie zatrucie bylo i wypuscili ja po 3 dniach :-)

reklama
hej kochane:-)

Wchodze a tu na dzień dobry takie wieści:szok:

Krisova-kochana trzymam kciuki napewno wszystko będzie dobrze!!!jesteś pod dobrą opieką !!!trzymaj się dzielnie !!!

Ja tylko na momencik bo zaraz musze uciekac do obowiazków domowych-trzeba korzystać póki mała mi śpi.sałatka się przegryza w lodówce od wczoraj ,obiadek się robi,domek ogarnięty,ciasto kupne ale jest także jestem gotowa na przyjęcie Mikołaja i gości:tak:Rany ja to chyba bardziej się nie moge doczekać niż moja córcia-ciekawa jestem jej reakcji-czy będzie się bała czy raczej będzie się cieszyć.Mikołaj przyleci z Laponi:-Do 16.30 .Fajny dzień a najlepsze w tym wszystki że tak niewiele a dziecku można radość sprawić.
No i musze zmykać bo słysze że moje dziecko się już wyspało,a miałam iść na spokojnie wziąść kąpiel i włosy zrobić echh,pewnie wstała bo przeżywa że przyjedzie Mikołaj babcia dziadek kto wie może szwagierka i chrzestny przyjedzie,nie wiem bo nikt się nie zapowiadał no ale w taki dzień się nie zapowiada.Nic dziewczyny miłego dzionka odezwe się wieczorkiem jak już będe po wizycie gości i mała bedzie spać.

Do góry