reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

nie kupuj za wczasu, moze okazac sie zbedny, rozmiar pomoze dobrac polozna i tak bedzie gosciem w domu codziennie na poczatku i wierz mi, ze jak bedzie taka potrzeba pomoze w doborze.

Zależy... wizyty położnej powinny być 4, w praktyce różnie z tym bywa. A kapturki przerabiałam, i mały i tak za chiny ludowe nie chciał z nich pić. Nauczyli go z butelki jak leżał w inkubatorze i nie dał się już do piersi przekonać mimo że próbowałam wielokrotnie. Pomoc położnych była w tym względzie zerowa....

reklama
ja juz jedna butelke z aventa posiadam 125ml, zastanawiam sie czy reszte kupic tej samej firmy czy wlasnie TT.Slyszalam o nich duzo dobrego wlasnie jesli chodzi o ewentualne przebarwienia i zarysowania.Wiem jak wygladaja butelki mojej siostry po roznych soczkach i herbatkach avent sie niestety odbarwia,podobno tez miarka schodzi choc akurat nie na egzemplarzach mojej siostry.

Nie ma to jak siedzac w domu na L4 zachorowac, gardlo mnie boli,do tego mokry meczacy kaszel i lekki katar(naszczescie)

ja wlasnie podalam dwa linki(krisowa do tt dalysmy ten sam link wiec chyba sie oplaca ) w watku o zakupach :) ja wlasnie caly czas sie zastanawiam, ile osob tyle opinii.

na allegro są zestawy TT 2x150 i 2 x 260 + kubek + smoczki o róznym przepływie 6 szt za ok 55-60 zł, czy warto kupic??
Zestaw startowy Tommee Tippee 0% BPA PROMOCJA (1924192611) - Aukcje internetowe Allegro

jesli bedzie zbyt duzy przeplyw w smoku maluchy zrobia sie leniwe i nie beda chciec ssac cyca potem (za duzo musza sie narobic)

Blair mialam i nuka i avent i jak dla mnie roznica jest w kolorystyce. Nuk ma wiecej kolorow co w pozniejszym czasie bardziej interesuje dzieciatko :)

reklama
Do góry