reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

nie kupuj za wczasu, moze okazac sie zbedny, rozmiar pomoze dobrac polozna i tak bedzie gosciem w domu codziennie na poczatku i wierz mi, ze jak bedzie taka potrzeba pomoze w doborze.

Zależy... wizyty położnej powinny być 4, w praktyce różnie z tym bywa. A kapturki przerabiałam, i mały i tak za chiny ludowe nie chciał z nich pić. Nauczyli go z butelki jak leżał w inkubatorze i nie dał się już do piersi przekonać mimo że próbowałam wielokrotnie. Pomoc położnych była w tym względzie zerowa....

reklama
ja juz jedna butelke z aventa posiadam 125ml, zastanawiam sie czy reszte kupic tej samej firmy czy wlasnie TT.Slyszalam o nich duzo dobrego wlasnie jesli chodzi o ewentualne przebarwienia i zarysowania.Wiem jak wygladaja butelki mojej siostry po roznych soczkach i herbatkach avent sie niestety odbarwia,podobno tez miarka schodzi choc akurat nie na egzemplarzach mojej siostry.

Nie ma to jak siedzac w domu na L4 zachorowac, gardlo mnie boli,do tego mokry meczacy kaszel i lekki katar(naszczescie)

ja wlasnie podalam dwa linki(krisowa do tt dalysmy ten sam link wiec chyba sie oplaca ) w watku o zakupach :) ja wlasnie caly czas sie zastanawiam, ile osob tyle opinii.

na allegro są zestawy TT 2x150 i 2 x 260 + kubek + smoczki o róznym przepływie 6 szt za ok 55-60 zł, czy warto kupic??
Zestaw startowy Tommee Tippee 0% BPA PROMOCJA (1924192611) - Aukcje internetowe Allegro

jesli bedzie zbyt duzy przeplyw w smoku maluchy zrobia sie leniwe i nie beda chciec ssac cyca potem (za duzo musza sie narobic)

Blair mialam i nuka i avent i jak dla mnie roznica jest w kolorystyce. Nuk ma wiecej kolorow co w pozniejszym czasie bardziej interesuje dzieciatko :)

reklama
Do góry