Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Gieniusia współczuję przeżyć:-( Co do pracy w ramach wychowawczego możesz zmniejszyć sobie wymiar etatu i przez rok jesteś chroniona przed zwolnieniem. Ty masz trudności z akceptacją płci a ja miałam straszne problemy z akceptacją ciąży pierwsze tygodnie przeryczałam i nawet już dzwoniłam do kliniki na SłowacjiTeraz już jest ok chociaż do euforii mi daleko.
Digitalis bardzo dużo tracisz na tym L4
Mamma pewnie mąż coś znajdzie mężczyźnie zawsze łatwiej no i w Wawie też lepiej niż w innych miastach i miasteczkach. Trzymam kciuki
Widzę, że dużo z nas ma wspomnienia z rodzinnego domu związane z alkoholem u mnie było też nieciekawie zwłaszcza, że piła mama która mnie sama wychowywałaNa szczęście przestała
Isia mój kot w swoim życiu raz zobaczył mysz i tak się przeraził, że wskoczył na szafę i pół dnia nie chciał zejść
Digitalis bardzo dużo tracisz na tym L4
Mamma pewnie mąż coś znajdzie mężczyźnie zawsze łatwiej no i w Wawie też lepiej niż w innych miastach i miasteczkach. Trzymam kciuki
Widzę, że dużo z nas ma wspomnienia z rodzinnego domu związane z alkoholem u mnie było też nieciekawie zwłaszcza, że piła mama która mnie sama wychowywałaNa szczęście przestała
Isia mój kot w swoim życiu raz zobaczył mysz i tak się przeraził, że wskoczył na szafę i pół dnia nie chciał zejść