Troszkę mnie nie było bo na weekend do teściów wybylismy. W sobotę wyrwalismy się na Hallowen do znajomych (nawet dzidzię przebrałam
), a dziś urodziny bratanka były więc dzieciaki szalały. Udało mi się już Was nadrobić, więc piszę:
bliźniak dzieciaki jeden po drugim to chyba najlepszy układ, tylko tak jak piszesz nie każda się odważy bo wyzwanie ogromne. O tyl edobrze że nie wychodzisz z pieluch, dzieci mają lepszy kontakt, razem się bawią i w ogóle. Myśmy do tej pory nie mieli warunków ale nad trzecim zastanawiamy się w niedalekiej przyszłości - czas pokaże czy się zdecydujemy.
Dee w niektóre sny lepiej nie wierzyć. Zwlaszcza te bardziej abstrakcyjne
Mi np ostatnio śniło się że mialam piękny widok z okna na góry - w coś takiego chciałabym wierzyć
Bywa że śni mi się że coś nie tak z moim bratem (nie mamy zbyt wielkiego kontaktu) i to niestety często się sprawdza - nie dosłownie, ale z reguły okzauje sie że jakies problemy ma.
na86 moje ogromne gratulacje!!! oby żyło Wam się w zgodzie, zdrowiu i dostatku... no i dzieci na pociechę rosły
ani83 takie czas że wsyztskie powoli gnizadko wijemy - mnie też już to dopadło, więc wiem coś o tym
Najchętniej to już bym łóżeczko poskładała, pościeliła i czekała az dzidziuś się urodzi
Isia co Ty za straszne historie czytasz?! nie lepiej jakąś gazetkę ciążową dorwać, a nie się denerwujesz takimi tragediami? Z drugiej strony masakra - u mnie depresja murowana by była, utrata wiary w ludzi - koszmar.
mmona2 mnie na zwolnieniu czeka pensja o jakiś 1000 niższa, w październiku ze 100 godzin przepracowałam więc nie będzie tak drastycznie, ale już za miesiąc - szkoda gadać... na szczęście wyprawkę już prawie całą mam (część jeszcze po rodzienie, ale przynajmniej kupowac nie muszę).
Suzi ponoć wtedy zus płaci ale jakąś średnią wyliczają za ubiegły rok. Dla mnie to o tyle niedobrze że przez 4 miesiące nie miałam pracy w tym roku więc też zasiłek będzie niższy.