reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

tez kukałam na ten program ale od razu widac że to nie Polska wersja gdzie nie daja tak oo znieczulenia itp
pokazali 1 poród naturalny tak dla nich to cos dziwnego tyle rodzić i się męczyć a nas to norma ahhhh
ja mam jutro tez glukoze wrrrr jak pomyślę że mam od rana być na czczo to jzu mnei trzęsie jak mam wytrzymać

Suzi po jakim czasie przysłali tego misia ja sie jakiś czas temu też logowałam i nic nei dostałam hmmm

reklama
Isia widzę że też na miejscu usiedzieć nie możesz. Też się zbieram do przestawiania mebli w pokoju coby maluszek miał miejsce, bo uwielbiam te robotę, ale chyba by mnie mąż skrócił o głowę gdyby zobaczył że sie za to biorę. Z drugiej strony nie potrafię tak stać i patrzeć jak inni robią i tylko pokazywać palcem gdzie co ma stać - ale tak w ciąży niestety powinnam.

Suzi z Johnsonem uważaj bo często uczula. Wręcz słyszałam o przypadkach kiedy próbki były w porządku a niby ten sam produkt ale już w dużym opakowaniu wywoływał reakcję alergiczną.

Agatulka25 ja tez jutro na glukoze tylko ta 4 godzinna teraz.
Chyba sobie skocze do Ikei bo kolo szpitala jest, mam byc na 8, pozniej do gina zajsc na gore a dopiero na 12:15 mam zwykla lekarke.
Digitalis ja uzywalam Johnsona przy moich dzieciakach i nic im nie bylo. Najbardziej lubialam ten lawendowy mydelko i balsam, uspokajajacy czy cos.
Ale sie najadlam fasolki. Kazalam M duzo kupic i kazdemu pozniej z talerza jeszcze czyscilam.:-)

Witam
Isia łomatko 4h ja byłam po 8 w osrodku i nie zrobili mi glukozy wrrr nie wiedziałam że teraz jest 2h czekania a do 8 dodać te 2h to po 10 wyjdzie a ci od zabierania próbek sa wcześniej i no muszę do szpitala pojechać i na swój koszt zrobić wrrr mam pytanie ile się czeka na wyniki??

Witam.
A ja właśnie wykapana ubrana suszę się i zaraz spadam do mojej gin,dzis pewnie nic ciekawego mi nie powie ale powinna dać na glukozę jak nie to muszę jej przypomnąć:no: szczerze mówiac muszę jej przypominać o niektórych badaniach a przecież to nie ja jestem lekarzem troszkę mnie to denerwuje bo np.niemiałam jeszcze badań na toxo i przeciwciała ani razu a teraz powinno być już drugi raz:szok:
Dzisiaj moja młodzież ma pasowanie na gimnazjalistę jej ale leci ten czas dopiero co się urodził:szok:;-) a potem jadą na jakies super wypasione ognisko:-D
AGATULKA mi wyniki przesyłają do mojej gin i nawet na oczy ich niewidzę.

Ostatnia edycja:
heja laskii:) długo dziś pospałam ;p

Daissy - czyli wcale nie jest pewne, że nie mam tej cukrzycy:( ja idę do gina w połowie listopada to pewnie wtedy każe mi zrobic ten test na glukozę, a ile właściwie to badanie kosztuje?

Agatulka25 - misia przysłali po jakichś 2 tygodniach z kawałkiem:)

Digitalis - dzięki za info:) już kiedyś słyszałam, że uczula, ja bym chciała używać kosmetyków dla maleństwa serii z rossmanna, babydream:)

dziś ładne słonko:D
laski co mogę kupić kumpeli na 30 urodziny?

Witam.
A ja właśnie wykapana ubrana suszę się i zaraz spadam do mojej gin,dzis pewnie nic ciekawego mi nie powie ale powinna dać na glukozę jak nie to muszę jej przypomnąć:no: szczerze mówiac muszę jej przypominać o niektórych badaniach a przecież to nie ja jestem lekarzem troszkę mnie to denerwuje bo np.niemiałam jeszcze badań na toxo i przeciwciała ani razu a teraz powinno być już drugi raz:szok:
Dzisiaj moja młodzież ma pasowanie na gimnazjalistę jej ale leci ten czas dopiero co się urodził:szok:;-) a potem jadą na jakies super wypasione ognisko:-D
AGATULKA mi wyniki przesyłają do mojej gin i nawet na oczy ich niewidzę.

taa czas leci jeny keidy to zleciało ja niedawno co jechałam rodzić synka a on za chwilkę bedzie miał 5 lat
mnie dziwi ze u was każą wam robić badania mocz krew co wizyte a u mnei co 3 wizytę wrrr a byłabm pewniejsza jak bym miała częsciej jak te wyniki będa dobre to odpuszczę ale jak cos bedzie nie teges to chyba zacznę molestowac gina

agatulka- u nas się czeka 15minut, ale to pewnie od labolatorium zależy.

ta dos zpitala dzwoniłam i tego samego dnai po południu będa wyniki

heja laskii:) długo dziś pospałam ;p

Daissy - czyli wcale nie jest pewne, że nie mam tej cukrzycy:( ja idę do gina w połowie listopada to pewnie wtedy każe mi zrobic ten test na glukozę, a ile właściwie to badanie kosztuje?

Agatulka25 - misia przysłali po jakichś 2 tygodniach z kawałkiem:)

Digitalis - dzięki za info:) już kiedyś słyszałam, że uczula, ja bym chciała używać kosmetyków dla maleństwa serii z rossmanna, babydream:)

dziś ładne słonko:D
laski co mogę kupić kumpeli na 30 urodziny?

u mnei koszt tego badania to 20 zł plus koszt glukozy nie wiem ile bo mąz kupował
położna powiedziała ze test ten do 28 tyg ciązy sie robi mniej wiecej

ale była głodnaaaa a jak mam wytzrymać te 2h po glukozie masakra jakaś z tym badaniem

ja używałam u maluchów albo mydełka bambino uwielbiam etn zapach albo właśnei Jonshona z tych lawendowych i innych nei uczulił na szczęscie

reklama
U nas też rzadko dają na badania moczu i krwi oczywiście jak jest wszystko okej ,ja mialam dopiero dwa razy.
Moje dzieci były alergikami od urodzenia (mają to po tacie) używałam tylko specjalnych kosmetyków z apteki teraz tez chyba tak bedzie.

Do góry