reklama
krisowa
Fanka BB :)
ja usypiam na lewym boku i jeśli się budzę to na plecach, prawy bok nie istenieje, chyba sobie juz to wbiłam w łepetynkę. boję się tylko żeby kotka nie wskakiwała mi na brzuch jak leże na plecach boona tak jest nauczona
jersey
Zaciekawiona BB
a czy do mnie tez powedrowalo zaproszenieIsia- ja zaproszenie Ci wysłałam, i cały czas mam podane że nie zaakceptowałaś. Jak coś to wyślę jeszcze raz, daj znać. Sprawdź najpierw skrzynkę odbiorczą.
salernes
Zaciekawiona BB
ja również bardzo proszę o zaproszenie :-)
Czesc Dziewuszki!
daissy_ oczywiscie, ze doszlo tylko trzeba popatrzec. Dziekuje juz zaakceptowalam. Moze mi sie dzisiaj uda zajrzec na ten watek to zdecyduje gdzie pisac.
Krisowa moj Tomaszek tez uwielbia w nocy mi na brzuch sie klasc. Ale ja spie na boku, z poducha miedzy kolanem i reka i on sie kladzie na tej poduszce a leb na moim brzuchu. Tylko tez gnojek jeden jak sie chce bawic to ostatnio mi sie odbil tylnimi lapami od brzucha.
Rozchodza mi sie kosci i mam potworne bole plecow, bioder a wczoraj wogole nie moglam stanac na prawa noge. Myslalam, ze umre na domkach a tu jeszcze takie strasznie zasyfione. Moj M jeszcze tylko pare dni bedzie pracowal i do wiosny bedzie na wolnym wiec wejdzie na moje miejsce.
OK lece na domki, milego dnia!
daissy_ oczywiscie, ze doszlo tylko trzeba popatrzec. Dziekuje juz zaakceptowalam. Moze mi sie dzisiaj uda zajrzec na ten watek to zdecyduje gdzie pisac.
Krisowa moj Tomaszek tez uwielbia w nocy mi na brzuch sie klasc. Ale ja spie na boku, z poducha miedzy kolanem i reka i on sie kladzie na tej poduszce a leb na moim brzuchu. Tylko tez gnojek jeden jak sie chce bawic to ostatnio mi sie odbil tylnimi lapami od brzucha.
Rozchodza mi sie kosci i mam potworne bole plecow, bioder a wczoraj wogole nie moglam stanac na prawa noge. Myslalam, ze umre na domkach a tu jeszcze takie strasznie zasyfione. Moj M jeszcze tylko pare dni bedzie pracowal i do wiosny bedzie na wolnym wiec wejdzie na moje miejsce.
OK lece na domki, milego dnia!
hooba
lutówka 2009 i 2012
ja też :-)ja również bardzo proszę o zaproszenie :-)
Kurde! Poczytałam wczoraj te artykuły o spaniu na prawym boku i teraz tylko stresa mam! Nie usnę na plecach ani na lewej stronie, tylko na brzuchu albo na prawym boku czyli tak jak się nie powinno i dosyć że miałam problemy z zasypianiem to teraz to już prawie w w ogóle nie śpię, bo cały czas próbuję kontrolować jak leżę! Pozostaje mi chyba na siedząco kimać
Paluszek_
Fanka BB :)
Od czasu kiedy są dwa fora jedno otwarte drugie zamknięte nie umiem się połapać w tym wszystkim...nie wiem czy tylko ja taka mało ogarnęta jestem? Jeżeli nie tylko mi cięzko to wszystko załapać to może warto jakieś konkretniejsze zasady ustalić??? Mi szkoda żegnać się z otwartym forum wiec ja jestem za tym, żeby zoatało tak jak bylo - czyli podstawa to forum otwarte, a tylko tematy intymne, jakieś poważniejsze sprawy, o których boimy pisać się na otwartym beda poruszane na zamkniętym? co Wy na to? Ogólnie to przyjmę każde rozwiązanie za którym będzie większość, ale nie uważacie ze to bez sensu pisać w sumie o tym samym i tu i tu? wątek ogólny jest dublowany, w sumie zakupy też...mi ostatecznie to bez róznicy gdzie będziemy pisac tylko niech zapanuje jakiś porządek
U nas tradycyjnie nic nowego. Zdrówko w porządku Leniwy dzien jak co dzień. Lepiej mi się dziś spało, wybróbowałam opcję - spać wysoko na pół siedząco i jasiek złożony na pół pod prawym posladkiem. Tak spałam jak musiałam juz odpocząć od spania na boku. Ha! Przypomniała mi się metoda, żeby nie spać na wznak, jeśli ktoś nad tym nie panuje. Wyczytałam to pare lat temu na śmiesznym blogu. Kobieta przywiązywała sobie szalik w pasie, na plecach miała jabłko i naprawdę, jak pisała nie dało się spać za długo na plecach, bo jabłko uwierało i się budziła, i musiała się położyc na boku. Ja śpię w nocy już rotacyjnie, raz na lewym, potem prawym, potem lewy i dzis na wznak oparta o poduszki i potem na boku. Za bardzo mnie bolą biodra, żebym dała radę spać tylko na lewym, bo wtedy budze się z bólu.
Dziś na obiadek mamy ogórkową a na drugie będzie brukselka z kurczakiem i makaronem. Tradycyjnie zapożyczyłam przepis z internetu Mój dziś dostal zlecenie na duże zakupy na bazarze. Brukselki nie mial na liście, ale skoro miał ochotę, to niech ma na obiad Chłopina pracuje, wścieka się, to uspokoję go obiadem. Mam nadzieję
Dziś na obiadek mamy ogórkową a na drugie będzie brukselka z kurczakiem i makaronem. Tradycyjnie zapożyczyłam przepis z internetu Mój dziś dostal zlecenie na duże zakupy na bazarze. Brukselki nie mial na liście, ale skoro miał ochotę, to niech ma na obiad Chłopina pracuje, wścieka się, to uspokoję go obiadem. Mam nadzieję
reklama
genia..ale jak pracuje to przynajmniej nie "smędzi" nad uchem....gdzieś...no bo jak z nimi polatać po forach...blogach...allegro ..ja najchętniej to robię jak mam spokój..to wtedy się delektuje oj...
u mnie mąż dostał..na obiad ptaka....czyli kurczaka..a młodzież spagetti.
Syn dostał z kartkówki pałę..i wcale się nie przejmuje..z chemii bo on jej nie lubi..tam jest dużo kombinowania..ech..dziewczyny chłopak mądry, ale leń...aż śmierdzi, jak czegoś nie rozumie to nie i koniec...i jak tu do matury on się przygotuje...Małe dzieci mały kłopot...dalej wiecie
u mnie mąż dostał..na obiad ptaka....czyli kurczaka..a młodzież spagetti.
Syn dostał z kartkówki pałę..i wcale się nie przejmuje..z chemii bo on jej nie lubi..tam jest dużo kombinowania..ech..dziewczyny chłopak mądry, ale leń...aż śmierdzi, jak czegoś nie rozumie to nie i koniec...i jak tu do matury on się przygotuje...Małe dzieci mały kłopot...dalej wiecie