reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Syn dostał z kartkówki pałę..i wcale się nie przejmuje..z chemii bo on jej nie lubi..tam jest dużo kombinowania..ech..dziewczyny chłopak mądry, ale leń...aż śmierdzi, jak czegoś nie rozumie to nie i koniec...i jak tu do matury on się przygotuje...Małe dzieci mały kłopot...dalej wiecie
BETIBETI cos wiem na ten temat mój leń też nielubi się uczyć zwłaszcza z przedmiotów ścisłych bo tam trochę trzeba główkować a jemu poprostu się niechce a zdolny jest tylko len patentowany.
A ja dzisiaj byłam u okulisty z moim leniem a potem na zakupkach bo mam w sobotę wesele,kupiłam sobie eleganckie spodnie i fioletową tuniczkę a gdzie jest powiedziane że na wesele powinno się iść w sukience;-)
Dzisiaj jestem mega zmęczona po wyjeżdzie i po nieprzespanej nocy bo moja mała miała atak astmy:no:zaczyna się ta przeklęta jesień:no:od wiosny był spokój.

reklama
Paluszek ma rację.. muszę przyznać że od paru dni mniej piszę bo zwyczajnie nie mam czasu ogarniać dwóch wątków i nie wiem gdzie w zasadzie mam pisać. Jakieś zasady byłyby dobre. Jestem jak najbardziej za, bo powtarzać i tu i tu to samo jest bez sensu

oj betibeti cieżka sprawa z tymi dzieciakami, maluchy cięzko się wychowuje a co dopiero nastolatki, a Ty będziesz miała wszystko razem.

Anek M spodnie i tunika są świetnym rozwiązaniem, ciężarne w sukienkach często wyglądają jak hipopotamy. A na wesele swoją droga bym się chętnie przeszła ale żadne się nie zapowiada na razie;)

Pół twarzy nie czuję po dentyście, ale pocieszam się że kiedys przejdzie. Jeszcze jedna wizyta w listopadzie i będzie z głowy przynajmniej na razie. Młody też był grzeczny: nic na fotelu nie płakał mimo że wkuwała mu znieczulenie. Dzielny chłopak:)

hejka

ja tez jestem za tym zeby okresic gdzie piszemy bo tak bieganie po tych dwoch jest meczace!

a po za tym od ilku dni jest mi strasznie slabo! jak stoje przez chwile to baaardzo szybko jest mi zle!
a wczoraj to juz sie przerazilam jak siedzialam przed kompem wieczorem i tak mi strasznie slabo sie zrobilo ze ledwo sie umyam i polozylam :-(

ja to ledwo ogarniam ten wątek tzn czytanie nawet napisać mam rzadko czas... na zamknięty weszłam - byłam ciekawa i chyba też nie dam rady na dwóch czytać, pisać..
Jakby co to Paluszek ja się zgadzam z Tobą :D :
"Mi szkoda żegnać się z otwartym forum wiec ja jestem za tym, żeby zoatało tak jak bylo - czyli podstawa to forum otwarte, a tylko tematy intymne, jakieś poważniejsze sprawy, o których boimy pisać się na otwartym beda poruszane na zamkniętym" :)
na tym zamkniętym to słabo widać co się piszę, tu jest bardziej przejrzyście chociaż :)

ale się zraniłam co? hehe wstałam razem z małżem, wyspałam się wczoraj na dniu i teraz mi się już spać nie chce ;p a poza tym to jutro idziemy do gina podejrzeć co u maleństwa:) i jestem podekscytowana:) a na pewno pełna nadziei, że wszystko ze zdrówkiem maluszka musi być ok:)

mam takie pytanko.. mój maluszek rano jak wstaję to jest jakoś tak ułożony, że po lewej stronie brzucha mam sporą górkę, czy Wy coś takiego u siebie zauważyłyście?

Ja również myślę, że tylko o sprawach których nie chcemy ujawniać szerszemu gremium powinnyśmy pisać na zamkniętym tam tez możemy dodawać nasze prywatne zdjęcia.
Co do duszności to u mnie masakra nie jestem w stanie wyjść na drugie piętro, bo robi mi się słabo i nie mogę złapać tchu.
Podejrzewam, ze to kwestia złej morfologii mam hemoglobinę 10 i hematokryt 30, do tego żelazo tez poniżej normy.
Lekarka zmieniła mi witaminy, zobaczymy czy to coś da.
Chyba skuszę się już na L4-)

też wolałabym tutaj pisać na co dzień, bo jakoś mi łatwiej ogarnąć, a na zamkniętym tylko o sprawach których nie chcemy poruszać tutaj. Decyzja należy do większości

reklama
Do góry