reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

kurcze to moj m zawsze pamieta o urodzinach, imieninach, ale tylko moich hehe... pamieta nawet kiedy pierwszy raz sie pocalowalismy i zawsze cos szykuje na okazje... moim zdaniem jest to smutne jak ktos zapomni, chociaz mi sie tez kiedys zdazylo zapomniec o urodzinach przyjaciolki i potem strasznie glupio mi bylo...

reklama
Anek M nie wiedziałam że też jesteś z 30-tego księżycowa siostro;) Wszystkie najlepszego i oby Ci dzieci na pociechę rosły - zwłaszcza to najmłodsze:)
Isia, mamaNiki też wszystkiego dobrego życzę - oby maleństwa urodziły się zdrowe a poród nie był zbyt wyczerpujący:)

Isia a mężem się nie przejmuj - chłopy już takie są, nie ma sensu się tym denerwować. Mnie z reguły też prezentami mój nie zaskakuje zbytnio, chociaż zawsze pamieta (moja psiapsióła mu przypomina) ale w tym roku się z młodym postarali i dali mi nawilżacz powietrza, bo przy centralnym ogrzewaniu ciężko sie u nas oddycha zwłaszcza że obydwoje mamy astmę z synem:/ Czasem rozczarowują mnie te praktyczne prezenty bardziej dla domu niż dla mnie, ale przynajmniej sie przydają;)

Cześć kobietki

Oooo jakby mój mąż zapomniał o moich urodzinach albo rocznicy ślubu to by dopiero zobaczył moje prawdziwe mroczne oblicze:-D
Tak poważnie to nie zapomniał nigdy, i najczęściej widzę jak intensywnie myśli co tu wymyślić na te urodziny:tak: ja nigdy nie oczekuję jakiś cudownych wielkich prezentów ale miło jak przyniesie kwiaty czy perfumy, najważniejsze że pamięta. Na pewno byłoby mi przykro gdyby zapomniał, a jemu gdybym zapomniała o jego urodzinach

Mój się nauczył w ciągu ostatnich 3 lat kiedy mam urodziny :-p nie miał wyjścia. Z imieninami ma gorzej, ale wybaczam, bo jakoś specjalnie ich nigdy nie obchodziłam, zawsze bardziej myślałam o urodzinach mojej Babci, która ma w tym samym dniu :-)
Wczoraj nie było wieczornych kopniaczków i rano też nie ma :-( ginka chyba mi to przepowiedziała, bo stwierdziła, że nie zawsze będę czuć ruchy dziecka.

O dziewczynki.Stwierdziła u mnie, że łożysko mam na przedniej ścianie wysoko aż po pępek. Powiedziała, że jest ok. Czy któraś się z tym spotkała albo ma tak samo? :-)

Dee ja mam łożysko z przodu. Na USG mówił że nisko ale nie na tyle nisko żeby było przodujące i się jeszcze podniesie. Podobno to normalne:tak: tylko USG 3D nie chce wychodzić jak się ma łożysko na przedniej ścianie:wściekła/y:

Dee no właśnie nam powiedział że jak jest łożyskona przedniej ścianie to 3D nie chce wychodzić. I rzeczywiście takie jakby chmury się robiły i zasłaniały. Co nieco widać. Rączka się przebijała. Ładnie było widać brzuszek i nóżki, jednak łożysko się tak ułożyło że twarzyczki nie zobaczyliśmy

reklama
dzien dobry, ja obchodze bardziej imieniny, a na urodziny to tylko przyjezdzaja moi rodzice na tort i maz zawsze kupi cos, od tego roku jakos oszczedniej obchodzimy nasze swieta, chyba wiedzielismy jakie wydatki sie nam szykują
ja po wizycie, opowiem na watku lekarzowym

Do góry