reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

a mnie znowu bęben pobolewa:( ale już nie tak bardzo jak wczoraj, przez to boję się wyjść z domu po zakupy:/ leżę i leżę:/ i mam wrażenie z ten brzuch z godziny na godzinę robi się coraz większy hehe normalnie świruję:/

chciałam małża do kina zabrać dziś, ale nie wysiedzę w kinie całego filmu, chyba zrobię sałatkę i obejrzymy coś w domu:)

reklama
A ja mam od wczoraj kiepski nastrój.Miałam wczoraj wieczorem niezłą scysję z teściową i mam strasznego doła.Wredny babsztyl!!!!!
A do tego wszystkiego mam jeszcze dziś na 15.30 dentystę i już mi na samą myśl słabo.Już nawet nie pamiętam kiedy byłam u stomatologa i boję się że ze strach na fotelu zemdleje...Jak sobie radzicie z tym strachem przed wizytą w gabinecie u dentysty???

Czesc Dziewuszki!
Daissy mysle, ze to bardzo dobry pomysl.
Vanilla ja tez juz od jakiegos czasu regularnie czuje malego, w dzien to tak nie bardzo mam czas ale wieczorem jak juz sie poloze do lozka i tez jak cos slodkiego przekasze to maly zaczyna szalec i tatusia kopac.
Bliznak jesli nie musicie to ja bym naprawde nigdy plci nie sprawdzala. Bardzo zaluje, ze to zrobilam ale tym razem troche nie mialam wyboru. Poprzednia dwojke nie sprawdzalam i te uczucie jak po tylu miesiacach czekania, tylu godzinach rodzenia w koncu lekarz wyciaga dzidziusia i mowi Ci co to jest to jest tak magiczny moment. Nie ma NIC lepszego w zyciu. A wtedy jesli nie jest to to czego chcialas to majac w rekach juz ta mala istotke od razu zapominasz, ze kiedykolwiek chialas cos innego.
cyska odkad znieczulenie jest standardem ja nie ma zadnych problemow z chodzeniem do dentysty. Prawie przyjemnosc a klopot wielki jak sie nie chodzi.
Vanilla oni na zywo w muzuem maja tak jakby dzidzie w formalinie wlasnie w roznych tygodniach ciazy i wyglada to normalnie niesamowicie.
OK no to podczytalam Was, odpisalam i lece do pracki.
Jeszcze 4 domki i WEEKEND!

dziewczyny, co do wątku zamkniętego, to u nas na październikówkach, nasza moderatorka pisała do adminów i oni tworzyli podforum zamknięte. Moderatorka dawała listę nicków, które powinny mieć dostęp do podforum i admini nadawali uprawnienia. A na naszym zamkniętym podforum w chwili obecnej mamy 4 wątki, oprócz głównego jeszcze m. in. zdjęciowy.

Jezeli chodzi o dentyste, to podobnie jak Ty boje sie panicznie.. Ale mimo strachu regularnie raz w roku chodze na przeglad i robie co trzeba. Nauczylam sie jednej rzeczy - na dentyste nie mozna zalowac kasy.. niestety ale dla mnie potwierdzilo sie to ze nowoczesny gabinet, z dobrym sprzetem i co za tym idzie wysoka cena jest najlepszy. Wole dac wiecej i wiedziec ze nie bedzie bolalo.. To jest moja recepta na strach :-)

hejka

ja sie dzis dolaczam do bolacych brzuchow :( i o dziwo nie w nocy ale caly dzien w pracy jak bylam to mnie co jakis czas bol meczyl!

ale ciesze sie przynajmniej ze nie choruje - chociaz jak mi dzis na pierwszej lawce usiadla dziewczyna i non stop kichala i smarkala to myslalam ze na nia nawrzeszcze ze w takim stanie to w domu sie siedzi a nie zaraza innych! :wściekła/y:

susi, a Tobue ten brzuch się czasem nie napina???

mnie dziś pobolewał brzuch ale ja dokladnie wiem ze jak boli idę siku i już :) no i ja dużo jednak poleguję na wyrku :)

Krisowa no napinał się wczoraj bardzo:( dziś już nie zauważyłam, ale już nie boli, urósł mi od wczoraj, znaczy podniósł się, może to od tego?

reklama
ja tez bardzo boję się dentysty, ale nie mam sposobu na stres... ide, siadam na fotel i cała się trzęsę... pocę i jak schodze z fotela to ledwo żyję... i tak jest raz na pół roku, borowanie mnie w sumie nie boli ale tez jestem cała znerwicowana, teraz w ciąży wiem, że dziecku taka przygoda by z pewnością zaszkodziła, dlatego w kwietniu byłam na wizycie i kolejną będę miała dopiero w lutym po porodzie...

ja ostatnie dwa miesiące prawie cały czas leżałam i dzisiaj wybrałam się dosłownie do sklepu obok i jak szłam do domu to po bokach zaczał mnie brzuch boleć... w domku od razu się położyłam i mi przeszło

Do góry