reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Dee dobrze że mąż Cię namówił na szkołę rodzenia właśnie tam. Wiem że trudno się dostać na żelazną a naprawdę warto. Do Inflanckiej jestem totalnie zrażona (może dlatego że siostra miała złe doświadczenia z tym szpitalem związane), więc gdybym miała wybierać nie zastanawiałabym się ani chwili.

z tymi ubrankami nie tak prosto, mam siostrzenicę (3 lata) która jak nie ma różowego to z domu nie wyjdzie, więc z moja dzidzią może byc podobnie, ale póki nie będzie prostestować to nie będę jej sroić w ten kolor - a nóż jej to nie ruszy:)

Zmykam bo jutro dzień pełen wrażeń: najpierw kino z przedszkolakami, dekoracja tortu urodzinowego, szarlotka, ryba po grecku, jak zdążę to może fryzjer, a potem goście w piatek, sobotę no i w niedzielę wyczekiwane 60-lecie:) Trzymajcie się. Obawiam się że te pare dni będe musiała nadrabiać po tym a jakże rodzinnym weekendzie:)

reklama
Dzień dobry tak z rana :)
Jakoś spac dzis nie moge i wstałam juz przed 6:)

apropo szkoły rodzenia to ja tez sie zapisałam ale zajecia zaczna sie dopiero koło listopada a ja juz nie moge sie doczekac :)

Zmykam troche ogarnąć mieszkanko.
Milego dnia :)

cześć kobity

usiadłam dziś w małym pokoju...i na jaka stronę świata postawić łóżeczko pasuje mi od południa głowa na wschód nogi na zachód:) ale to będzie turystyczne więc polatamy:)

dziń dybry:)

ale się wczoraj umęczyłam wieczorem, strasznie mnie brzuch rozbolał tak jak na okres, jakoś usnęłam, a dziś się budzę, i mój brzuch jest większy, i wyczułam, że moja górka na brzuchu się podniosła:) czyli macica pewnie rosła i dlatego tak bolało:) już myślałam, że się nigdy nie uniesie i będę miała łożysko za nisko:(

Mama Niki ja mam termin z usg na 26/02 i tego się trzymam, bo od ostatniej miesiączki spóźniła mi się owulacja parę dni, więc nie patrzę na wyliczenia z OM:)

Cześć kochane

ale jestem niewyspana, w nocy normalnie budził mnie ból z boku brzucha, raz lewego raz prawego.....taki promieniujący aż na kręgosłup....nie wiem co to:no: w poniedziałek mam wizytę u lekarza to może jakoś wytrzymam

Zamówię chyba dzisiaj tą poduszkę-kojec dla ciężarnych, podobno fajnie odciąża kręgosłup

Dziewczyny jeszcze wracając do tego różu....to nie o to chodzi że jestem nastawiona anty do tego kolorku. Bo też kupiłam różowe body i kaftaniczek, a i nawet czapeczkę, i pewnie będę ubierać małą w róż. Nie podoba mi się tylko jak małe dziewczynki są różowo cukierkowe od skarpetek o kapelusik:-D i będę się starała unikać ubierania całego dziecka na różowo czy niebiesko, aczkolwiek jak ktoś lubi i mu się podoba to ok. Kwestia gustu:-)

Flower kochana teraz Cię ominą sukieneczki i kucyczki, ale w przyszłości możecie zmajstrować jeszcze nie jedną małą kobietkę:-D
blair wow Ty już jesteś w 23 tygodniu. Jak tam kopniaki już wyraźne? ciekawa jestem kiedy u mnie staną się mocniejsze i regularne

Hej kochane :-) wczoraj wieczorem poleciała mi krew z nosa. Pierwszy raz w życiu!! Długo trwało zanim się uspokoiło, ale w końcu się położyłam na boczek, poducha między nogi (to mój patent na brak tej poduszki o której mówiła Vanilia), mąż położył rękę na brzuchu a maleństwo dało tatusiowi kilka ładnych kopniaków, które w końcu poczuł. Powiedział, że bardzo delikatne, ale poczuł :-)

Hej kochane :-) wczoraj wieczorem poleciała mi krew z nosa. Pierwszy raz w życiu!! Długo trwało zanim się uspokoiło, ale w końcu się położyłam na boczek, poducha między nogi (to mój patent na brak tej poduszki o której mówiła Vanilia), mąż położył rękę na brzuchu a maleństwo dało tatusiowi kilka ładnych kopniaków, które w końcu poczuł. Powiedział, że bardzo delikatne, ale poczuł :-)

A do szkoły na Żelaznej zapisaliśmy się w 8tc a teraz przyszło nam potwierdzenie uczestnictwa. Ruszamy 22.11 :-)

reklama
Dee- mi też często leci krew z nosa jak smarkam.
krisowa- no widzisz i super!
Suzi- ja też mam czasem takie uczucie bólu jak na okres.
U nas nocka w miarę, Młody obudził się chyba o 3 na smoka tylko i o 6:30 już gotowy do zabawy :D A wczoraj jazda z usypianiem bo tak go bolały dziąsła, że jak pił z butelki to płakał:( głodny był a jak ciągnął to bardzo go bolało:( czy te dzieci muszą tak cierpieć przez wychodzące zęby:(:(:(

Do góry