reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Ja też kupuję różne ubranka (chodzi o kolorki) ostatnio są to ubranka bardziej chłopięce. Ale w tych co dostałam jest sporo różowych więc, w razie co oddam koleżance - jak córę 2 będzie miała ;)

Od wczoraj męczy mnie zgaga - hehe włoski maluszkowi rosną ;) Co do kopniaczków to też czuje się codziennie już i od razu wiem, że z maluszkiem wszystko dobrze. Mój mąż nie za bardzo chce poczuć szkraba, ale za to Kuba czasami próbuje - ale wtedy maluch przestaje kopać. Tylko jak ja rękę przyłożę to daj o sobie znać ;) Smerf mały.

Zmykam do sklepu po pieczywko, tylko skończą się aukcje - które mam nadzieję wygram :p

reklama
Dee czasem mozna upolować nowe rzeczy na promocjach, wiem że od wczoraj w Realu są body po 4,99 całkiem porządne (długi i krótki rękaw), prócz tego pajacyki po 12,99, bluzeczki, spodenki itp tez niedrogo, więc może popatrz, zamiast płacic dodatkowo za wysyłkę z allegro - chyba na jendo wyjdzie.

Mimo że nastawiam się na dziewuszkę to też nie mogę sie przekonąc do różowych ciuszków. Nie potrafię, dlatego jak kupuję to białe, ecry, żółte czy zielone. Wszystkie tylko nie niebieskie i różowe. Niebieskich mam sporo po synku, więc nie muszę a róż mnie odrzuca. Kupiłam wczoraj jedno łososiowe body, bo to jeszcze zaakceptuję

Trzymajcie się dziewczyny, biorę sie za mycie podłogi, bo syf już straszny, a zaraz do pracy trzeba się zbierać ( ostatni raz w tym miesiącu - uffff)

ja też byłam w realu i kupiłam 1 body i 1 pajaca, ale też same były różowe i niebieskie, pajaca kupiłam w jakieś wzorki łososiowe, a body pomarańczowe, ale jakiś taki lichawy ten materiał, no zobaczymy:)

co do zgagi to zaczęła mnie łapać po pomidorach, więc już ich nie jem na surowo, tak samo mam zgagę po soku z buraków, więc staram się jeść ugotowane:)

Jadę w sobotę na Marywilską. Zobaczę co tam sie dzieje, może jakiś sweter z jeden na zimę kupię, bo wszystko mam bo pępka.

I nie wiem co to jest zgaga hahahaha :D

Witam Was dziewczynki,

Zauważyłam że każda porannego posta zaczyna tym jakie to dzidzia sprawiła jej z rana kopniaki a na moim forum listopadowym zaczynamy: Dzisiaj w nocy pobudek tyle i tyle, jestem tak i tak zmęczona i niewyspana :D:D:D hehe Już niedługo tutaj zacznie się to samo, cieszcie się dziewczynki że możecie sobie spać calutką noc jeszcze te 4miesiące ;-)
No więc ja zacznę tak, Kopniaki są od samego rana a noc z jedną pobudką Małego na smoka, o 6:30 już wstaliśmy bo przesikał pampersa...
Teraz ucina sobie drzemkę a ja zaraz wezmę kąpiel, ogarnę się i jedziemy do lekarza (mąż ma prześwietlenie kolana). Może też na jakieś zakupy ciuchowe się uda no i zjemy sobie obiadek w restauracji. Fajnie jak N. ma wolne, szkoda że już w pon. wraca do pracy :/

krisowa- a Ty masz nakaz leżenie cały czas, że nigdzie nie chodzisz? bo się troszkę pogubiłam.

ja też kupuję unisexy, jak dzisiaj potwierdzi się dziewczynka, to kupię coś typowego dla dziewczynki, ale raczej nie róż...

mama2006, mi teraz jakoś ciąża się podniosła wyżej i czasem wieczorem też mam zgagę, ale taką na razie nazwałabym ją delikatną... wystarczy mi szklanka wody

Dee_ Piszesz że wybierasz się na Marywilską a mi bliżej do Maximusa i też się wybieram w najbliższym czasie.Marzą mi się fajne spodnie dżinsowe takie ciążowe i coś grubszego jakiś sweter czy coś takiego. A ja dodatkowo muszę na zimę kurtkę i kozaki porządne kupić...ech ostatnio same wydatki w związku z szykowaniem mieszkanka dla nas.Ale dziewuszki muszę Wam powiedzieć że już w sobotę mamy zamiar zacząć się powoli przeprowadzać.JEZU TAK SIĘ CIESZĘ ŻE NIE MACIE POJĘCIA!!!!! CZekam na to jak na zbawienie.Może wreszcie odpocznę psychicznie bo od kilku miesięcy jest cięzko...

reklama
Zapomniałabym :-)
Wczoraj dostałam maila organizacyjnego odnośnie szkoły rodzenia na Żelaznej :-)
Postanowiłam, że zostaniemy już w tej, może to nam zwiększy szanse na Żelazną, a jeśli nas tam nie przyjmą kiedy wszystko się zacznie, to pojedziemy na Inflancką :-) O!

Do góry