reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Witam Mamuise
ja tez jestem za tym bysmy mieli moderatorke i mama2006 bardzo sie na nia nadaje hihihihihih,powstal temamt mieska no niestety mnie totalnie odrzucilo okolo 2 miesiaca od mies wszystkich rodzaji ale teraz zaczynam powoli jej jesc a natomiast bardzo ale to bardzo podchodza mi zupki wrecz je kocham jesc i tez musze miec w domku zawsze jakasostatnio zrobilam kalafiorowa yummy,siedze sobie teraz tak na lozeczku i nie ma co robic wiec bede zmykac spac dobranoc mamusie spijcie dobrze :):):)

reklama
no i stało się, mam wielki katar, wszystko mnie boli:( wypiłam już 2 herbaty z lipy z miodem i padam na wyro leżakować:/ jeeej normalnie to już bym wzięła jakiś gripex albo fervex :( nie znoszę kataru, jak mnie w nosie piecze, wolę mieć kaszel :/

Hej dziewczyny.

Znowu pare dni mnie tu nie było.
mama2006-zdrówka życzę

mama2006 - na moderatora:-)

Tez miałam moment, ze lubiałam jeść zupki, teraz to znowu przed pracą wcinam przypiecozny chlebek z serkiem mnia mniam, co do mięsa to jadam, na samym pcozatku odrzuciło mnie od wszystkich wędlin, wcinałam ser i serki topione.

mamniki - faceci przeważnie są mięsożerni

krisowa - jak zdrówko.

A ja wybieram sie jutro na wesele. Bawimy sie dwa dni no i posmakujemy dobroci:-)

Jeszcze nie czuje ruchów:-:)-(

hej dziewczyny. Co jest z tym miesem w ciazy??? Ja jako kolejna moge dopisac sie do mam którym "miesko smierdzi" w ciazy;-) przed ciazą nie wyobrazałam sobie dnia bez miesa, obiad bez miesa to nie obiad dla mnie był a teraz- od ok. 3 miesiecy nie jadam wogóle miesa- za to warzywa i owoce mogłabym jesc non stop;-)
Moj chłop mnie goni i krzyczy ze nie jem miesa a ja poprostu nie moge go przełknąc:-(
Juz dzis mam wolne a jutro wyjezdzamy na urlop- wkoncu troszke odpoczniemy:-D

hejka
zdrówka dla chorowitek, widzę, że wirus szaleje:wściekła/y: u mnie Mati znów ma lekkie przeziębienie, ale nie jest póki co źle, qrcze niech ta głupia pora roku minie, bo zawsze wrzesień/październik to same choroby :/ ja już praktycznie zdrowa, ale kaszel jeszcze mam, więc do końca też nie jest cacy!
dziś idę na urodziny do siostry, to też się objem;-)
chyba śmignę do szmateksu, poluje na kurtkę, albo polar chociaż, nie chce kupować nowego, bo szkoda kasy, a kto potem w takim wielkim będzie po mnie chodził?! no i może jakiś sweterek, bluzeczka-szkoda, ze dziś siostra zajęta przygotowaniami do urodzin, bo ona zawsze coś fajnego znajdzie:-(

a co się stało z Isią?? miała iść do szpitala na kontrole i zginęła!!!!! Mam nadzieję, ze nic się nie stało!

Suzi - mi na katar ginka pozwoliła euphorbium psikać, trochę pomaga. Musisz duuuużo czosnku jeść :-) mi najlepiej wchodzi pod postacią mocno czosnkowego sosiku do wędliny czy sera na kanapkach :tak:

kurna lubię sos czosnkowy do pizzy, ale taki ząbek czosnku to chyba nie przełknę:( i jestem taka przez to rozdrażniona, że wywaliłabym chałupę w powietrze :/ wrrrr ale muszę się uspokoić i wykombinować mleko z czosnkiem:/

maluch od rana pływa, bo mi się bąbelkuje w brzuchu :)

poczytam o tym euphorbium, a i najlepsze, bo wczoraj mi dziąsło pękło i krew z nosa poszła jak kichnęłam:( normalnie jak mnie dopadło, to SZOK:/ czy to kara za to, że nie ma okresu? ;p

Witam

nie bylo mnie kilka dni ale jakos udalo mi sie nadrobic :)

u mnie po prostu praca praca praca wiec dlatego nie mialam kiedy tu zajrzec zeby napisac

ja tez ruchow jeszcze nie bardzo czuje :( ale cierpliwie czekam i zawsze mysle a moze juz jutro :)

wszystkim chorowitkom duzo zdrowia zycze! wiem jakie to jest meczace zwlaszcza ze nie mkzna pozadnego nic wziac!

dzień dobry

mmona2 u mnie katar, ale czuję się juz dobrze, a katar przejdzie, ale herbata z cytryną to podstawa :)

susi napisałam ci czym ja pozbyłąm sie bólu gardła na wątgku u lekarza. zapomniałam tam dopisać ze płukałam gardło wodą z solą

ja mieso mogę jesć, teraz słodyczy nie bardzo :) i dorbze

a na gardło z chemicznych rzeczy można tantum verde, ale podobno roztwór z soli morskiej i fizjologicznej na katar pomaga, dostepna w aptece

reklama
dzięki Krisowa,
o rutinoscorbinie przeczytałam w m jak mama, ale jeszcze nie brałam, wypiłam to mleko i tak czosnku nawaliłam, że aż mi niedobrze ;p

Do góry