reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Isia - nie zazdroszcze takiego dnia. Wydaje się że u nas jest jednak lepiej pod względem załatwiana takich rzeczy.

Flower - kciuki mocno zaciśnięte.

A kiedy robimy test na glikozę??? Bo totalnie o tym zapomniałam?

Poroniona - a czy orientujesz się czy można tak samo zrobić z tym okresem ochronnym po wykorzystaniu całego urlopu wychowawczego???

reklama
Dziendoberek!
Tamto miejsce nalezy do powiatu gdzie przypada Chicago a dwa jest w samym centrum murzynowa. Nie jestem rasistka - nie mam nic przeciwko zadnym innym czarnoskorym ale chicagowscy to jest najgorsza szarancza na swiecie. Oni wlasnie zyja tylko z opieki spolecznej i uwazaja, ze im sie wszystko nalezy. Czlowiek placi na nich podatki a jak sam potrzebuje pomocy to d..a.
Teraz przeprowadzilam sie do innego powiatu, bogatszego gdzie nie ma murzynow az tylu i jak tam poszlam zlozyc podanie o to tymczasowe ubezpieczenie to zajelo mi 30 sekund zeby sie widziec z babka.
A nie moge sie tu przeniesc zanim tam nie rozpatrza moich podan.
No ale miejmy nadzieje, ze to koniec moich przygod.
Zebym sobie jeszcze mogla ponarzekac: w nocy dostalam pierwszych skurczy lydek. To jest moja plaga w ciazy, jak kupie sobie tonik to przejdzie ale normalnie sa tak bolesne, ze mnie boli cala lydka teraz. Moj maz jest tak wytrenowany przez poprzednie ciaze, ze jak krzycze:noga to od razu wiedzial o co chodzi.
A drugie zaczelo mi juz leciec z cyckow! Dopiero 5 miesiac a wczoraj juz mialam poplamiony stanik. A ja akurat sie brzydze mleka i karmienia piersia, cuchnie mi to i po prostu tego nie znosze.
Zaczynam sie robic normalnie jak stara baba, narzekam tylko i narzekam ale ta ciaza jest nieplanowana i jest mi totalnie nie na reke i juz mam jej po dziurki w nosie.
OK sie wyzalilam, teraz lece do roboty.

Uuuu Isia rzeczywiście cięzko... A ja tutaj narzekam jak muszę postać pół godziny, żeby coś załatwiać :-)

Ja dzisiaj byłam u dentysty. Mmm... Do takiego dentysty to ja mogę chodzić nawet codziennie :-) przystojniacha, że ach... :-D tylko ćśśś....

Ladies!
jestem już w domu, wreszcie mnie wypuścili, po krwiaku nie ma śladu:D muszę się oczywiście oszczędzać, żeby się już nic takiego nie powtórzyło:) zrobię wszystko, żeby maluszkowi nic nie groziło:)

jej ile mam nadrabiania:) po trochu po trochu i nadrobię:) płci jeszcze nie znamy, lekarz nam powiedział, że koło 20tygodnia, czyli nic nowego :/ ale spokojnie doczekam się:)

Suzi- super że już w domku!

Dziewczyny czy Wam też ta ciąża tak szybko mija? Kurczę mi to masakrycznie... niedawno robiłam test a tu zaraz 5miesiąc będzie! Jak byłam z Danielkiem w ciąży to wszystko się tak ciąąąągnęło, odliczałam każdy dzień a teraz leci jak oszalała.

mnie się dłuży, może dlatego, że różne sensacje przeżywam:/
wizytę kontrolną mam 15 września:)
idę oszamać coś, bo jak wróciłam do domu ze szpitala, to mam apetyt na wszystko:D

reklama
Suzi86 - dobrze że już jesteś z nami i że już czujesz się lepiej.
Mi narazie się bardzo dłuży ale myślę że niedługo jak zaczniemy urządzać własne gniazdko to pochłonie mnie to bez reszty i wtedy czas będzie leciał zdecydowanie szybciej.

Do góry