reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Witajcie kochane
po wczorajszym plamieniu ani śladu, tfu tfu.. odpukać.
lecę zaraz na betę i po 8 dzwonię do gina umówić się na wizytę..

A jak u was samopoczucie z poniedziałku?

reklama
Czesc dziewczyny
Trzymam kciuki za Wasze fasolki.Moja psiapsiola tez plamila w ciazy i lekarz powiedzial,ze jest to dopuszczalne,ze kiedy dziecko jest male i nie wypelnia calej jamy macicy,to moze sie zdazyc i ze bole brzucha sa gorsze od plamien.Z tego co pamietam,to z przerwami plamila do 4 miesiaca i urodzila zdrowa i 5 kg coreczke :D

U mnie ogolnie ok,czasami zapominam,ze w ogole mam fasoline pod sercem :)procz megowych piersiakow zero objawow.

beta zrobiona, lekarz umówiony ale dopiero za tydzień na 9-40 :( niestety, ma same ciężarówki prawie..
a u mnie po powrocie do domu brązowawy śluz na majteczkach.. :(
No-Spę kupiłam, 2 tabletki wzięłam bo brzuszek boli..

witajcie kobietki:):)

Mina to szkoda ze tak poźno umówiona wizyta:/ nie mogłas powiedziec ze masz zagrożoną ciąże z powodu plamien i złego samopoczucia???kurcze co za polityka...to moze na jakąs izbę przyjęc przyszpitalną...a przypomnij mi ty w Polsce czy za granicą??

Trzymam mocno kciuki...:):)

Mamuśka przybliż proszę temat bólów brzucha jako zagrożenie?? jakiego rodzaju bóle,bo w sumie każda z nas coś tam podkłuwa:/

Witam ,brzuszek dzisiaj mocniej boli:(
Mina ty nie zwlekaj z tą wizytą koniecznie idz zaraz ,mi to wygląda na niski progesteron

Witam Was dziewczyny!
Ja będę ostrożna i jak będę wiedzieć, że wsyztsko jest okey napiszę coś więcej- jestem po przejściach :(
Tydzień temu w dniu 31dc mój wynik progesteronu - 29,46 ng/ml oraz beta hcg - 429,50 mlU/ml (wynik dziś odebralam, bo u mnie czeka się TYDZIEŃ/ dziś powtórzyłam betę i progesteron). O ciąży dowiedziałam się 3 czerwca, dwa pozytywne testy i od tamtej pory jadę 2x1 na duphastonie. Tabletek mi starczy do tygodnia czasu potem wizyta. Boję się..

Denerwujące te bóle brzucha :/ Mam nadzieję, że za kilka dni wszystkie już będziemy miały z tym spokój i będziemy się mogły przestać stresować w końcu.
Ja mam rejestrację czynną u mojego gina dopiero od 16-tej, więc nawet jeszcze nie wiem kiedy będę miała wizytę. Ale zastanawiam się czy po prostu nie zadzwonić bezpośrednio do niego, opisać sytuację i zapytać czy mam się czym martwic.
Brzuch nadal boli, bolą mnie też koszmarne (.)(.) i co chwile biegam do wc, ale ogólnie jest nieźle.

lady87 trzymaj się i jak to już wielokrotnie pisały tutaj dziewczyny staraj sie mysleć pozytywnie. Wszystkie tu za siebie nawzajem trzymamy kciuki, więc musi być dobrze!

Ostatnia edycja:
w polsce jestem...
niestety takie oblężenie u lekarza a wizyta to min. 20 minut.
duphaston biorę.. może na tydzień wystarczy.. do szpitala nie pójdę bo mnie doktorek położy a ja i tak w domu leżę.
Czekam na własne ryzyko.
Brzuszek pobolewa raz na dole raz jajniki

Denerwujące te bóle brzucha :/ Mam nadzieję, że za kilka dni wszystkie już będziemy miały z tym spokój i będziemy się mogły przestać stresować w końcu.
Ja mam rejestrację czynną u mojego gina dopiero od 16-tej, więc nawet jeszcze nie wiem kiedy będę miała wizytę. Ale zastanawiam się czy po prostu nie zadzwonić bezpośrednio do niego, opisać sytuację i zapytać czy mam się czym martwic.

Mnie brzuch bolał w tych dniach kiedy powinnam dostać @. W zasadzie myślałam, że dostanę, ale uff przeszło wszytsko.

reklama
Do góry