cześć dziewczyny ;-)
my wczoraj z męłżem zrobiliśmy sobie wycieczkę w na okoliczną twierdzę. przeszłam kawałek i nawet nie czułam się bardzo zmęczona, ale dziś jest masakra. ruszyć się nie mogę po tej wspinaczce. w dodatku jak tam zajechaliśmy, to M zapomniał wyłączyć świateł w aucie, a jak wróciliśmy, to było już za późno na ratowanie. całe szczęście na tym parkingu był inny kierowca z przewodami i nas podpiął na chwilę, ale to nie zmienia faktu, że jestem strasznie zła, bo prawdopodobnie będziemy musieli kupić nowy akumulator. ciągle coś z tym gruchotem ;/
Munie a czy mogłabyś podać jakie to dokładnie tabletki z imbirem i czy Ty na własną rękę zaczęłaś je brać, czy po konsultacji z lekarzem?? ja zjadam 2 activie dziennie i nic
(
Dee_ moi znajomi też nie zawsze zdają sobie sprawę z mojego odmiennego stanu, mimo że wiedzą o nim. bardzo często mnie to irytuje, a nawet drażni, jak koleżanki, które są już mamusiami namawiają do np. żebyśmy z mężem też z nimi pojechali na paintballa, bo przecież trochę poruszać się nawet powinnam ;/
Kacha też często mam tak, że w sklepie nie mam pojęcia na co mam ochotę. prędzej mogłabym wymienić to, na co ochoty na pewno nie mam, jednak jak już jestem w domu, to dobrze wiem, co bym teraz przekąsiła, ale zazwyczaj tego nie mam i męłż leci do sklepu, jeżeli jest pod ręką. ostatnio mogłabym ciągle zajadać się ciastem biszkoptowym z kremem, owocami i galaretką
za resztą słodyczy tak bardzo nie przepadam, a jak już mam ochotę, to kostka czekolady miętowej wystarczy
Isia mi też pić się za bardzo nie chce. pytałam mojej gin, czy muszę wypijać te 2 l dziennie, to powiedziała, że nic na siłę. jak nie mogę, to nie muszę. są dni kiedy wypiję butelkę wody, ale zazwyczaj starcza mi na 2 czasem 3 dni.
cyśka witam nową lutówkę
mi biust urósł do rozmiaru sprzed diety, więc dużej różnicy nie widzę, a niektóre biustonosze, które były na mnie dobre jeszcze są nieco większe, ale koleżanki twierdzą, że nigdy większego biustu jeszcze nie miałam, mimo iż małe groszki to nie były.
Geniusia!! moje ramiona to też wielkie utrapienie. mam calusieńkie wysypane. twarz mam ładniejszą. problemy z cerą skończyły się tuż po 9 tc i teraz z pewnością na buzi wyładniałam. obecnie zastanawiam się, czy zabieranie przez dziewczynki mamie urody objawia się jedynie na twarzy, czy ramiona też wchodzą w grę??
ANEK M ja też czekam na niesamowity przypływ energii, który podobno miał mnie już jakiś czas temu zaszczycić.
Vanilla ja uważam, że jeżeli dzidzia się dobrze ułoży, to płeć powinna być widoczna. jednak ja poczekam na 4D, bo mimo tego, że cena wg mnie nie wygórowana (120 zł), to i tak musimy oszczędzać, a dzidzię najlepiej podobno widać mniej więcej w połowie ciąży.
Aguula nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę. ja całe wakacje w domu i jedynie urozmaicamy je czasem jednodniowymi wypadami w okoliczne miejsca warte uwagi. ale na cały przyszły tydzień mam już czas rozplanowany. kiszenie ogórków z mamą i sprzątanie po remoncie w domu. mam nadzieję, że mi czasu starczy, bo weekend chciałabym mieć już dla siebie.
miłego dnia Wszystkim życzę :-)