poroniona84
Fanka BB :)
Dee_ witaj w klubie Ja wczoraj pojeździłam 1,5 h na rowerze i na dobranoc przy podcieraniu wypadł ze mnie mały bladobrązowy glutek, dziś od rana wkładka też była jakby lekko brązowata, ale z biegiem dnia robiło się czyściej. W tej chwil wróciło do normy. Oczywiście złapałam shiza ale że i tak i tak mam na jutro umówioną wizytę to postanowiłam nie wariować i jej nie przyśpieszać. Jutro dowiem się co i jak z tym dziwnym kolorem i dam cynk (o ile sama nie dowiesz się wcześniej od swojego gina).
Trzeba kasę odkładać na farbę do włosów bo normalnie siwuteńkie na koniec ciąży będziemy z tych stresów
Ani83 dzięki za odpowiedź. Dobrze wiedzieć o zależności żelazo-zęby dziecka... Nigdy wcześniej o tym nie słyszałam, to teraz zasiałaś we mnie ziarno niepewności bo łykam vitaminer prenatal z żelazem. A teraz nie wiem co gorsze- mój niski poziom czerwonych krwinek czy ewentualna próchnica malucha w rpzyszłości... ehhhh
Trzeba kasę odkładać na farbę do włosów bo normalnie siwuteńkie na koniec ciąży będziemy z tych stresów
Ani83 dzięki za odpowiedź. Dobrze wiedzieć o zależności żelazo-zęby dziecka... Nigdy wcześniej o tym nie słyszałam, to teraz zasiałaś we mnie ziarno niepewności bo łykam vitaminer prenatal z żelazem. A teraz nie wiem co gorsze- mój niski poziom czerwonych krwinek czy ewentualna próchnica malucha w rpzyszłości... ehhhh
Ostatnia edycja: