Isia u nas synek od początku spał w łóżeczku, teraz czasem w nocy do nas zagląda, ale też z zasady ma swoje łóżeczko. Nie wyobrażam sobie sytuacji kiedy ja śpię z dzieckiem a mąż osobno. Nie tak powinno wyglądać małżeństwo moim zdaniem. Z resztą bałabym się że takiego maluszka zgniotę. Zastanawiałam się nad kołyską na początek, ale szkoda mi wydawać kasę na coś co posłuży tylko chwilę
Mama2006 skoro tak chwalisz to może się skuszę na to turystyczne. Co prawda przewijak już mam ale może znajdę samo łóżeczko bez tegoż gadżetu
a jak nie to będę miała drugi u teściów
Co do piętrowego łóżka tez zawsze chciałam dla dzieci kupic ale boje się że będzie za duża różnica wieku żeby mieszkali w tym samym pokoju, ale nad tym będe myśleć za 2 lata najwcześniej.
A groupon wymiata, tyle że ja ani na 3D ani na 4D sie nie wybieram, bo mam jednak obawy co do tego jak to na maluszka wpływa. Wolę nie ryzykować, a na maluszka i tak się napatrzę jak się urodzi.
daisy rewelacyjna ta dostawka ale u nas nie ma tyle miejsca przy łóżku żeby dostawić, więc odpada
lady z tymi 5 latami w drewnianym łóżeczku to bym nie przesadzała. My musieliśmy małego przenieść na duże łóżko jak miał 9 miesiecy. Dziecko zaczęło stawać więc trzeba było obniżyć materac a że synuś był duży i zasypiał na rękach to nie byłam go w stanie odłożyć do łóżeczka tak żeby się nie obudził i koniec bajki. Z resztą jakoś nie wyobrażam sobie 4latka śpiącego w niemowlęcym łóżeczku:/
krisowa obyś szybko wszystko poukładała i do nas wróciła. Ja jednak kupiłam feminatal. Pamiętam że w pierwszej ciąży też przez jakis czas to brałam i wszystko było w porządku, a cena bardziej przystępna. Ginka zaproponował ma Pregne Plus ale odstraszyła mnie właśnie cena.
trina szkoda nerwów. Idź na zwolnienie i nawet się nie zastanawiaj. Mi dziś chciała dać zwolnienie, ale póki co dalej na umowę czekam wrrrrrrrrrrrr
w ogóle byłam dziś u ginki i ustaliła termin na 10 lutego, ale już chyba nie będę suwaczka zmieniać, chociaż jeszcze to przemyślę