reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Dobry :)
tynka- mi tam pasuje każdy termin oprócz 24, bo mamy chrzciny :)
Ja się zastanawiam, czy Juniorowi też zęby nie idą... Strasznie marudzi, co do niego nie podobne, w nocy się budził co chwilę, w dzień masakra... Smoczka gryzie a nie zasysa, ładuje ręce po łokcie do buzi :) no i 4 kupy dzisiaj a ostatnio robił co kilka dni... No nic, zobaczymy...
Byłam u lekarza dzisiaj i skierowanie na rtg kręgosłupa i prześwietlenie głowy :/ okrzyczala mnie lekarka ze tyle zwlekalam... Od porodu mam straszne bóle pleców no a głowa... Mam takie napady, ze czuje takie mega ciśnienie i mrowienie w głowie jakby mi miało coś pęknąć...

reklama
trina- tak mi sie cos kojarzylo,ale wole dopytac.
Vanilia ty jstes z Jaworzna jak dobrze pamietam.Jakos sie zawsze mozna dogadac.

suzi - ja będę raczej kupowac te Nominal - kiedyś już nie pamiętam kto, ale chyba geniusia ?? wrzuciła tego bloga gdzie babka pisala o kaszkach - sama testowała i wyszło że te bezmleczne sa najbardziej ekonomiczne i na ok pol miesiaca starczaja - ja bede wlasnie takie kupowac od 6 mz dam do tego troche mojego mleka, troche owocow i posilek gotowy :) - a te z cukrem dostepne na naszym rynku dopiero jak córeczka dobrze opanuje mycie zebow - a to nie wiem kiedy nastapi?? nie mam pojecia kiedy dzieci potrafia dokladnie juz umyc zeby i buzke wypłukać?

teraz doczytalam calosc, czyli tez sie zastanowie nad tymi bez cukru.
Munie a masz tego linka do bloga, bo ja niestety nie jestem tak skrupulatna jak galwaygirl i nie zapisalam sobie

ale duuzo produkujecie ze nie sposob nadrobic wszystkiego

Cyska i Tynka wszystkiego najlepszego i kolejnych szczesliwych lat

widze ze jedzonko u aszych maluszkow poszlo pelna para :)
ja jeszcze troszke poczekam ale juz nie moge sie doczekac az cos nowego bedzie Mlody jadl!

przesliczne wszystkie Malenstwa! tylko wycalowac by sie chcialo kazde z osobna!

u nas dalej maruda i sliniak! juz opracowal technike jak wepchnac palce z obu raczek naraz do buzi! gryzakow nie lubi za to moja reke jak najbardziej i robi mamie na nadgarstku malinki!

Dagrab - nie mam :( ja nie zapisuję, tak jak pisałam nie wiem, czy to geniusia, czy ktos inny wrzucił - ale moze ktoś jeszcze wrzuci :) wszedzie pisza zeby nie dawac cukru, nie solic, ale producencie podstępnie ten cukier przemycaja, wtedy wiadmo, że jak dziecko taka kaszke sprobuje to juz innej nie tknie, wiec maja klienta w garsci

susi 86 ja dałam sok marchewkowy, ziemniak,, jutro kaszkę sinlac... nie dam glutenu i cukru do roku... potem dam owoce, zupki i miesko, ale kaszek mlecznych i glutenowych nie dam, chyba że pediatra mi powie ze moge

cyśka a proszę Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wszystkiego dobrego na 1wszą rocznicę, ale młodziuśkie małżeństwo jestescie :)

Munie sądzisz ze dawanie glutenu jest ok? ja daje warzywa i owoce na poczatek (marchew, jabłko, ziemniak, dynia, śliwka)b w formie obiadku lub deserku, w miedzyczasie kaszka, potem zupka i na koniec zupka z mieskiem

reklama
Do góry