Mój maluszek już śpi prawie 3h
nie pamiętam kiedy tyle spał
A my wczoraj zakupiliśmy tą gąbkę do kąpania i dziś mamy zamiar ją przetestować.Oby obyło się bez płaczu.
Mój Gabrysiek to taka mała gaduła i śmieszek że hoho. Może pójdzie w mamusie.Ja podobno jak miałam 1,5roku to gadałam jak stara.
A najbardziej uwielbiam go jak budzi się rano i jeszcze taki na wpół przytomny wtula się we mnie i patrzy mi w oczy i się tak słodko uśmiecha...a ja go wtedy obcałowuje z każdej możliwej strony...strasznie to lubi...całuśny od małego hehe.
A my dziś mamy pierwszą rocznicę ślubu.Mój m pamiętał bo rano złożył mi życzenia...ale poza tym to raczej nic nie zorganizuje-raczej on nie z takich:-(.Kiedyś gadaliśmy że zamówimy sobie jakieś dobre jedzonko i posiedzimy pogadamy...ale ja karmie piersią to i niewiele zjeść mogę co można by było zamówić...
Arlij - my wesele mamy 07.07 i już się doczekać nie mogę bo ja też uwielbiam tańczyć...mój m mniej niestety.Kiecki jeszcze nie mam...ech...
A i chciałam się spytać bo chce kupić na allegro stanik do karmienia.Możecie polecić jakiś...w sensownej cenie.Najgorsze że nie wiem jaki rozmiar noszę...zawsze na oko brałam ech...
Krisowa - jeśli możesz to podaj mi linka gdzie te bodziaki kupiłaś.Przydało by mi się małemu na długi rękaw kupić bo już powyrastał z większości.