reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

reklama
Hej Mamusie ja mam to samo moglabym jesc nonstop i zaraz po tym isc spac i tak w kolo macieja:-),cycuszki bola i bole jajnikow czasami ,ogolnie czuje sie rewelacyjnie przy czym strasznie duzo pijee buziaczki dla wszystkich naszych malutkich fasoleczek

Ostatnia edycja:
Anastazzja czekamy na wieści, kciuki zaciśnięte
Co do objawów u mnie dość silne kłucia w dole brzucha i ból pleców. Piersi ok, troche częściej siusiam
Boję się mdłości, bo w pierwszej ciąży uprzykrzały mi życie przez prawie 4 miesiące:crazy:

Gratuluję nowo przybyłym lutówkom;) Niby miesiąc najkrótszy w roku a już chyba z 20 nas jest. Trzeba to będzie jakoś zebrać w całość jak już wszystkie terminy będziemy znały:-)

Anastazzja dziwie się że tak późno test zrobiłaś. Myśmy postarali się 17.05 a już 2.06 na teście były 2 kreski (słabe ale zawsze):zawstydzona/y:

Anastazzja - GRATULUJĘ super, spokojnych 9 miesięcy.

Ale dzisiaj mnie nosi do toalety, co 5 minut biegam.

Zmykam zaraz na pocztę potem na zakupki i czekam na wizytę u lekarza.
Jak wrócę dam Wam znać co i jak - ale dopiero wieczorkiem ;)

Miłego piąteczku życzę.

reklama
Hej, ja cały czas Was podczytuje, u mnie radość troszkę opadła, w środe wieczorem zaczely się plamienia, ciąża mocno zagrożona... no i musze leżeć i brać luteinę...może być róznie...widziałam pęcherzyk - malutka kropeczka, mam nadzieję, że da sobie radę...sowje wypłakałam...no i czkeam...w pracy masa niedokończonych spraw, oj wszystko nie tak miało być...beta tak myślę wyszła ładna prawie 600, wg om to już powinnam zaczynac 6 tydzien, ale po usg ciąża dużo młodsza, więc spokojnie mieszcze się w normach nawet jest dość wysoko;) toxoplazmoza tez ujemna...jezeli chodzi o progesteron to mam 21ng/ml a norma dla I trymestru to 16.4-49 wiec sie mieszcze ale zdecydowanie jestem w dolnej granicy...Na początku tygodnia mam kolejną wizytę, mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze...Trzymacje za mnie kciuki...

Do góry