reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

mnie wieczorem bolały piersi, ale dziś na szczęście nie:p chociaż mam wzdęcie stulecia:D normalnie na egzamin w kurtce weszłam, bo wstyd mi było, bo guziki wyglądały jakby zaraz miały eksplodować:p

a powiedzcie mi jak Wasi partnerzy zareagowali na wieść o ciąży?:)

reklama
witam,ja nieśmiało chcę sie przyłączyć
31dc druga kreska bledzioch
Cycuszki chyba sie rozkręcają,pobolewa podbrzusze na @
Pozdrawiam wszystkie lutóweczki:-)

Witajcie.

A ja miałam mieć dzisiaj wizytę u lekarza, i nie przyjęła mnie - bo musiała do domu jechać. Stwierdziła, że się spóźniałam - a w tej zasranej kolejce tak się długo czeka na wejście do gabinetu. Wizytę mam przesuniętą na wtorek. Mam nadzieję, że usg-ie mi przy okazji zrobi. Będę już w 7 tygodniu więc będzie może już coś widać :) Ja liczę tygodnie ciąży od 1 dni ostatniej miesiączki - choć wiem kiedy do zapłodnienia doszło.

Z dzisiejszych dolegliwości bolą mnie plecy i promieniuje aż po nerki, cycki bolą mnie cały czas - nic się nie zmieniło. Chce mi się spać i lekko pobolewa mnie podbrzusze. Mam nadzieję, że do wtorku będzie wszystko ok. A mam straszną huśtawkę nastrojów chce mi się płakać, a zaraz śmiać... no i częste oddawanie moczu oraz wielki głód - niedawno jadłam i znów jestem głodna ;)

Zmykam się położyć, dzisiaj wcześniej zasnę chyba... muszę się wyspać bo jutro weselicho na całą noc :)

Miłego weekendu Wam życzę

U nas jest tak, że M się cieszy a ja płaczę, bo chciałam tylko jedno dziecko:zawstydzona/y:
Ale los chciał inaczej:-)Mimo zabezpieczenia zaszłam w ciąże 10 dc przy cyklach 32-35 dniowych.
Mnie piersi zupełnie nie bolą, ale ja mam w ogóle mało wrażliwe i mało widoczne cysie;-)

U mnie też kompletne zaskoczenie,niby też było zabezpieczenie:angry:
Ala co Bóg dał:tak:ciesze sie ,małżonek dowie sie po wizycie u gin. i tak teraz go nie ma
Boli mnie brzuszek jak na @ czy Was tez tak bolało????????????
W sumie cykle 30-36 dniowe,ostatnia @ była 11.05

Mama2006...to kiepsko z tą wizytą...;/ ale czas szybko minie;) ja właśnie liczę ciąże od "zapłodnienia":) bo ostatnią @ miałam 8 kwietnia...ale na usg 25 maja nic nie było widać, więc owulka musiała mi się sporo przesunąć:) udanej imprezy:)

Antila:) u mnie jest odwrotnie;) to ja się cieszę, a TŻ niekoniecznie:/ ale to dlatego, że młody jest i się boi (on 22 lata, ja 23), ale jesteśmy już prawie 6 lat razem, więc przetrwamy wszystko:)

Anastazzja jasne, że przetrwacie:-)
No my oboje jesteśmy duuużo starsi;-)
Govinderek ja nie śpię, bo moja córa ogląda Epokę lodowcową. Spała długo w żłobku i teraz ani myśli o śnie.

Paluszku ja również trzymam mocno kciuki i wierzę że wszystko będzie dobrze!!!

Witam wszystkie nowe przyszłe MAMUSIE!

A ja miałam teraz dwa dni wolnego i siedziałam z młodym w domku. Trudno to nazwać siedzeniem bo właśnie zaczął chodzić :-)

Apetytu wogóle nie mam, zmęczona jestem na potęgę i wogole taka jakś nie do życia, ale za to jestem jakaś wyciszona, mniej się denerwuję, jestem ogólnie spokojniejsza. Cycki nadal nie bolą, brzuch jak najbardziej, czasem mam nudności i raz zdażyło mi się juz zmymiotować.

Dziewczyny a co to jest ta beta, bo pierwsze słyszę?

reklama
mama2006 co się odwlecze to nie uciecze, we wtorek maluszek będzie już parę dni starszy to tez więcej będzie widać. Tak swoja drogą kiedy miałaś ostatnią @, bo też w przyszłym tygodniu u mnie będzie 7 tydzień... może będziemy rodzić w tym samym terminie;)

Anastazzia u mnie bardziej ucieszyłam się ja niż mąż. On bardziej myślał o przyszłym roku, a ja już od dłuższego czasu myślę o drugim maleństwie. Teraz jak już do męża dotarło to się nawet cieszy, ale bez większych rewelacji. Wiem że damy radę, trzeba będzie mały pokoik zrobić, może o jakiś samochód sie postarać bo przy 2 dzieci to wiele ułatwia i tyle.
Dobrej nocy dziewczyny
https://www.babyboom.pl/forum/members/anastazzja-55645.html

Do góry