reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Witam się i ja:-)
Dziś dodatni teścik i beta 104
termin porodu na 16 lutego 2012
Mam już 2,5 letnią córeczkę

reklama
Antilla to kiedy byłaś na badaniu bety że od razu znasz wynik?
U nas się czeka 1-2 dni.. ja rano byłam dzisiaj i jutro po południu będzie

Digitalis mnie się wlaśnie w ogóle nie chce jeść...mama na mnie krzyczy że dziecko zagłodzę:-p
Soglam mnie właśnie też tak ze dwa lata temu ja trochę przytyłam wyskoczyły rozstępy na pośladkach:crazy: boję się ich jak ognia, później tak nieestetycznie to wygląda
Mina, Antila Gratulacje:-)

dziewczyny! a ja testuję jutro...u mnie @ się trochę dłużej spóźnia niż u Was, bo ostatnią miałam 8 kwietnia, a cykle miałam zawsze co 31 dni, więc kolejną powinnam dostać 8 maja, ale sporo schudłam i myślałam, że to przez to..25 maja byłam na usg i nic nie było widać, a testy negatywne, ale wtedy przypomniało mi się, że 15 mieliśmy jeszcze sporą szansę na spłodzenie potomka (przy założeniu, że owulka mi się przesunęła ze względu na odchudzenia itd), więc tego 25 mogło jeszcze nic nie być...podejrzane było to, że lekarka mówiła, że lada dzień powinna przyjść @, bo na usg widzi taki obraz jak przed okresem, ale to było ponad 2 tygodnie temu, a nadal cisza....objawy jakieś tam mam, ale wiecie jak organizm płata figle...jeśli faktycznie tego 15 maja coś się wydarzyło to według moich obliczeń termin mam na 4 lutego:) ale zobaczymy jutro rano:)

no i chciałabym przede wszystkim życzyć Wam spokojnych miesięcy ciąży:) i serdecznie gratuluję fasolek!:)

Mina, ja @ też miałam 9.05:-) widzę, że sporo dziewczyn będzie miało terminy na połowę miesiąca:-D
ja dziś lepiej jadłam, ale dalej jakoś tak bez smaku raczej, za to pić mi się dużo chce i nawet jak mniej wypije, to latam więcej do kibelka i jakoś mnie jajniki ciągną, pieką, nie wiem jak to opisać:zawstydzona/y:

witam kolejne zafasolkowane :happy: robi się już niezła gromadka :-)
Anastazzja, trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie, od razu dajn znać, co wyszło??!! ale mam nadzieję, ze będzie pozytywnie :tak:

Anastazzja witaj
a z objawów to mam wielkie i bolące cycole, i pieczenie w podbrzuszu.
Kitek rzeczywiście sporo nas z podobnym terminem. :)

rano na pewno dam znać:) a jeśli nie rano to jak tylko wrócę z egzaminu:)

u mnie z objawów poza brakiem @ to: bóle krzyża, bóle podbrzusza promieniujące do pachwin, a w zasadzie nie bóle a takie ćmienie jakby...dyskomfort...od kilku dni bolą mnie piersi, temperatura ok 37,4, chociaż infekcji jakiejkolwiek brak..dziś po wypiciu kubka kawy po jakiś 10 minutach zrobiło mi się niedobrze...i ogólnie od tego czasu mi to uczucie towarzyszy..ale może sama sobie wkręcam, bo wolę, żeby okazało się, że to ciąża niż jakieś poważne zaburzenia, bo w końcu u dorosłej kobiety brak miesiączki przez 2 miesiące nie może być czymś dobrym...przy wcześniejszych wyjątkowo regularnych cyklach....

a jak Wy się czujecie? jakie macie objawy?:p

reklama
ja z obecnych objawów to też mam to pieczenie w jajnikach, piersi już mi odpuściły, ale na początku też dawały ostro czady, dziś doszło latanie do kibelka na siusiu:-p

Do góry