karola2 - ja mysle ze lepiej kupic teraz sloiczek, bo wszedze sa juz nowalijki, a one nie sa najzdrowsze dla dzieci. chociaz w sloiku tez nie wiadomo co jest///
geniusia, ja tez na poczatku mialam do czynienia z mm - bo mialam podobny problem jak Ty, mała nie chciała zassac cycusia, ale sie udalo i po tyg juz nie bylo sladu po tym sztucznym mleku, ale widzisz czasy sie zmienily, za komuny prawie wszystkie dzieci byly na sztucznym, bo 1. nie bylo dostepu tak jak dzisiaj do internetu i kobiety byly zdane same na siebie 2. trzeba bylo wspierac polska gospodarke a wiec kupowac sztuczne mleko panstwowego producenta, teraz swiat poszedl do przodu - ja tylko pisze ze dawne ograniczenia juz zniknely a robi sie ludziom kasze z mozgu reklamami... nie pisze ze dzieci na sztucznym sa gorsze, czy glupsze... ale wiadomo ze pokarm matki jest najlepszy, a niestety lekarze i firmy farmaceutyczne bardzo czesto przekazuja bledne komunikaty i tak cala ta machina sie nakreca... to jest w tym najgorsze, ale tak jest ze wszystkim na tym swiecie, teraz jestesmy na etapie mleka, za chwile beda danonki i inne pseudodeserki, dzieki ktorym nasze dzieci maja miec zdrowe kosci... potem cos innego sie znajdzie i tak do konca...