heja
Ani Adaś mój już nie jest chętny tak często na tej macie leżeć, w ogóle ostatnio ma problemy z zasypianiem na dniu między karmieniami, mota się mota nie może bidny usnąć, w końcu jakoś jak popłacze to zasypia, ale śpi ze 30-40min
i taki marudny się teraz zrobił, nie wiem albo mu zęby idą, albo przechodzi jakiś skok, z karmieniem też mu się pozmieniało, bo do tej pory jadł z obu piersi, a teraz raz je z jednej, innym razem jedna mu nie starczy, a tak jak teraz jadł o 11 potem o 11.30 i przed 12 zasnął.
Krisowa a to nie chodzi o witaminkę d3 z gospodarką wapniowo-fosforanową?
ahh kąpiele w wannie... ja mogę pomarzyć, bo mam tylko prysznic:/ więc Adaś pluska się w wanience i wszystko dookoła mokre ;p
a co do rocznic, nam z takich typowo nie finansowych utkwiła w pamięci najbardziej uczta kolacyjna w postaci, wina za 8zł -fresco i warzywa na patelni z ryżem, to była najlepsza kolacja z moim mężem, jeszcze na małym stoliku, w moim starym pokoju, gdzie siedzieliśmy na poduchach;p bidnie, ale najfajniej ;p no nie liczę zeszłorocznej rocznicy ślubu, gdzie wybyliśmy w góry, i nic nie świętowaliśmy bo ja ciągle chciałam spać i zamulona na maksa byłam, a jak się później okazało w brzuszku już był Adaś wiec i tę rocznicę zapamiętam!
ja nie wiem ile będę karmić jeszcze, byle dotrwać do 6 mies. ;p a potem albo karmię dalej albo na mm przechodzimy, ale raczej słoiczków kupować nie będę, ja już teraz nonstop gotuję bez przypraw i już się tak przyzwyczailiśmy, że nam strasznie smakuje, nonstop u mnie w kuchni kasza jaglana, i warzywka, głównie buraki, marchew, brokuły i szpinak
no i kurak, ale inne mięsa też ;p kasza jaglana jest super dla dzieci, bo odśluzowuje, dzieciaki jedzą nonstop danonki i inne śmieciowe serki, i nonstop mają katary,kaszel, astme i alergie, a taka kasza jaglana super odśluzowuje (nie zawiera glutenu)
w każdym razie polecam