Czesc Dziewuszki!
Jejku no w jakas dziure zesmy teraz wlezli i masakra, kazdego dnia coraz gorzej!
M wczoraj wrocil z pracy i mi powiedzial jakie laska sceny odstawiala.
Jestem tak wsciekla, pomijajc fakt, ze nam 3 dni wczesniej powiedziala, ze wyjezdza to powiedziala, ze w pn i wt przychodzi normalnie do pracy tylko we wtorek moze do 17.
Taaa wczoraj na wstepie jak spojrzala na grafik to mowi do M, ze ona moze tylko do 16 pracowac bo ona sie umowila.
A we wtorek do 14.
M jest bardziej opanowanym czlowiekiem niz ja bo ja bym jej wiache taka puscila zeby jej uszy oklaply.
M jej powiedzial do sluchu tylko i resze dnia robila z nosem na kwinte. A na ostatnim domku powiedziala, ze ona nie bedzie koszul prasowac (klientka zostawila 5 doslownie) bo ona sie spieszy.
Nie no gdyby nie to, ze naprawde nie mam nikogo (bezrobocie 10% w Stanach, ludzie z MBA w Sturbucksach pracuja) to bym na zbity pysk wyrzucila i kazala nie wracac.
Do tego dzisiaj mialam wycene, juz przeniesiona i musze ja jeszcze raz przeniesc bo musze jechac domek posprzatac sama. Nowa klientka i sie zgodzila na popoludnie, pewnie do 22 bede siedziec.
Jutro dalej nie mam pojecia co zrobic? 2 ostatnie domki jeszcze ujdzie jak pojedziemy z Miskiem ale pierwsza pani to jest taka oh eh, ze na pewno nie przejdzie.
Do tego wczoraj (juz sie zaczynaja spiecia miedzy nami o byle co) zamienilismy sie rolami: M wieczorem nakarmil dzieci, wykapal, umyl glowy, obcial paznokcie, nawet Misiowi, powiesil pranie a ja odkurzylam auta, przenioslam srodki (wczoraj sie wymienilismy autami zebym mogla ta podloge przywiezc) i wnioslam na gore 40 pudelek podlogi drewnianej.
W efekcie dzisiaj nie moge sie ruszyc ale jestem taka franca, ze postawilam na swoim i jak M obcinal jeszcze dzieciakom paznokcie to ja juz skonczylam (cala mokra) i rozsiadlam sie z piwem (ktorego i tak nie pije) w fotelu.
Taaa zadziornosc nigdzie nie prowadzi.
Ale pozniej M ze skrucha przyszedl i mowi, ze z 3 dzieci to trzeba miec motorek w d..e. No to tez mu naslodzilam ile on w domu robi.
Czasem tak dobrze robi odwrocic role.