reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

uh uh uh ale ukrop ;p

ja dziś u ... teściowej... ale zajęta była z moim małżem drobnymi robotami domowymi;p ja na nią nie narzekam, jeśli chodzi o opiekę nad dziećmi, o teściach mogę powiedzieć tak samo jak Isia, teścio też schorowany a zawsze nam chętny do pomocy:) złoci ludzie, serio:) więc cały dzień spędziłam z synkiem, i tak strasznie chce mi się grilla, piwa, wina imprezy, ale jeszcze bardziej nie chce mi się go oddawać nikomu... bo tak strasznie go kocham i nikomu go nie oddam ;p hehe ale 12 maja mamy wesele i mały śpi u babci, oczywiście nie idziemy na całą noc, bo karmię piersią, a właściwie to chodzi mi o to, że zachodziłabym w głowę jak tam mały, czy nie płacze za mną itd... ;p nie sądziłam, że tak będzie mi ciężko małego zostawić na parę godzin:/

Krisowa, mój Adaś też już zasnął głębokim snem, jak tylko wróciłam ze spaceru, czyli po 19... a chciałam go wykąpać i nakarmić, żeby mi wstał nad ranem a nie w środku nocy... Ty budzisz małego, jak? bo ja nigdy tak nie wybudzałam...

reklama
susi, my zawsze budzimy Adaska bo on ok 17-18 zasypia i spi od 6 do 8 h, wiec kolo 21 pobudka, kapiel, lekarswa i lulu, do 4-5 spi :)

no i obudzony został o 22, obmylam go szybciutko (woda w miseczkę, gazik i już, bo nie chcę dxwigać wszystkiego sama do kąpieli) zjadł na śpiąco, i usnął migiem, ciekawe na jak długo :)

Ostatnia edycja:
mysle ze nie przegrzewam bo Mlody w samym rampersie lub bodziaku na krotki rekaw z golymi nogami i stopami!

a co do chusty to tez juz mam i biore zawsze w wozek a potem ide z pustym wozkiem i modym na rekach tyle ze przy tym sloncu to mi go szkoda i jeszcze pieluszka na glowke zarzuzam ze by go tak nie smalilo

Hehe ja zazwyczaj Polę budzę, bo myślę, że jak ją później nakarmię to dłużej pośpi, jednak to niezdaje egzaminu. Zawsze budziła się około 3. Wczoraj ostatni posiłek zjadła o 7, walczyła by nie spać do 8 i spała do ... 2:30 szok :-D

czy któraś z Was ma taki biustonosz?
http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-naturis-roz-80c-prezent-i2207535743.htmlm
muszę kupić sobie jakiś z fiszbinami, bo dostaję kota, a ten w miarę ładnie się prezentuje...

Hehe ja zazwyczaj Polę budzę, bo myślę, że jak ją później nakarmię to dłużej pośpi, jednak to niezdaje egzaminu. Zawsze budziła się około 3. Wczoraj ostatni posiłek zjadła o 7, walczyła by nie spać do 8 i spała do ... 2:30 szok :-D

czy któraś z Was ma taki biustonosz?
http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-naturis-roz-80c-prezent-i2207535743.htmlm
muszę kupić sobie jakiś z fiszbinami, bo dostaję kota, a ten w miarę ładnie się prezentuje...

Link nie działa.
Ja Was tylko podczytuje dziewczyny... taka pogoda grzech siedzieć na necie.
Staram się być w Waszych tematach ale z odpisywaniem i ogólnie pisanie kiepsko...pewnie nawet nie wiecie że jest ktoś taki o takim nicku.

Mój od tygodnia robi 2x konkretną kupę na dzień. W nocy tylko siku i zaczyna budzić się raz i śpi do 5-6 rano - ja wstaję o 5 :) Fajny i kumaty się zaczyna robić. :-)

Digi - ja bym jechała na te Mazury! nie wyobrażam sobie tych upałów w bloku w mieszkaniu, my do wczoraj tylko jadaliśmy w domu i stale w ogrodzie, młoda sobie śpi w wózku albo na leżaczku pod brzózką albo wierzbą. Listki szumiące ja fascynują i usypiają.
Dzisiaj mielismy jechać do Doliny Kobylańskiej ale mąż ma jakąś awarię w firmie i zdalnie cosik naprawia więc czekamy na niego.

Wczoraj mielismy palić ognisko w 4 rodzinki z osiedla i miało byc o 18 ale my jeszcze byliśmy w trakcie malowania mebli ogrodowych więc o 19 ale jak to bywa przeciągało się i my powinniśmy kąpać a tu ognicho, kiełbacha:). Poszliśmy z wózkiem bo to na działce obok sąsiada, młoda spała mimo hałasu, tu ognisko, tu ludzie gadają, dzieciaki inne krzyczą:-) i koło 22 wróciliśmy. Nadia padła w 3 sekundy a Lena miała być kąpana ale się nie obudziła nawet przy przewijaniu więc ją od razu w śpiworek i do łożeczka, spała do 3 :-).
Przeniosłam ją do nas i spała do rana, podjadła i do 10 nynu:). Teraz leży wogrodzie w wozku i gada do listków, jest taka kochana;)

Antila - fajne te maskotki z biciem serca:)

reklama
Lady87 ja Ciebie też pamiętam, no wiadomo jedne mają więcej czasu, inne mniej:)

Adaś wczoraj zaczął chwytać zabawki wiszące na macie:) super to wygląda, łapie słonia za nogę i próbuje ją do buzi sobie włożyć ;) heh a dziś jak leżał na brzuchu to złapał odstającego ślimaka z maty i też się z nim siłował, bo chciał go zjeść:) ale ciągle mu sie ta główka chwieje na boki...jeszcze jej tak sztywno ładnie nie trzyma...

Dee fajny ten biustonosz, ja kupiłam inny o taki:
BIUSTONOSZ DO KARMIENIA BEZSZWOWY DALAJA 3kol 80D (2282217115) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

niech wreszcie popada, bo bardzo mnie kolano boli, właśnie na zmianę pogody, więc na pewno będzie padać, ale niech już lepiej teraz pada, bo tak mnie boli, że wchodzić po schodach nie mogę:(

Do góry